Torsdag!

Gick hem tidigare från skolan idag eftersom min urinvägsinfektion aldrig vill ge sig. Jag fattar inte?. Jag har blivit behandlad men den kommer tillbaka. Vad ska jag göra för att den ska försvinna?

Idag är det en dag jag har längtat länge efter. Idag åker jag nämligen ut till Karbenning och väntar in min underbara älskling som kommer hem inatt. Men jag har allt och göra innan jag får sova. Jag ska plocka lite, sätta upp våra nya gardiner, byta sängkläder och slänga i våra nya kuddar och täcken som vi fått av mamma, sen ska jag duscha och plugga massa också så jag får inte sova i första taget men det gör mig inget.

Idag ska jag även köra bil. Viola kanske också ska ut så om det är en olycka så kan hon och jag vara inblandade, man vet aldrig ;). ( jag skoja här ska INGA olyckor ske ).

Idag kom jag och tänka på mitt sommarjobb, usch vad jag saknar det. Jag saknar mina grabbar som jag jobbade med. Vi hade det så himla underbart. Dem hade inte så mycket arbeten åt oss så för det mesta sova vi,  eller så kollade vi på film, solade, hade vattenkrig, badade eller spelade något spel, det var det vi gjorde. Men jag skrattade varje dag jag var där och tack vare dem så var det inte jobbigt att komma upp på morgonen. USCH VAD JAG SAKNAR DEM !
/ J

Skriva lite !

Ska väl ta och uppdatera lite.
Skrev ju förut om XC90 jag och Andreas kollade på men den blev såld så vi får vänta tills en likadan kommer ut igen.

Stannade hemma från skolan idag, vaknade med huvudvärk och magont men efter att ha sovit en timme på soffan så kändes det okej så jag ska traska till Granbacken och jobba mina timmar idag.

I övermorgon kommer äntligen min älskling hem. Jag åker redan dit imorgon och väntar tills han kommer hem, eller jag somnar så klart men hem kommer han någon gång :).

Jag har beställt lite nya grejer hem till Andreas. Nya gardiner och lite till.
Dem här ska in till sovrummet


Dem här har jag inte bestämt än vart dem ska hänga men det hinner jag kika ut
Och dem ska hängas inne i vardagsrummet.


Vi får tacka mamma för det är hon som betalade detta.

Jag längtar verkligen tills jag ska flytta hem ifrån. Det roligaste som finns är att kolla på inrednings prylar man får så många ideér hur man vill göra om.


/ J

Lördag !

Älsklingen har precis somnat om så jag passar på att blogga lite innan det är dags för en dusch och vara social med Andreas pappa som kom igår kväll.

Idag ska Andreas på poker så jag ska spendera min tid med mamma och senare ikväll med Sara, Carro & lilla Sally, MYSSIGT. Jag och mamma ska ut och övningsköra idag, det blir nog kanske mycket men det är bra eftersom jag ska skriva in mig på trafikskolan snart. 

Jag skrev förut att jag och Andreas skulle ta skoterkort i januari men det är flyttat till februari, så den 26 februari ska vi skriva och köra upp. Vi har fått böckerna nu så det är väl dags att börja plugga samt massa plugg från skolan så det blir lite jobbigt nu ett tag fram över.

Igår ( fredag ) var jag till Granbacken och skrev in lite timmar. 
Jag ska dit på tisdag & onsdag efter skolan, sen även på lördag och söndag då har jag jobbat 31 timmar, alltså mer timmar än vad jag egentligen skulle jobba så det är skönt att ha allt klart på en och samma vecka.

En bil som jag och Andreas kollar på nu är en XC90. En stor bil och det blir nog en sjusittsig eftersom vi ska ha den ett tag och man vet aldrig hur många barn vi får sen när det är dags.

Just nu kollar vi på denna 

/ J

Fredagsmys !

