vårdepression!

Denna jävla vårdepression. Varje år kommer den och även detta år. Trodde jag skulle slippa den eftersom jag är så kär så jag sprängs men det har hänt ganska mycket runt om mig nu så kan även vara därför att jag är deppig. Det är även jobbigt med vår. Alla är så glada, missförstå mig inte. Men för mig som råkar ut för vårdepression är det jobbigt. Jag vill också kunna vara glad för att våren kommer, hela vinter längtar man, men när den kommer blir man deppig och ledsen hela tiden.

Förra veckan var en sån veckan och idag har det varit en sån dag. Om jag har sätt fram emot något så ändras det på en kort stund kan jag bryta ihop. Antligen börja grina eller bara bli deppig och osocial. Jag vill helst bara vara för mig själv, inte prata i telefon eller skriva sms för jag vet att jag kan bli galen. Men egentligen älskar jag att prata i telefon, få sms och vara med folk. Denna period är den jobbigaste i mitt liv.

Någon som speciellt råkar ut för detta är mest Andreas. Helt plötsligt låter ett ord fel och jag blir helt tokig och blir skit sur. Något jag inte ens själv reagerar på förens efter och mår dåligt över det också. Jag vill inte vara så, jag försöker att inte vara så men just denna tid går det inte. Alla taggar ställer sig utåt för det minsta lilla. Även min Bästa vän Lena har fått varit med om det. Usch.

Jag vill bara grina för att jag är en sån hemskt människa denna tid, men jag kan tyvärr inte rå för det.

JAG HATAR DETTA!!
/ J

RSS 2.0