Förlovad!

Som jag skrev i ett inlgg förut så hade jag en hemlis som ni skulle få veta senare och det var att jag och Andreas skulle förlova oss. Vi betälld ringarna på alla hjärtansdag.
Min bror fru hade rätt när hon gissade här på bloggen :). Men nu vet du Sandra vad hemlisen va ;)

Igentligen skulle vi ha satt på oss ringarna
på min födelsedag.
Men inatt när jag hade lagt mig i sängen så kom älsklingen och gick ner på knä och frågade om jag ville förlova mig med honom. Klart att jag sa ja till min pluttesnutte.
Jag är den lyckligaste flickan i världen



Jag älskar dig så himla mycket Andreas. Aldrig att jag vill vara utan dig, aldrig någonsin. Jag har inte varit så här lycklig med någon. Den här tiden med dig har varit den bästa i mitt liv och jag vill fortsätta ha det så här bra med dig. Du har fått hela mig på fall för dig


Fixat & klart!

Denna skoldag var kort, slutade redan tjogo över elva och det är väldigt skönt ibland kan jag lova, inget man direkt ska klaga över.
Hann med mycket på lektionen idag, allt är klart som var planerat för i veckan.

Något jag glömt skrivit i bloggen var att jag fick paket lite för tidigt i söndags av Robert, Sandra, Theo, Zorro & bebismagen. En jättefin ljuslyka som ska stå i hallen i Karbenning när det är klart. Ska lägga upp en bild på den sen så ni får se. ASFIN !

Onsdag idag, händer inte mycket idag. Ska plugga lite engelska och ut och övningsköra med mamma. Ska ut till Karbenning och hämta lite hjälmar tills på lördag då jag och älsklingen tar skoterkort, HÄRLIGT.

Längtar verkligen tills på fredag. Först ska vi till V-rås med klassen sen tar jag tåget till Sthlm där jag möter min fina underbara älskling. Ska försöka få honom att shoppa lite med mig fast han sa nej förut när jag fråga sen på kvällen ska vi på bio, MYSIGT. Sen åker vi hem från Sthlm på söndasg ganska tidigt så jag hinner träffa PappaThomas innan han drar tillbara till Sthlm på kvällen på söndag och jobbar. Vill hinna träffa honom jag fyller år ialla fall. På söndag ska vi kika på en bil sen ska vi ut och äta, hur mysigt låter inte det då? :).

Har även skickat in kort till Fagersta-posten nu som dem bad om. Lite nervös vad som kommer komma upp men kul kommer det bli.
/ J

Fagersta-posten!

Så där, nu ger jag upp med pluggandet för idag. Det som måste vara gjort är gjort. Något jag skulle kunna sätta mig ner med nu är skoterboken, men vart FAN har jag lagt den? Ska leta lite till för någonstans är den. Om jag inte hittar den ska jag sätta mig ute i tv-rummet och invänta att klockan ska bli åtta för då är det ullared, ÄNTLIGEN ;).

Skoldagen idag var jättebra, det var så himla skönt att träffa alla. Och kort dag blev de, det som är det bästa. Blev jätteglad när dem sa att vi bara gick till två idag.

Fagerstaposten kom och interljuva mig idag. Det kommer i tidningen nästa tisdag. Det handlade om att jag går omvårdansprogrammet men är egentligen intresserad utav lastbilar och vill jobba med det sen. Så det blev massa prat och lite kort. Sen ska jag även skicka kort när jag har min Scania jacka och på en byggmodell. Så jag ska fixa det imorgon så jag kan skicka in det så jag inte behöver tänka på det sen.

Någon jag saknar så himla mycket är Andreas. Fyra långa dagar kvar innan jag får träffa honom. Känns som det är evigheter kvar. Jag skulle bara vilja slänga mig runt hans hals och pussa på han just nu och krama om honom hårt. Känna hana värme mot min kropp och få lukta lite på honom. Jag är beroende av min pojkvän ♥
8!

/ J

Skola!

Godmorgon, känner mig inte så himla pigg faktiskt. Skulle gärna krypa ner och sova några timmar till. Men idag är det skola, vet hur mycket jag har att göra eftersom jag inte var där förra veckan, så varje dag efter skolan denna vecka ska det pluggas på allt och på skoterkortet. Redan huvudvärk.

Helgen har varit toppen,
den har jag mest tillbringat med Lena :)
/ J

HEMMA!

Nu är jag äntligen hemma. Det var så himla skönt att komma in för dörren och Kujo ( hunden ) kom springandes och alla katter, har verkligen saknat dem.

Jag och Lena tog på kvällen en promenad upp till mormor, ingen trodde att det var så kallt men våra lår var som istappar när vi var framme och Världens Bästa mormor körde hem oss så vi inte skulle behöva gå:)

Lena sov här inatt och kommer sova här igen. MYSIGT.