ÄNTLIGEN FREDAG!. Som jag har längtat efter denna dagen kan jag lova. Idag får jag äntligen pussa på min underbara Andreas.


Idag ska vi börja riva bort lite tapet i hallen och spackla och nästa helg ska vi börja måla. Egentligen ville jag ha tapeter där men dem är SVIN dyra och om vi ska ha fester då kommer säkert någon ta mot väggen som nyss har hållt på med snus, ja då är dem förstöda. Sen när vi får barn kan det alltid bli fläckar, så nej dem får vänta lite men upp ska dem sen ;).

Nej nu ska jag fixa klart sen blir det att gå ner till bussen
/ J

4:e mars, fest + ett halvår !

/ J

Jävla morgon !

Inte den bästa morgonen kan jag lova. Kommer somna fort ikväll eftersom jag vaknade kvart i fyra.
Andreas jobbar nätter så jag får alltid ett sms på morgonen när han är hemma. Och imorse vaknade jag av det så jag tänkte att jag lika gärna kunde svara. 
Allt gick bra tills jag skulle skicka det sista smset, så skickade inte min mobil dem. Jag prövade hundra gånger, stängde av den, kastade den i golvet men inget funkade. Inte nog med det så började Kujo gå runt och pipa ( jävla löptikar ) och kattern gå runt och skrika så jag skret i min telefon och ringde till min fina älskling och berättade och arg var jag men han bara skrattade åt mig. Så tack vare honom blev jag på bättre humör, annars skulle inte denna dag varit roligt. Tur att jag har VÄRLDENS finaste älskling.

Nu ska jag slöa i 5 minuter sen blir det att kila ner till bussen och kämpa igenom en skoldag.
/ J

Jobbig onsdag!

Då var denna onsdag snart över. Den har varit lite jobbigt.
Lite tjafs gör så jag inte kan sluta tänka på det utan är deppig fast allt är bra sen. Jag har aldrig varit så förut, jag har varit den som inte har brytt mig, inte orkat prata eller bara gått undan men nu känns det som jag gräver mig ner i en stor grop och bara häller över mig allt, att det är mig det är fel på, det är på grund av mig det blir så här. Men " det är inte ens fel att två grälar " men ibland är det bara jobbigt fast det kan vara den fjantigaste grejen i världen.

Idag har det varit full rulle här hemma, som det alltså nästan är 24/7 i princip, härligt säger jag. När det inte är folk här hemma är det tomt. Sara, Dennis och Carro var över sen kom även BästaLena, UNDERBART!♥

Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig ner och läsa skvaller tidningar sen ut med Kujo sen blir det sova av. 
Imorgon är det bara EN dag kvar tills min underbara älskling kommer hem♥
Undra vad jag hade gjort utan dig !♥

/J

IRRITERAD !

Just nu skulle jag kunna spy på allt faktiskt, vi har tre kurser som vi knappt har börjat med som ska bli klara på 11 veckor ???
Hur F*N har lärarna tänkt, ska vi plugga ihjäl oss eller?
Jag tycker inte att jag gör något annat än att plugga. Jag försöker göra klart allt på vardagarna så jag får spendera min tid på helgerna med Andreas & vänner men nu känns det som min tid att plugga även måste gå ut på helgerna. Sen måste jag även tillbaka till praktiken efter skolan några dagar samt vissa helger, för man fick inte vara sjuk när man hade 7 veckors lång praktik. Just nu vill jag bara hoppa av allt och bara spy på skolan !!!


/J

VÅR !

Jag vill verkligen att det ska bli vår.
Då kommer känslan tillbaka att man bara vill ut, man vill röra på sig och då går man ner i vikt.
Oftast på våren kommer jag in i en depptid, men nu har jag Andreas och han gör mig alltid så himla glad.
Så i år kanske jag inte går ner utan fortsätter gå upp, haha ;)

Det var länge sen jag skrev i bloggen nu, ska börja skärpa mig men skolan tar nästan all tid. 

/ J

Lättad!

