Fyra dagar!

Det var väldigt länge sen jag skrev nu men har jobbat hela sommaren, varit med vänner och varit med Andreas. Så känns som det har varit viktigare än att sitta vid datorn. Men nu tänker jag skriva lite innan jag ska göra det jag ska.

Idag är det torsdag så det betyder
att det är 4 dagar kvar tills vi dra till Bulgarien eftersom vi åker på måndag. Är skapligt nervös men jag längtar. Ska bli så skönt att komma iväg och bara få vara. Har tänkt ha telefonen på någon timme om dagen så jag har kontakt med Lena men mer blir det inte. Det är min semester och det betyder att jag inte ska vara beroende av min telefon eller datorn.

Andreas har jobbat på hemma plan förra
veckan och denna vecka, för mig har det varit skönt men inte för honom eftersom han jobbar 12 timmar varje dag. Men han har ett rent hus när han kommer hem och en glad tjej som väntar på honom så det har han sätt positivt på.

Idag slutar Andreas tidigt
och får även semester i tre veckor. Så idag ska vi åka till Avesta och handla det sista till resan sen har vi allt. Min väska är redan halvt packad menads Andreas inte ens har börjat. Men Jag gillar att börja i tid det blir ändå så att jag tressar runt dagen innan för att kolla så allt är med och lägger i extra.

Vi kommer hem den 5 september
eller det blir det 6 för vi kommer med flyget ett på natten. Så vi är kanske hemma halv tre, tre och jag ska upp till skolan dagen efter, kommer vara ganska seg, men men det är ett måste.

Jag lovade också att det skulle komma
upp bilder på mina kläder som jag fick hem, det kommer. Har inte orkat lagt in dem på datorn bara. Men först kommer nog bilder från Bulgarien när vi kommer hem.


Nej nu ska jag platta håret
och fixa tills fina älskligen kommer hem



/ J


RSS 2.0