Fina barn <3

Min plånbok är hittad igen, underbart!. Låg i Mannes bil. 

Jill sover sen halv tio. Eller hon vaknade till halv elva och ville ha lite ersättning sen somnade hon om igen. Samma var det igår då somnade hon tio och sov till fem sen efter maten somnade vi om till halv nio. Så underbart, jag hoppas detta håller i sig nu. Både hon och jag blir utvilade och glada om dagarna.

Har känt mig så glad och uppåt idag. Första gången på länge jag fått i min frukost. Har ingen matlust alls längre, kan gå flera dagar utan att känna matlust, bara vatten känns okej. Växer i munnen på mig. Med folk går det bättre då kan jag äta. Men frukosten idag är ett plus och jag hoppas jag fortsätter vara hungrig på morgonen för de hjälpte mig väldigt mycket. 

Idag va vi till BVC. Plutten är nu 58cm lång och väger 4595g. Hon bara växer och växer våran lilla tjej. Helt sjukt att hon snart är 2månader men jag njuter av varje sekund med henne. 

Ihelgen så ska vi julhandla på lördag som de ser ut nu. Andreas kommer hem lite senare på fredag för han ska på kryssning imorgon (struntar i att klockan är över tolv) men lite vänner. Så på fredag blir de en ganska lugn dag, vi ska över till Jills farmor och farfar på eftermiddagen och hälsa på bara.

Imorgon ska vi hem till min mormor och Jills gammelmormor och gratta henne. 71år blir hon. Ska bli mysigt sen ska vi shoppa lite i Västerås med Linus :). 

Nu ska jag sova. Borde lägga mig tidigare egentligen men man unnar sig lite egen tid när pluttan har somnat så blir de lite sent, men men så kan de va :) 






Plånboken borta!!

Jill får kvällsmat och ska sen sova. Dålig sömn inatt och under hela dagen så min fia är lite trött.

Imorgon skulle vi egentligen åka ner till Deje men min jävla plånbok är helt borta?. Blir galen jag kan inte hålla reda på något. Får spärra alla kort imorgon sen börja om från början. Skit tråkigt för jag såg verkligen fram emot att åka ner, men alltid ska det vara något.

Imorgon åker vi med mamma och julhandlar lite. Får föra över pengar till henne så får hon ta ut, jävla krångel. 






Trevligt

Jill har ätit lite och sover nu igen. 

Åkte och träffade lite vänner igår. Det va jättetrevligt men ändå jobbigt. Sex timmar var jag borta och jag saknade Jill så otroligt mycket. Det var skönt att vara bara Jenny ett tag inte älskling eller mamma men det var helt underbart att komma hem till mina fina. 
Men tack grabbar för en toppen kväll, jätteroligt att träffa er igen :). 

Idag ska Andreas och Jill åka till Andreas föräldrar och då ska jag storstäder här hemma, ta fram liiite julsaker och vila lite och efter de åker jag också till dem för de är mat för oss där idag. 

Ikväll blir det bara mys. Och någon film :), 



Krångliga kvällar

Dålig uppdatering jag vet men det har blivit så sena kvällar, Jill har knölat, magen har varit konstig och hon har inte kommit till ro så när hon väl har somnat vill jag lägga mig direkt så jag också får lite sömn. 

Igår somnade hon tio över ett, har aldrig blivit så sent förut. Hon vaknade igen halv åtta sen somnade hon om igen till tolv. Jag vaknade tio i elva så fixade jag allt så jag slapp sen. Viola och Agnes han till och med komma innan prinsessan vaknade. Kände bara att nu är dygnet vänta för Jill så får se hur kul detta blir men hon somnade tio i elva idag och de är helt okej tycker jag. Men hon har inte sovit så bra på tre dagar så lät henne sova så länge hon kunde i morse. 

Som sagt så har Viola och Agnes varit här och hälsat på dag, lika trevligt som vanligt och Agnes har blivit så stor. Känns som det va igår Viola skickade sms om att lilla Agnes hade kommit men de är snart fyra månader sen. 

Imorgon bitti kommer Andreas hem, som vi längtar här hemma efter honom. Hoppas de snart blir ändring på detta så han kommer hem varje dag, men man vågar inte hoppas för mycket men underbart om det blir så. 

På måndag åker jag och Jill ner till Värmland till min storebror och hans familj och sover kvar där till tisdag. Ska bli riktigt roligt att träffa dem igen, det var ett tag sedan. Jill ska få träffa sina underbara kusiner, sååå kul ska de bli. Längtar som tusan :). 