Idag trodde jag att jag skulle få lov att hoppa av skolan och sen dö.
Jag hade tappat bort ett papper från praktiken där alla timmar står, och om jag tappat det hade jag fått IG. Och ett IG är något jag aldrig skulle klarat av för då blir det ingen student. 
Men min fina älskling hittade papperet i bilen, skapligt lättad och glad jag blev kan jag lova !



IG IS NOOT OK

/ J

Bye bye

So, I'll stay up all night
With these bloodshot eyes
While these walls surround me
With the story of our life

I feel so much better
Now, that you're gone forever
I tell myself that I don't
Miss you at all

I'm not lying, denying
That I feel so much better now
That you're gone forever

Now, things are coming clear
And I don't need you here
And in this world around me
I'm glad you disappeared

So, I'll stay out all night
Get drunk and fuck and fight
Until the morning comes
I'll forget about our life

I feel so much better                
Now, that you're gone forever
I tell myself that I don't
Miss you at all


/ J

Övermorgon kommer den finaste hem !




Snart dags för plugg igen, men idag blir det troligen bara en lektion sen får jag åka hem igen.
Idag ska jag med min älskade mormor till Carl-Axel och fika, sen ska jag plugga och så klart prata med min fina älskling, som i övermorgon äntligen kommer hem till mig. 

Nej packa ner datorn, dra på ytter kläderna och kila ner till bussen


/ J

18år detta år !

Jag fyller 18år detta år, alltså jag bli myndig.
Detta år är ett år jag har längtat till väldigt mycket.
Jag längtar tills det är min dag, super mycket fast lite vill jag fortfarande bara vara 17år.
Jag längtar för jag får komma in på krogen, jag får ta mer ansvar själv och jag får ta körkort.
Men det är detta med körkortet. Min farmor och farfar har satt in pengar sedan jag föddes och jag har pengar som räcker till ett körkort och en bil om jag vill så. Men jag tycker inte om att köra bil, men samtidigt vill jag ha körkort. Eftersom jag snart vill flytta hem ifrån, och om jag ska flytta dit jag vill så är det ett måste för mig att ha ett körkort och en bil. Fast jag tycker detta är jättejobbigt så har jag satt ett mål att innan sommaren ska jag ha detta fixat, jag ska ha mitt körkort då. 
För jag vill VERKLIGEN FLYTTA. Hur mycket är jag hemma egentligen?. Inte mycket skulle vara lätt för mamma, flytta om här hemma hur hon vill ha det och jag har ändå alltid en säng här hemma om det skulle hända något eller om jag inte vill sova själv ( mörkrädd som jag är ). 
Men jag ser fram emot allt detta ändå eftersom blir det ett körkort blir det en flytt.
48dagar kvar!

/ J

Plugg !

Så där. Då var första skoldagen avklarad och jag har haft en super dag med min klass. Eftersom vi är så få i klassen så har vi kommit så nära varandra, hänger alltid ihop, jag bara ÄLSKAR min klass. 

Och så hade jag glömt att gjort ett arbete, jag pluggade som tusan innan vi gick ut på praktik för att jag inte skulle ha så mycket annat att göra, men en uppgift glömde jag ( urinorganen ). Men den är fixad och klar nu och ska skickas in till Jan. Alltid i början när jag börjar med ett arbete går det segt men sen när jag har gjort första uppgiften flyter det bara på, men man ska ta steget att börja bara.
Nu börjar allvaret igen!


Nu blir det en dusch sen så ska jag vänta på att min fina älskling ringer ♥.
Jag saknar honom så jag har ont i hela kroppen. Jag skulle bara vilja hålla om honom hårt och få den perfekta pussen som bara han kan ge. Jag älskar verkligen denna karl av hela mitt hjärta ♥

/ J

Skola !

