Söndag

Idag har vi inte gjort mycket alls. Mest legat i sängen och kollar runt på datorn och myst. Vi tog ett mysigt bad efter frukosten men både jag och Andreas blev så uttråkade så vi gav upp det där och tog en dusch och la oss i sängen igen.

Snart ska vi på bio med Manne. Det blir Saw 3D ikväll. Vi kollade först i Västerås men där var det fullbokat, sen kollade vi i Gävle och Borlänge och även där var det fullbokat men så kollade vi i Köping och där fanns det platser till oss så vi bokade där istället. får hoppas att filmen är bra och att man blir lite rädd. Jag ska ju sitta i mitten så jag har ju två karlar så jag kan ju känna mig lite trygg ;).

Tur att jag har lov och att Älskligen har tagit ledigt för annars skulle jag varit deppig idag, helgen har gått så otroligt fort så det känns som vi nästan inte alls har träffat varandra, men som tur är har vi en hel vecka på oss att umgås.


Ha en trevlig kväll
/ J

Mitt i natten

Så där har precis kommit i säng och klockan är snart tre. Jag har haft en riktig toppen kväll. Dagen började med att jag och Andreas åkte till Manne vid tre tiden efter att vi hade vaknat. När vi var där pratade vi lite sen lagade jag och Manne till tacosen och Andreas satt framför datorn och ropade hela tiden. När vi var färdiga kom Uffe hans tjej Sara. Jag hade bara träffat Sara en gång innan men då pratade jag inte med henne så mycket men det gjorde jag mer idag och hon var riktigt trevlig. Efter maten lyssnade vi på musik och pratade. Uffe och Andreas härjade på som tusan som vanlig. Sen spelade dem yatzy och jag kollade bara på eftersom jag alltid  förlorar och blir alltid så arg.

Vid åtta tiden började jag röra mig hem till Simon så var jag där i en och enhalv timme. Riktigt trevligt att träffa han och Johan igen, det är inte så ofta. Men nu har jag sett hans nya lägenhet och det kommer bli super fint när allt är klart, mycket bättre än den förra.


När kl var tio började jag gå hemåt. När jag kom hem tog jag Kujo sen gick vi och mötte BästaLena. Sen var vi här hemma ett tag sen blev jag hungrig så vi tog en promenad ner på byn. Lena skulle ta ut pengar med min lilla slarv Lena hade glömt plånboken hemma så vi tog en promenad runt byn sen satt vi oss i busskuren ett tag och skratta, kollade på folk och Lena rökte. Sen vid kvart i ett gick vi och beställde mat och pratade med Tailan lite. Vid kvart över ett började vi gå hemåt men när vi kom halvvägs så ringde Andreas och sa att han var på väg ner på byn för att ta ut pengar och köpa mat så vi bestämde oss för att vända och möta honom. Han köpte sin mat sen gick vi hemåt igen och den som pratade hela vägen var Andreas.


När jag och Lena var vid myntan( vi har en tendes att se ut att vara tillsammans så folk som inte känner oss tillräckligt tror att vi är tillsammans ). Men ialla fall när vi var vid myntan så skulle jag kasta lite skräp så hade dem flyttat soptunnan och det såg jag inte då sa Lena vart den stod. Då var det en knäpp tjej som skrek
: Åhh så puttinuttit då, men det är FEEEEEEELL!!!
Och Lena som har det svårt att hålla tyst säger
: Okej, psykfall!.
Tjejen bara 
: Men har ni inte sett filmen.
Jag kollar lite surt på henne sen går vi sen börjar vi asgarva för Lenas kommentar.


Jag kollade nyss på klockan och då var den bara halv tre och jag kollade för ett tag sedan och då var den tre men sen kom jag på helt själv att man ställer ju tillbaka klockan inatt, känner mig ganska smart.

Har en pojkvän som ligger och pratar hela tiden men ändå vill han att jag ska bli klar och mysa med honom innan han somnar. Det han inte riktigt förstår är att om han slutar pratar och låter mig få skriva i tystnad så blir jag klart fortare men han försätter prata, min fina älskling då jag tycker om dig så underbart mycket.