Nu ska jag slå igen mina gröna och sova :) 







Underbara helg

Förlossnings berättelsen kommer i veckan istället. Helgen gick så fort och jag ville verkligen vara med Andreas och Jill när Andreas äntligen var hemma. Men ska försöka slänga ihop den någon dag när lilltjejen sover på eftermiddagen :). 

Helgen har varit toppen. I fredag spenderade vi mycket tid hos Andreas mamma och pappa. Tacomys och sen tittade vi på fotbollen där. På lördagen kom Jonas, Ulrika och Alvin och vi grillade och pratade, riktigt trevligt. Idag åkte vi till Västerås och spenderade dagen där med Jonas och Ulrika. Skönt att komma iväg lite faktiskt och allt gick så bra med Jill också :). 

Badstödet som vi fick av mamma är såååå bra, så nöjd. Jill börjar tycka om det mer och mer också, riktigt roligt att sparka med fötterna så det plaskar. Hon ser så himla glad ut när hon badar, underbara unge <3. 

Nu blir det sängen :)



Växer så det knakar

Sovdags för min del strax. Har plockat lite här hemma så jag slipper göra de i helgen när Andreas kommer hem. 

Jill somnade elva idag. När hon är övertrött är hon såå envis på kvällen, ögonen får inte åka igen. Mamma gullhöna. 

Dagen har varit så bra som den kan bli. Spenderad med världens bästa mamma/mormor. Hon är min absoluta bästa vän. Så skönt att åka hem dit, all stress inom mig bara försvinner och Jill blir så bortskämd där, haha. 

Imorgon ska vi ha familjemys. Andreas ska bara till garaget och fixa något på en bil som ska säljas sen blir han med oss. Blir säkert något gott framför tv:en och bara vara. 

Vi var ju till BVC idag. Våran tjej är nu 55cm lång och väger 4270g. Hon växer så det knakar. Hon är över längd kurvan och kommer nog ligga över den hela tiden. Både jag och Andreas är ju långa så det är inte så konstigt. Blir säkert en lång och ståtlig tjej <3. 

Har även idag plockat bort lite kläder i storlek 50. Bara pyjamaser, byxor och body sitter perfekt nu men hon kan även ha storlek 56. Lite jobbigt var de att ta bort kläderna men skönt att hon växer så bra. 

Ska mysa med en liten Devil som passar på att komma på kvällarna när jag har lagt mig 








BVC

Igår hade vi en dag bara hemma. Turbo kom ner i några timmar och lekte med Molly. 

Idag är vi hos mamma en stund innan vi ska till BVC och kolla så lilltjejen växer som hon ska. 

Har sett att antalet som läser min blogg har ökat ganska bra och jag undrar om det är något speciellt ni vill läsa om ?. Jag skriver ju mest om våran vardag och Jills utveckling men det blir nog lätt så :). 

Under helgen kommer jag skriva om förlossningen, det är ju ändå över en månad sen nu så :). 




Underbara dagar <3

Vi åkte till mamma/mormor även idag. Hade kommit ett paket som jag var så nyfiken på så snälla mamma/mormor hämtade oss så glatt när hon vaknade (hon hade jobbat natt). 
Idag fick vi en för tidig julklapp av henne, ett badstöd till Jill så det även blir roligare för henne och bada och min rygg behöver inte ta så mycket stryk. Den blir super. Självklart testade vi den där. 

Vi var även förbi Jills farmor, farfar och faster och sa hej. 

Tjejen somnade halv elva så får se om man får sova lika mycket inatt. Hon var verkligen trött idag min lilla tjej. Tufft att vara hos mormor ;). 

Imorgon kommer Turbo ner hit. Ska låna honom någon timme så Molly får leka av sig och blir nöjd och glad. Hon spanar så mycket efter honom genom fönstret så skrev till Daniel och självklart gick det bra, lika glada båda två blir dem när den får träffas och leka. Dem där två har verkligen en speciell stil som inga anda har och det är så underbart att dem går så bra ihop. Bästa vännerna verkligen :) 

Nu tänker jag sova innan jag somnar med mobilen i handen :) 


Min prinsessa vad mamma älskar dig <3

Tisdag

Har en trött tjej idag. Igår somnade hon från elva till sex och efter lite mat till kvart över nio. Trodde då att dagen började men efter lite mat så somnade hon igen. Får se när hon vill vakna igen. 