Första skoldagen.
Jag och BästaLena dygnade söndag till måndag för att vi skulle somna tidigt och vakna vid fem på morgonen idag. Men där hade vi fel. Jag somnade inte förns runt ett och lena vaknade tio över ett och hade sovit klart. 
Så jag tänker aldrig dygna mer, sista gången var detta.


/ J

Så starka känslor !


Du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig

JAG ÄLSKAR DIG, ALDRIG ATT JAG TÄNKER TILLÅTA ATT NÅGOT SKA KOMMA EMELLAN OSS !

BULGARIEN !

Så, fixat. Nu är resa till Bulgarien beställd, UNDERBART.



/J

Urinvägsinfektion IGEN!!

Urinvägsinfektion igen och snart spyr jag på detta!!

Huset är städat och rent så nu tänker jag bara lata mig till mig underbara karl kommer hem och pussar på mig

Ihelgen beställer vi alla resor.
Bulgarien resan samt kryssningen som vi åker på den 4 feb, då har jag och Andreas även varit tillsammans i 5 mån :)



/ J

Glömt!

Mina & Andreas ljus har kommit som jag beställde från ljusparty. Eller än så länge är det väl mammas ljus eftersom hon har betalat allt :)

hocuspocus doften

Den bruna = luktar karl parfym, tror den får stanna hemma så något luktar som min älskling.
Den ljusblåa = Luktar typ stilla havet.


Och detta fick jag och Andreas av Kristin & Kristofer


/ J

Bulgarien !

Nu har vi nog bestämt oss för vart vi kommer åka och vart vi ska bo. Älsklingen hittade ett kanon pris och Peter ( hans kompis ) var helt med på det. Så det blir nog att vi bokar så fort som möjligt. 


Vi kommer troligen åka till Bulgarien och blir borta i 14 dagar, UNDERBART.
Vi åker den 15 augusti och kommer hem 29 augusti.

Så här ser hotellet ut:




Det bästa är att om man går ner lite från poolen så ligger stranden och havet precis där, ungefär 20 m bort, kan ju inte bli så mycket bättre.

Det som är synd att jag kommer missa
mycket den första veckan i skolan, men det är de värt!

/ J



Robin sjunger opera !

Det här va för jättelänge sen men jag kollade igenom min gamla telefon och då hittade jag det här. Jag skrattar lika mycket åt det nu som jag gjorde första gången han " skrek " sjöng opera!
/ J

Utomlands !

Nu kommer det mest bilder från hotell utomlands. Lite blandat. Eftersom i februari beställer jag, Andreas, Peter och hans tjej en resa och jag längtar redan som en tok och är ute och kikar och har mig."
" Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"
Jag längtar verkligen. Åka iväg och bara vara. Helt själva där ingen kan nå oss.

4 januari = fyra månader !

Jag hade en väldigt bra dag i V-rås med Emil och Linus idag. Massa skratt och tok. Köpte bara lösnaglar, men jag är så missnöjd så den ena handen har bara men inte den andra. Så jag får väl slänga ut några hundra och gå till en riktigt så jag verkligen får det som jag vill ha det. 

När jag kom hem träffade jag Kristin ( min kusin ) och Emelie ( min fru ) en stund. Jag och Kristin böt julklappar och jag blev super nöjd med det jag & Andreas fick. Toa handdukar ( alltid bra att ha ), en skål och cube, super duper julklapp. ( Bild kommer senare )

Imorgon efter jag har vaknat och duschat ska jag kila över till BästaLena och vara med henne, MYSIGT. Blev inget idag eftersom jag kom hem sent och sånt.

När klockan var runt halv elva fick jag ett sms från Sara ( min granne ) att Sally satt i soffan och frågade efter mig och att hon ville ha en puss. Självklart fick jag upp och hon fick sin puss och vi mös lite sen ville hon sova igen. Tänk hur underbar ett barn kan vara. 

Idag är det min och Andreas dag. Fast vi får fira den när han kommer hem.
4 underbara månader med dig och ord kan inte förklara hur mycket jag älskar dig och hur lycklig jag är med dig!