Du är det bästa någonsin <3
/ J

Inte en kväll som jag hade tänkt mig

Min kväll skulle egentligen bli lugn och jag skulle vara för mig själv skrev jag. Men nej, jag går upp till bästa grannarna Sara, Zacke, Micke och älskade barnen. Alltid lika mysig.
Vi ska dricka cola och fika, riktigt mysigt. Det är tur att man har världens bästa grannar.
Ha en trevlig kväll
Mina små älsklingar
/ J

Lov!

Jobbade kort dag idag, från klockan 8 till 12. Ganska skönt att jobba kort dag på en fredag. Så nu har jag lov i en vecka. Så himla skönt att få sova och inte ställa klockan alls. Bara njuta och tillbringa min tid med min älskade Andreas.

Vet inte vad det var igår men jag och Andreas men vi var som vi hade varit tillsammans i 20 år. Så där gnälliga på varandra, precis som vi var irriterade på varandra fast ingen av oss var det. Ganska jobbigt eftersom vi snart bara varit tillsammans i 2 månader. Hoppas att det bara var igår så det inte blir så varje kväll för så vill jag inte ha det.

Idag tänker jag bara ligga hemma i soffan, äta godis och bara vara för mig själv ( katterna och Kujo får så klart vara med ) men inga människor. Egentligen hade jag tänkt gå till Simon en sväng sen varit med Lena, men nej jag känner att jag vill vara lite för mig själv. Eftersom jag är med folk varje dag, extremt mycket eftersom det är det min praktik handlar om så påverkas man mer än vad man tror, så lite ensam tid skadar inte.

Mina läppar har blivit bättre ( peppar peppar ) ska väl inte hoppas för mycket men nu gör jag det. Jag har bara lite sår och det är inget var kvar, så himla UNDERBART. Så snart kanske jag kan pussa min älskling ordentligt och så kanske det blir korttagning på torsdag, HOPPAS.


Idag kommer min älskade storebror Daniel och hans tjej Mikaela över hit och äter middag med mig, mamma och Andreas. Jag älskar när alla samlas och äter middag, då känns det som förut. När det bara var jag mamma och Daniel. Saknar den tiden ganska mycket, när han bodde hemma. Eftersom vi står varandra så otroligt nära så känns det jobbigt nu när vi inte träffas lika ofta, men man får uppskatta den tiden man får tillsammans när man väl träffas och det gör jag verkligen.
/ J

Torsdag = Andreas kommer hem

Idag är det torsdag, och på torsdagar kommer min älskade Andreas hem från jobbet, UNDERBART. Sen har han semester en vecka eftersom jag får höstlov imorgon. Så vi får spendera en hel vecka tillsammans, och det känns så himla behövligt.

Idag har jag städat klart mitt rum så det inte ser ut som "hej kom och hjälp mig" när Andreas kommer eftersom jag gnäller så mycket på hur det ser ut i hans hus fast man plockar och städar. Men nu behöver jag inte tänka mer på det för här hemma är det ny städat och fint. Vi ska sova här eller jag ska sova här enda tills på söndag, det är inte vanligt att jag håller mig hemma så mycket. Inatt sover Andreas med mig, men inte imorgon för han ska på fest och sen på lördag ska vi till Manne och äta mat sen ska dem till raggarklubben så går jag hem för jag vill inte följa med sen på natten trillar väl Andreas in och sover här, beror väl på hur kvällen slutar.

BästaLena kommer hit idag när hon har lunch rast också och hälsa på, hon kommer runt halv ett så innan det ska jag hinna ta en dusch också.
Klockan halv tre börjar jag jobba till halv tio, så det är inte så länge idag. Ska få träffa min handledare för första gången idag. Och imorgon börjar jag kl åtta till halv ett, så himla skönt att jobba kort på en fredag. Och imorgon jobbar jag med Birgitta och hon är så himla rar.