Mamma gjorde smörgåstårta igår så hon gjorde även en "liten" som hon alltd brukar göra till oss här hemma. Så jag och Lena fick en väldigt nice frukost.

Är lite irriterad på min karl kan jag lova. Jag kan tjata ihjäl honom men han ger sig inte varför ska du vara så envis älsklingen min ? :(

Bilder från förra helgen:






/ J


Idag kommer jag hem!

Idag ska jag åka hem från Sthlm. Det värsta är att jag har nu förstått hur jobbigt detta kommer bli, en hel vecka utan Andreas. Visst vi brukar vara ifrån varandra men det är max fem dagar, men nu blir det en hel vecka. Han är faktiskt den enda killen som jag känner att jag kan ha runt mig mycket, jag blir inte trött på honom. Men jag hade tur igår kväll och inatt ialla fall. Andreas kom hem 45 min igår kväll sen kom han hem tre timmar inatt så jag fick träffa honom lite innan dem ringde ut honom igen. Jag skulle inte alls bli förvånad om han inte får något jobb alls i helgen bara för att jag har åkt hem, men för hans skull hoppas jag att han får det så han inte bra behöver ligga i husvagnen. Men sova måste han få göra snart annars stupar han någon annanstans. Imorse när han åkte, herregud vad trött min stora plutt gubbe var då. Har fått massa sms från folk att dem saknar mig hemma, det är så himla skönt att höra. Ska även få paket i helgen, gissa inte hur underbart det blir då;). Eftersom Sandra, Robert och Theo kommer upp så får jag den nu, vilken tur jag har :). Nu är det inte långt kvar tills det är sportlov, jag längre så himla mycket. På måndagen ska vi städa och börja göra om i hallen, tisdag då är det MIN dag :D sen på onsdagen ska vi stor handla, jag ska skriva in mig på trafikskolan sen ska massa folk med ut på portan och äta och ska jag köpa alkohol;) på torsdagen ska hallen göras klart, målas och grejs. Som tur är får jag hjälp av Lina ( Andreas syster ) sen på fredagen kommer det vara den bästa dagen i mitt liv och festen:D sen på lördag är det krogen. Ja som nu ser så är min vecka planerad och det älskar jag. Nu ska jag borsta tänderna och låta klockan gå :) / J

Ensam igen!

Jag ligger själv i husvagnen igen. Älsklingen fick något akut så han åkte på en gång så vi får se om han hinner komma tillbaka innan han ska jobba inatt runt ett. Ganska tråkigt för då hinner jag nog inte träffa honom förens om en vecka. Det ska ialla fall blir skönt att komma hem imorgon, jag saknar alla i lilla Norberg så mycket och där hittar jag överallt mot vad jag gör här ;). Och så ska det bli så mysigt att träffa alla djur hemma. Man är så van att ha dem runt sig hela tiden så det blir så tomt utan dem, mina små hår bollar. \ J

Aldrig mer Tåg!

Jag är fortfarande kvar i Sthlm och åker hem imorgon. Först fick jag sitta och vänta på tåget jättelänge sen blev det inställt, ganska segt. Men jag åker med Roger hem imorgon ( Andreas pappa ) eftersom Andreas fick jouren ( vet inte hur det stavas ) idag till nästa torsdag så han jobbar ju helgen. Men det kan vara bra om vi är i från varandra för vi har varit en hel vecka nu sen är han ledig på mitt lov som är om en vecka och vi är vana att vara ifrån varandra lite också. Vi har inte bråkat men det kan bli mycket. Så ihelgen blir det BästaLena både fredag och lördag förvånar mig inte om vi är på söndag också, UNDERBART:). Har även ringt och bokat om mötet med Fagerstaposten, dem kommer på måndag istället, skönt att det fixade sig. Imorgon när jag kommer hem ska jag springa till mina grannar Sara & Zacke och krama på alla och pussa massa på mina barn. Sandra, Robert och Theo kommer även till Norberg i helgen så då får jag träffa min guldklimp, det kommer bli en toppen helg detta :) / J

Idag blir det hem gång!

