Ojojoj 😂

Ojojoj, haha, hĂ€r skrivs det inte mycket. Men jag tĂ€nkte skriva nĂ„gra rader vad som hĂ€nder hos oss 😊.

Jag jobbar pĂ„ som en galning, för en mĂ„nad sedan sa kroppen ifrĂ„n, det blev för mycket. Jobbade jĂ€mt, dag, kvĂ€ll och natt, skulle vara den bĂ€sta mamman, och ta hand om hela hushĂ„llet samtidigt som de va sĂ„ himla mycket pĂ„ jobbet sĂ„ man stressade ihjĂ€l sig. Jag började mĂ„ dĂ„ligt, grĂ€t och hade svĂ„rt att skratta, jag orkade inte mer. Andreas sa Ă„t mig att vara ledig ett tag, en vecka va jag hemma innan jag klĂ€ttrade pĂ„ vĂ€ggen 😂. Men det bĂ€sta va att jag hade min kusin som bodde hĂ€r dĂ„ som ocksĂ„ mĂ„dde dĂ„ligt sĂ„ vi hade varandra, Ă€ven Linus va i en period, de va sĂ„ skönt att vi förstod varandra. 
Jag och Andreas pratade Ă€ven sĂ„ han ska söka jobb hemma nu sen stĂ„r vi i kö pĂ„ lĂ€genhet inne i Norberg, men om han fĂ„r jobb pĂ„ hemmaplan dĂ„ vill jag bo kvar hĂ€r i Karbenning. 

Jag har Ă€ven fĂ„tt ett lĂ„ngvik pĂ„ över ett Ă„r som börjar i februari, sĂ„ skönt att ÄNTLIGEN fĂ„nett schema. Det Ă€r natt och man Ă€r ledig sĂ„ himla mycket. Jag jobbar sĂ„ 7nĂ€tter pĂ„ 3veckor sen Ă€r jag ledig i 9nĂ€tter, hur skönt Ă€r inte de? 😊😊. Det börjar flyta pĂ„ nu, sĂ„ himla skönt. 

Jill har fĂ„tt tillbaka sin stora sĂ€ng. FrĂ„n spjĂ€lsĂ€ng till storsĂ€ng till spjĂ€lsĂ€ng igen dĂ„ de va omöjligt att natta henne i den för nĂ„gra mĂ„nader sen till nu att hon somnar pĂ„ Max 20min. Hon började klĂ€ttra ut spjĂ€lsĂ€ngen, jag sa att den fick vara kvar sĂ„ lĂ€nge hon va kvar i den men efter helgen sĂ„ valde vi att byta igen eftersom hon kan göra illa sig nĂ€r hon klĂ€ttrar ur hela tiden😅. 

Molly har Ă€ven opererat sig för livmodersinflammation, sĂ„ nu Ă€r hon piggare Ă€n nĂ„gonsin och Ă€ven gĂ„tt ner massa i vikt. Hon har nog haft problem men den lĂ€nge men kanske inte haft sĂ„ ont som hon hade efter jul. Hon Ă„t inte, blev nĂ€stan inge glad nĂ€r man kom hem, spydde, drack mycket och blev helt stel av smĂ€rtan. Va bara att Ă„ka in till Strömsholm kvĂ€llen före nyĂ„r och kvar blev hon för operation, sen kvĂ€llen efter fick vi hĂ€mta henne sĂ„ hon fick vara med pĂ„ tolvslaget 😊. Dock blev de ingen rolig slutsumma dĂ„ jag inte fick försĂ€kra henne förut eftersom hon va en "kamphund" som outbildade mĂ€nniskor kallar rasen. Men hon Ă€r en i familjen och dĂ„ skiter man i vad de kostar bara det blir bra ❀. 

Nu ska jag kvĂ€llskissa hundarna, Turbo Ă€r hĂ€r och Molly Ă€r sĂ„ glad. En lĂ€ngre promenad och massa bus i lekparken har dagen bestĂ„tt av. Imorgon vĂ€ntas jobb igen, jobbar nu tisdag, onsdag och torsdag, dag och kvĂ€ll, sen pĂ„ söndag jobbar jag natt đŸ˜‚đŸ˜‚đŸ‘ŒđŸ». 

Puss pĂ„ er ❀







RSS 2.0