Lite av varje

Haft en jättebra kväll hos Viola och Tommy :) Tacos, chips och cola bjöd dem på, man tackar. Vilken kula hon har fått, inte långt kvar nu innan deras lilla tjej är beräknad. Vart tar tiden vägen?.

Träffade prästen idag och nu längtar jag ännu mer till våran dag. Allt kommer bli SÅÅ fint och som vi vill ha de (eller jag vill ha de). Andreas är inte så insatt i allt, han har sagt att bara jag blir hans fru och vi lovar att leva tills döden skiljer oss åt är han nöjd.

Mina grejer som jag beställde kom hem idag. Tyvärr var mina tuttar förstora sen underklänningen eller hur man säget var JÄTTE tajt så magen blev pressad, så vill jag inte ha de. Skorna satt bra men mina fötter har nu börjat svullna så ska ta en större storlek på dem bara. Så synd med klänningen för den va såå fin. Men nu blir det att leta i affärer så jag vet att allt sitter bra.

Nu blir de natti, kör tidningar inatt, sista extra passet för min del :).

hjärtat smälter för er <3

Åhh min fina fina Molly. Att vi hade sån tur att du kom och delar ditt och vårat liv tillsammans. Mammas fina tjej.

Vaknade inatt av att det va så himla varmt. Då har lilltjejen krypit in tätt intill mig och sover på min arm. Man kan inte annat än att älska denna tjej. Va så underbart att slå upp ögonen och se henne ligga där nöjd och belåten.

Mina djur är mitt liv, mina bästa vänner och mina bebisar. Ni gör mig sååå glad <3










Underbara dag

Vilken varm och underbar dag. Jag är glad att jag klippta gräset igår när de blåste och va mulet, blev svettig bara då. Idag hade jag typ dött eftersom de va så underbart varmt.

Jag och Molly var upp till sjön runt elva och solen stekte på bra. Kört mamma till jobbet och Malin va ut och hälsade på (en jag jobbar ihop med på hemtjänsen). Blev massa snack och hon stannade i tre timmar. Den tokiga kvinnan sprang ut 1,6 mil. Riktigt bra kämpat.

Fick veta att Andreas kommer hem på onsdag eftermiddag, något som gjorde min dag super. Både han och jag trodde på fredag. Så jag och Molly blir hemma eftersom han snart är hemma ändå.

Nu på kvällen var vi upp till sjön igen, blev kvar längre. Varit så varmt för Molly hela dagen så ett kvällsdopp gjorde susen, bena fick räcka för mig. Det börjar bli riktigt varmt i vattnet nu.

Imorgon ska jag ringa veterinären. Lilla Lusifer har mask så han ska få åka till Karin och få en spruta. Är sex månader sen så nu är de dags. Tror våran kille har en känslig mage för ingen av tjejerna får eller så kanske Bullen äter mer fåglar och råtter, jag vet inte. Men han är så trött och har gått ner lite i vikt så en spruta så de försvinner så är han snart pigg och lite halv mullig igen våran fina kille <3





Aktiv dag.

Idag har det varit en aktiv dag.

Linus fick soppatorsk imorse när vi skulle in till tidningarna så efter tidningarna väckte jag mamma, lånade hennes bil, tankade en dunk och åkte ut till hans bil, bilen startade ändå inte (är en dieasel?). Köra honom till jobbet, somnade halv sju och vaknade åtta, halv nio, in till mamma, köra henne till jobbet, hem och klippa gräset, vika tvätt, sätta på en till maskin, vila i tre kvart, bogsera Linus bil hit, duscha, äta mat, åka till Avesta, dammsuga, hänga tvätt, tömma diskmaskinen och en lång promenad med Molly.

En bra dag, hunnit med mycket men har inte stressat.

Ligger just nu och tittar på arga snickaren, äter chips och dricker cola och deppar. Andreas fick jour i helgen så han kommer inte hem förens nästa helg. Han sa att jag och Molly gärna fick komma ner och då blir de tåg. Vi vet heller inte hur mycket han får jobba. Det är ganska tråkigt att åka ner så blir man själv hela tiden, då kunde men lika gärna stannat hemma. Som de ser ut nu så stannar vi hemma med katterna och hittar på roliga saker hemma istället.