Trött jag blir att på en gång det finns en liten lucka ska man dricka alkohol?.
Bara för att man är ledig måste man ALLTID dricka då?
Visst jag dricker också mer nu än förut men inte varje dag om det finns chansen.
Är det verkligen så kul att dricka?
Är det verkligen värt att lägga så mycket pengar på alkohol?.


Jag hatar egentligen alkohol.
HATAR HATAR
Jag ser en människa som jag har känt sen jag var 3år förstöra sitt liv för att alkoholen har tagit över så himla mycket.
Jag tycker inte det är en sjukdom om man dricker för mycket.
Man kan sluta för man har själv börjat, visst det är svårt men det är väl svårt med allt om man är beroende?
Jag ser hur alla hans muskler försvinner, hur han blir svagare.
Jag vet att jag inte kan göra något för att det är hans liv, men jag ser vad alkoholen gör med en människa som
jag älskar så otroligt mycket på denna jord.
Därför hatar jag alkohol fast jag själv dricker den ibland.


/ J

Riktigt slö dag !

Idag har jag inte gjort något alls. Jo jag har plockat lite på rummet eftersom det såg ut som det varit krig här inne, kläder överallt. Men annars har jag bara legat i sängen och kollat på datorn, myst med Pumba och längtar som en tok efter min älskling.

Jag har ialla fal fått i mig lite mer tuggbart idag än igår. Igår drack jag mest och åt tacos med mamma och lite chips med BästaLena på kvällen. Jag har fått blåsor på mina läppar, på tandköttet och i halsen så är det väldigt svårt för mig att prata, äta och dricka. Så kall dryck får jag försöka få in i munnen med ett sugrör för om jag öppnar munnen för mycket spricker allt och det rinner blod och var. Varm dryck får jag ta på en sked och typ suga upp eller hur man ska säga. Och det svåraste är om man ska äta en macka. Jag får dela allt i små delar och trycka in det i munnen, samtidigt som jag ska försöka få det att inte gör ont och inte öppna munnen för mycket.

Var till läkaren idag så nu får jag äta tabletter i 2 veckor och 3 om dagen, samtidigt som jag ska ha på en bedövande salva som gör så hela läpparna försvinner och jag går runt för mig själv och gregglar. Men jag slipper smärtan och jag känner inte om något sitter löst och då pillar jag inte heller lika mycket och det gör att smittan inte förs vidare ännu mer, så det är något positivt ialla fall.
Bara allt är borta till nästa torsdag, då ska jag och älsklingen iväg och ta kort och om mina läppar ser ut så här blir det inga kort tagna för min del. Sen har vi även varit tillsammans i 2 månader då så det skulle kännas skönt att få pussa honom för nu får jag inte det för då förs allt detta över till honom och det kan han gärna få slippa.
Imorgon ska jag ialla fall kämpa mig till praktiken. Började den här veckan men jag har varit hemma tisdag och idag, skoja inte att jag känner mig värdelös men det finns inte så mycket jag kan göra, som tur är har jag världens bästa handledare.

Jag jobbar eftermiddag imorgon, jag slutar halv tio på kvällen och är hemma kvart i tio. När jag kommer hem har min älskling kommit hem från jobbet och är här hemma och väntar på mig. Jag längtar så det gör ont redan nu till imorgon och speciellt att få krama och få pussar på kinderna och i pannan, eftersom munnen förtillfälligt är förbjudet.
Mina läppar, det syns inte så bra nu men jag vill inte ha värsta stora bilden. Så där såg dem ut igår morse och igår kväll blev dem bättre, men nu är allt värre igen. Får hoppas att det går bort någon gång.

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på tv och få med mig min lilla bebis som ligger och snarkar i mitt knä ( Pumba, katten ).

/J

Ny

Här kommer jag skriva om min själv, min pojkvän, mina vänner, min familj & min vardag. 
Mycket för att jag började skriva va för att få ur mig allt, jag tycker det är skönare att skriva sen även för att komma ihåg saker eftersom jag glömmer väldigt lätt.

RSS 2.0