Idag är det dags för mig att åka hem, något som jag egentligen inte vill men det är ett måste. Tur så kommer älskling hem på fredag så jag behöver inte vara från honom så länge, det blir värre nästa vecka. Fast då åker jag hit på fredag och så åker vi troligen hem på måndagen eftersom det är lov vecka då:). Igår måste Andreas grannar ha hatat oss. Han och jag är bäst på att härja och jag har en förmåga att skrika. Men igår så tog han med en isbit in och la den på min rygg sen la han sig på mig så jag inte fick bort den, hur snällt är det?. Tur att jag älskar honom så mycket men så klart fick han igen. Idag har jag pluggat så nu behöver jag inte tänka mer på det. Min mage har även börjat krångla igen, har inte haft ont i den på mer än en vecka men idag känns det som allt bara vrider sig där inne. Mitt tåg idag går 17.37 så jag är i Västerås 18.37 där BästaLena kommer stå och möta mig så jag har sällskap hela vägen hem sen, underbart:). Det tråkig är att jag även idag missar att träffa släkten, suget så himla mycket!. Nej nu ska jag slappa till två sen börja fixa mig sen mysa massa med älsklingen innan det är dags att hoppa på tåget. / J

Blir kvar i Sthlm

Ligger i husvagnen fortfarande, blev inte hem gång idag som det var tänkt så jag åker hem imorgon kväll istället. Lite segt eftersom jag missar min kusins födelsedag idag och imorgon min morbrors. Känner mig lite taskig sen brukar vi alltid ha så kul när alla träffas. Men det är ju för hoppningsvis inte sista gången dem fyller så :). Något jag har glömt att skriva är att på torsdag kommer Fagersta-posten hem till mig för att ställa lite frågor, mer om det när jag bloggar på en dator. Jag drömde här om natten att jag träffade Robert, Sandra och Theo. Gud vad jag saknar dem. Får se till att hitta en helg snart som passar så jag och Andreas kan åka ner så faster får pussa på sin stora guldklimp. Och snart kommer en till liten guldklimp till faster, längtar jättemycket. Nu ska jag mysa med min fina älskling :). / J

I Sthlm!

Sitter i husvagnen i Sthlm nu. Älsklingen har åkt till jobbet och kommer hem runt fyra då vi åker till centralen och beställer biljett och äter en matbit innan det är dags för mig att åka hem. Fast det är inte det bästa värdet så vi får se hur det blir med alla förseningar. Igår på alla hjärtansdag hade vi en underbar dag tillsammans. Jag fick en jättefin och stor ros när älsklingen kom hem från jobbet. Sen var vi ute och åt och gick i affärer i Nacka. Efter åkte vi till husvagnen och åt onyttigt, kikade på film och bara mös. Underbart att vara tillsammans med den man älskar på alla hjärtansdag <3. Bloggen idag blir inte så fixad eftersom jag skriver på älsklingens iPhone, men det får ni tåla ;). Idag är det 2 veckor tills det är min dag och jag längtar så himla mycket. Det bästa är att Andreas är ledig hela den veckan så det blir massa fixe hemma i huset då. Hallen kommer målas om och lite i källaren. Jag och Andreas firar även ett halv år på fredagen när jag har min 18- årsfest. LÄNGTAR på allt:). Nu ska jag lägga mig och sova ett tag, klockan är ju bara kvart över sju på morgonen :). skriver mer när jag kommer hem och bild på Andreas tatuering kommer då. / J

Jag vet hur det känns att vara kär och lycklig nu!




Min pojkvän är den bästa man kan ha. Jag har nog aldrig älskat någon så mycket som jag älskar denna underbara människa. Denna människa vill jag aldrig förlora, jag vill ha honom stå vid min sida resten av mitt liv. Jag vill bo ihop med denna människa, jag vill ha en ring på mitt finger, jag vill gifta mig och jag vill ha en familj med honom. Jag kan kolla på honom i flera minuter när han sover och bara le. Veta att denna människa älskar mig så mycket gör mig tokig. Det känns aldrig som jag kan ge så mycket kärlek tillbaka hur mycket jag än försöker. Mina känslor bra växer för varje dag som går och jag förstår nu vad kärlek är. Denna människa får mig att känna att jag älskar mitt liv, han hjälper mig igenom alla svåra stunder jag har och gör att allt blir bra igen. När jag kollar in i honoms ögon sprider det lycka i hela min kropp och det pirrar i min mage, precis som det är någon magi som gör att inget känns omöjligt. När jag är med honom svävar jag på moln, jag är i en annan värld. En värld som jag annars inte är i. Snart har jag fått varit med denna underbara människa i ett halv år med flera halv år och ÅR ska det bli. Jag ser en framtid med honom, en bra framtid där jag kommer att vara den lyckligsta människan i världen.





Andreas Rosén jag måste vara den lyckligaste tjejen på världen som har dig som pojkvän!


Jag vet hur det känns att vara kär och lycklig nu!

/ J

Jääj!

Slänger in ett kort inlägg :)

Igår tatuerade sig älsklingen, blev SKIT snyggt kommer en bild in imorgon för er som är nyfikna.

Idag ska jag ut och äta med massa härliga människor. Det blir Simon, Johan, Jocke, Oliver, Jonas och kanske Lena. Så himla underbart, bara härliga människor. Eftersom älsklingen är på svenska rallyt idag passar jag på att vara lite med mina vänner eftersom på vardagarna efter skolan har jag inte så mycket ork. Sen på kvällen blir det väl en drink eller två, inte helt fel på en lördag.