Idag ska vi inte göra mycket, bara vara hemma. Vädret är så trist så jag har tänt lite ljus redan. På eftermiddagen blir det en promenad ialla fall. 

Ska äta lite frukost nu :). 



Bästa mamma/mormor

En dam här hemma som verkligen var övertrött ikväll. När hon väl hade stängt ögonen så åkte dem upp efter några sekunder och krånglade, så där höll de på ett tag innan hon till slut kom till ro och somnade. 

Idag har vi varit hos bästa mamma/mormor. Busat och myst. Jill var vaken från två till elva, eller ja hon somnade två-tre ggr i ungefär tio minuter. När vi kom hem fick hon bada och mat sen myste vi lite. Ren bäddat fick hon också, vi fick nya påslakan av mamma med Nalle Puh på som hon även hade tvättat upp åt oss, hon skämmer verkligen bort oss måste jag säga :). 

Så när Jill hade somnat så passade jag på att plocka här hemma. Var inte så mycket men alltid skönt att fixa lite i lugn och ro så man kan sova sen utan att tänka på vad jag måste göra imorgon. 

Kort inlägg men jag ska försöka sova innan lilltjejen vill ha lite mat :) 




Underbar dag :)

Dagen har varit så bra som den kunde bli. Andreas blev nöjd att vakna med en dotter som pratade på och log och dessutom hade en body på sig där det stod " I <3 dad ". 

Blev tyvärr ingen träff för Jill med farfar men vi fick mat hos hennes farmor och andra farfar och fick mysa där istället. Nöjd tjej som somnade när vi åt och sov tills vi kom hem. Då blev det bus och mys innan pappa Andreas skulle fara till Sthlm igen, tråkigt. Men veckodagarna går så fort så snart är han hemma med oss igen. 

Imorgon kommer bästa mormor/mamma och hämtar oss sen ska vi busa med henne hela dagen. Vagnen ska med så det blir en promenad så Molly blir nöjd. Både mormor och Jill med då är hon som lyckligast. 
Mina fina flickor <3 

Förut la vi Jill klockan nio och hon somnade klockan tio men nu provade jag ge henne mat klockan nio ikväll och så la jag henne kvart i tio för att se om hon bara vaknar en gång inatt med. Man får testa sig fram. Dessutom var hon mer trött och somnade fortare eftersom vi mös och busade lite innan. Ja vi får se hur natten blir. Hon är ialla fall en pingla och jag kan inte klaga över att hon vaknar två ggr för det finns dem som inte alls får sova på natten. 

Nu ska jag krypa ner med Molly och sova lite. Jill sover i sin säng så fint :). 




Farsdag <3

Känner mig så glad och det var ett tag sedan. Självklart gör Jill mig till den lyckligaste men allt annat måste funka runt och allt annat är löst. Och på tal om de vaknade Jill bara en gång inatt och ville ha lite mat innan hon somnade om och vaknade halv nio för att börja dagen. Kan det bli bättre?. Utvilad, jajemen. 

Andreas sover än, ska låta honom sova en stund till innan jag och Jill ska väcka honom och ge honom paket. Hans första farsdag och det måste såklart firas. 

Idag ska Jill få träffa sin riktiga farfar för första gången. Andreas föräldrar bor inte ihop men han har alltid sagt pappa till Roger och ser honom som sin pappa för han alltid har funnits där för Andreas under hans uppväxt. Det är inte fören när jag och Andreas blev tillsammans som han fick bättre kontakt med sin riktiga pappa. 
Jag och Andreas har pratat och Jill kommer självklart veta att Patrik är Andreas pappa och hennes farfar men att Roger också är farfar för det är honom hon kommer träffa mest och växa upp med och våran tillit är större till Roger. Hon kommer alltså ha två farfar men den ena kommer vara mer delaktig än den andra. 





Min pingla <3

Lillfisan var verkligen envis ikväll, skulle inte sova fast ögonen var helt röda och runt. Hon sov inte speciellt mycket på eftermiddagen heller, slumrade till 5min tre ggr kanske men såna dagar finns de med. Hon somnade runt kvart i elva. 

Idag kom mamma på besök när hon slutade jobbet och pratade och mös med Jill. Sen körde hon oss till Lena som bjöd på mat, prat, skratt och självklart mys med pinglan. Hon körde hem oss sen och då blev det ett bad för Jill, mat sen sängen. 