Min lilla sessa !



Min underbara karl !

Bilder från The studio som inte lagts upp förut.

/ J

V-rås

Drar snart för att möta upp Linus sen blir det buss till Fagersta sen tåg till Västerås. Jätte längesen jag åkte tåg eftersom jag oftast åker dit med Andreas blir det så klart bil. Men det ska bli mysigt :)




Skriver sen ikväll om jag hittade något :)

/ J

Hur mycket en människa kan betyda för en !

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you

Från något gammalt till nytt !

I det förra inlägget var det min älskade pojkvän som skrev.

Nu är jag hemma, jag har inte varit hemma på två veckor, ialla fall inte hemma mycket, några timmar sen dragit igen. Eftersom Andreas har varit hemma har vi så klart mest varit hemma hos honom. Men nu är han i Sthlm och jobbar men kommer hem på onsdag igen så jag slipper vara utan honom så länge

Det var väldigt längesen jag bloggade nu, men tiden har liksom inte riktigt räckt till som jag har velat. Det har varit jul, sen har jag spenderat en vecka i Sthlm sen blev det nyår.
Lite av julklapparna som jag fick:

Mina älsklings barn

Fick av älsklingen


Fick av olika människor


Fick av mamma ( jag & Andreas )


Fick av olika

Fick av mamma

Dålig bild. Jag & Andreas fick påslakan sett av pappa & Katta. Riktigt snyggt har vi i sängen nu.
Och så har jag fått massa mer, orkar inte lägga in alla bilder för det blir hur mycket som helst.

Jag var även med Älsklingen till Sthlm en vecka för han jobbade och då shoppade vi lite också.


Ny klocka

Nya skor

Tröja

Linnen

Leggins

Smink (sen köpte jag lite mer men orkar inte lägga upp allt )

Nyår har vi också firat. Kommer lite bilder som tog innan allt annat folk kom, sammanlagt kanske vi var 20-30 st och det var riktigt trevligt och jag fick även min kyss vid tolv slaget :)


Nicki & Lina


Markus


Fredrik & Rydberg

Den finaste och den jag älskar så otroligt mycket. Andreas

Linus, Andreas & Fredrik
Sen blev det tyvärr inte så mycket mer kort, men kvällen blev lyckad.

Mina nyårs löften:
1. Försöka vara lika glad som Andreas ( alltså jag ska tänka mig för innan jag säger nej till något )
2. Inte bli sur om jag inte får riktigt som jag vill ( gäller mest mat xD )
3. Inte äta så mycket onyttigt och gå ner mina 10 kg.

Detta ska jag försöka hålla 2011 och jag hoppas att jag klarar det.


Imorgon ska jag in till V-rås med Emil och Linus, ska kikas i lite affärer och bara vara med mina vänner. Sen på kvällen ska jag till BästaLena och mysa.




Snart fyra månader med dig och min kärlek fortsätter att bara växa fram. Du är den underbaraste människan och jag älskar dig så otroligt mycket. Det pirrar fortfarande i magen när jag tänker på dig. Det var en som sa till mig förut " man känner när man har hittat rätt " och det är precis vad jag känner. Jag vill ha dig vid min sida i resten av mitt liv. Jag är så galet kär i dig <3

/J

Naken i sängen!!

Idag vakna jag naken i sängen de va väldigt skönt att sova naken men tror de Andreas som måste tagit av mig kläderna när kg sov:) Så nu ligger jag kvar i sängen men en morgonrock och är lite hungrig så de blir nog att ta en bit frukost. Igår va jag med mina djur och sen va jag hos grannarna och myste med sally och Dennis:) Idag ska vi på middag hos min kära mor de ska bli fint:) De kommer bli jobbigt att andreas ska åka bort med tanke på att vi har vart varje dag nu jätte länge kommer sakna han så! Nu måste jag äta och ta en dusch hade bra alla! /J

RSS 2.0