Jag har en liten hemlis, men det får ni inte veta förns det händer och det kanske tar någon eller några veckor. Ni som är nyfikna får hålla koll på bloggen ;)



I torsdags var jag i Romme och åkte slalom och gud var roligt det var. Jag och älskligen kanske ska dit nästa lördag och jag längtar redan, det är så himla härligt. Älskar´t

Nej nu ska jag vänta på att mamma ska ringa så hon kommer och hämta mig och Kujo så jag kan få åka hem och fixa mig inför ikväll.

/ J

P.S Dara för att det är en bild på Andreas under min hemlis så handlar det inte om honom och mig :) D.s

Bättre dag än igår!

Sitter och pluggar cirkulationen och det är inte det lättaste kan jag lova, frågorna är så svårar att fatta så jag får hjärnsläpp. Får nog fråga mina vänner i klassen imorgon om hjälp så jag får klart det.

Imorgon ska jag träffa Simon, det var hur länge sen som helst jag träffade honom. Så det ser jag verkligen fram imot, min lilla Simpan. LÄNGTAR
Skoldagen annars idag gick bra, började tjugo över elva så det var ingen lång dag men dagen slutade med att det snurrade i hela huvudet för mig och huvudvärk. Vet inte vad det beror på med vissa dagar mot slutet så börjar allt bara snurra fast jag dricker bra och får i mig mat, äckligt är det. 
Men klassen spårade ur mot slutet som vanligt så det blev skrattanfall, något som jag älskar med min klass.

Tänkte egentligen ha sovit i Karbenning inatt eftersom jag trodde att min mamma skulle vara på jättedåligt humör idag men det var hon inte så jag sover hemma. 

Visade sig vara fel människa som blev sur


Idag är jag på mycket bättre humör än igår kan jag lova, tror det beror på att jag var så himla trött att jag blev som jag blev.

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen ska jag kolla på Sofias änglar med mamma & bästaste Sara :)

Andreas Rosén
/J

Arg, irriterad & ledsen

Just nu känns allt upp och ner. Blir så jävla trött att höra om mina sparpengar och skit hela tiden. Nej jag ska inte röra dem till något annat än körkortet i första hand MEN DET ÄR FORTFARANDE MINA PENGAR!!!
Och jo jag kommer ha råd med utlandsresan så den behöver ingen annan följa med på!'

Usch på bara 2 minuter förändrades mitt humör från att ligga helt okej på topp till att sjunka till botten och jag vill bara gråta, trött blir jag.

Har inte skrivit om kryssningen än men den blev då rakt inte som jag hade tänkt mig, misslyckad mer behöver jag inte skriva om det men hemresan vad lyckad så där hade vi ett +




Jag hatar även min telefon nu, den har bara krånglat hela dagen för mig. Skulle kunna kasta den i väggen så jag inte hade någon telefon alls tills jag fyller år, ärligt så mycket tycker jag om den. Och ibland kommer inte grejerna fram i tid och det visar inte den då blir det ett jävla liv för det också, KUL.

Nej jag tänker inte skiva mer nu för jag kommer inte på något positivt alls att skriva om idag.

/ J

5månader + kryssning!

Allt är ner packat och jag är klar. Snart drar vi till Fagersta för att hoppa på bussen som går till Sthlm sen blir det kryssning. Party för hela slanten ;)

Plattade håret idag, jag kan inte minnas sist jag plattade hela håret, det är något jag verkligen inte orkar göra längre. Men idag blev det av och det känns konstigt. 

Idag har jag och Andreas varit tillsammans 5 månader, vart tar tiden vägen?. Känns som vi nyss träffades men det har gått ett tag nu. Men jag är lika nykär fortfarande och älskar honom mer och mer för varje dag som går. Min fina älskling, vad skulle jag gjort utan din kärlek?

Dags att kolla så allt verkligen är med sen vänta in Katta som ska komma ner. Kameran är med så kort kommer imorgon eller på söndag :)

/J

Andreas

Undra hur mycket kärlek man kan ge en människa egentligen?
Min kärlek räcker inte till, jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar honom!

1/2

En kort uppdatering blir det nu.

Tatuera mig igår ( måndag ). Sen har jag även bokad en ny tid den 11/2 men det är hemligt så länge :)



LS = Lena Ström ♥


På fredag drar jag mamma, Katta, Älsklingen, Helena, Roger, Lina, Oscar, Joakim & Micke, så vi blir några stycken. Jag längtar så himla mycket.
Fick lov att slänga in några snygga kort på min älskling :)


/ J

RSS 2.0