Jill har börjat göra jättemycket ljud ifrån sig, så gulligt. Igår "pratade" hon på som bara den och det låter ju såå underbart gulligt så tårarna kom. Hon börjar blistor min tjej. Imorgon är hon en månad redan, den snabbaste månaden i mitt liv och den bästa. Att spendera dagarna med Jill är dem bästa och jag bara längtar till nästa dag när hon har somnat för natten så man får tillbringa massa tid med henne, underbara unge. 

Andreas kommer hem imorgonbitti och på söndag firar han sin första farsdag. Jill ska ha en body där det står I <3 dad på har jag planerat ut sen får vi se vad dagen bjuder på. 

Nu tänker jag sova innan lilltjejen ska ha lite mat :). Nattinatti





Bra dag

Blir ett inlägg sen sova. 
Imorse hämtade vi Andreas vid tåget sen när han sov eftersom han jobbat natt så busade vi och tog det lugnt. När Andreas vaknade så gick jag och vilade i 40min innan det var dags att fixa sig och åka till mamma på ljusparty. Jill fick ha lite pappa och dotter tid. 

Jill somnade vid kvart över tio och då plockade jag här hemma, hängde tvätt och var ut med Molly en sista gång. 

Imorgon kommer Jills farmor och faster över sen lite senare kommer Simon och alla grabbar och hälsat på oss tjejer. Ska bli riktigt kul. Det har varit så mycket dem sista veckorna och dem vet verkligen hur dem piggar upp mig, det går inte att sluta skratta när man är med dem, längtar redan kan jag säga. 

Nu ska jag krypa ner med mitt sovsällskap, Jill, Ebba, Molly och Devil. Det sköna är att dem håller sig i fotändan. 
Kan meddela att vi verkligen har fått en tjej som ålar och donar när hon sover. Man får goa skratt som hon håller på. Mamma har berättat att jag var en klättefia när jag var mindre när jag sov, hon kunde bli tokig ibland så vi får de om Jill blir lika när hon blir lite större. 




Måndag

Jill ligger och vilar. Hon har varit vaken från nio till nu. Eller hon somnade en kvart när vi var ute och gick. Märks att lilla damen börjar bli större, imorgon blir hon 4veckor, vart tog dem veckorna vägen?. 

Imorgon kommer Andreas hem, jag och Jill ska hämta honom vid tåget eftersom han har sålt min bil. Så nu får jag audin och Andreas ska köpa en mindre. Båda tycker det är dumt att ha två stora bilar. Andreas behöver bara ha en som drar lite och helst diesel och jag behöver större bil eftersom jag har Jill, barnvagnen ska få plats och Molly så då blir audin perfekt. Underbart säger jag, känns tryggare med audin, den är säkrare och tyngre ifall det skulle hända något och självklart nyare ;). Nej men de blir bättre och billigare så här :).


En glad tjej idag <3

Jill <3


Underbara du <3

Hos mamma.

Vi är hemma hos mamma och har varit här sen igår morse. Vi blir kvar till senare på eftermiddagen innan vi åker hem igen. Känner mig så ledsen och besviken trodde vi betydde lite mer än så faktiskt. Men bara min tjej har det bra och det har hon verkligen eller vi båda hos min mamma/mormor. Hon är en ängel som man kan lita på. 

Igår hade vi en mysdag, tog de lugnt. Jill har börjat le lite nu, jättekul. Mormor har också fått några smile såklart. 

Skriver mer sen. 





Bra dag

Ska snart lägga ifrån mig mobilen och sova. Blev en sen kväll men de unnar jag mig eftersom Andreas tar matningen nu under natten så tar jag imorgon bitti. Han måste ju hålla dygnen fel mot oss eftersom han jobbar natt.
Vi har haft min bror och en annan Daniel på besök eller dem är kvar än. Riktigt trevligt måste jag säga.

Idag kom äntligen babysittern. Jill tyckte de var riktigt intressant tills hon blev hungrig och trött då va den inge rolig mer. Bästa mormorn hon har och så fin och bra var den. Vi älskar dig <3

Min tjej somnade kvart i tio och vaknar väl om en timme eller två och vill ha mat innan hon sover vidare. Hon är en riktigt pingla. 

Såg ett program på tv som handlade om barn, ett var nära att stryka med för den var för tidigt född. Man har verkligen andra känslor nu faktiskt när man ser sånt. Tårarna bara sprutade så var jag tvungen att titta på våran fina tjej och pussa och krama henne massor. Vet inte vad jag skulle ta mig till om något hände Jill. 

Mammas pingla, mitt allt <3





RSS 2.0