Beställde en klänning igår, hur fin som helst så nu hoppas vi att den sitter bra, klickade även hem skor. Förhoppningsvis kommer de imorgon.

Nu ska jag ta kväller, Molly sover redan och katterna är ute men vill nog snart komma in och ta kväller dem med.

Lenny <3

Dagen börjar glida mot sitt slut.

Huset är städat och en tvättmaskin går som jag snart ska hänga upp sen blir de att ta det lugnt.

Idag tog mamma bort katten Lenny. Min katt egentligen men den har alltid bott med mamma och Gustaf så han fick så klart bo kvar när jag flyttade hit. Han hade blivit konstig på sista tiden och han hade ett hål i hjärtat och vätska i magen så de va inte så konstigt. Molly kommer sakna sin bästa Lenny, de va bara han som förstod att vad Molly ville när hon sätter ner huvudet mot katterna och står helt still, då vill hon bli tvättad. Lenny och hon hade massa mysiga stunder. Men han har de bättre nu och får även träffa sin absoluta bästa vän, Kujo. Jobbigt när såna här dagar kommer :(.

Vi har varit upp till sjön idag. Hade tänkt att Molly skulle ha en vila dag idag för hon va så konstig igår men runt halv elva började hon trampa runt för vi brukar gå kring då. Men hon badade på och jag satt på bryggan och badade fötterna och solade, snygg bränna efter linnet blev de.

Ska beställa min klänning nu som jag ska gifta mig i. Hoppas den sitter bra. Har kikat i så många affärer efter en men alla är FULA. Jag bär aldrig klänning heller så det kan vara därför också.

En bild på lilla Lenny <3



Sooool!

Blev väckt av dem små katterna idag. Så har varit vaken i någon timme. Djuren har fått frukost när dem äter brukar jag alltid lägga mig i sängen igen och titta på internet och då är det lite vila tycker Molly så hon sover igen. Ska snart sätta igång på dagen.

Vädret ser lovande ut idag, sååå underbart.


Halsbränna!

Har sån halsbränna så jag inte kan somna. Tur så är jag ledig inatt (underbart). Imorgon ligger jag inte tillgänlig för jobb, efter 6skift så tyckte jag att två dagar ledigt är jag värd. Men sen ligger jag tillgänglig onsdag, torsdag, fredag och söndag så får vi så klart se om jag bli bokad.

Molly ligger utslagen i sängen och sover så skönt. Helt slut. Har även fläckten på ettan så den svalkar lite på henne och hon njuter riktigt. Hon får ligga i sängen, det blir inte för varmt och katterna ligger vid henne. Mina underbara djur <3

Imorgon ska jag och Linus över till Avesta en sväng och vi båda orkar. Ska kika efter lite saker och handla hem lite. Ska även göra om och ta en stor städning i köket imorgon. Måste få ordning på allt får panik. Toan ska även få sig en omgång sen om kroppen mår bra ska jag slipa inne i vårat rum och slå på lite mer spackel, slipa på onsdag om jag är ledig sen får Andreas morfar komma och sätta upp tapeterna. Känner att nu måste vi få de klart. Jag vill ha vårat barns rum tomt så alla dens grejer kan få komma upp.

Lite nytt till våran lilla <3



Skön dag

Dagen har varit bra. Tagit de lugnt och sov ut imorse.

Bebisen liggee och trycker ut på vänster sida. Så roligt att ligga och kolla på magen när ena sidan putar ut så mycket mer än den andra. Sen efter ett tag så flyttar den till andra sidan.

Mamma har varit över med linnen som är hur sköna som helst nu när magen börjar bli lite stor och växer på. Så snällt att hon kom över med dem idag.

Magen i V23(22+6)







Snart 6 av 6 gjorda!

Bara inatt kvar sen har jag jobbat mina 6 jobbardagar. Ska bli så skönt att vara ledig imorgon på dagen sen imorgon natt.

Andreas åker till Sthlm ikväll, de känns ganska världelöst när man har jpbbat hela helgen då han är hemma. Men nästa helg är jag ledig (vad jag vet nu) så då är han miiin.

Har firat min och Andreas mamma idag på morsdag. Dem fick blommor, choklad och ett kort. Helt sjukt när jag tänker efter att nästa år är jag också mamma, mamma till våran skatt som vi längtar efter.

Blir inte ett så långt inlägg är helt slut så ska ta en dusch och grypa ner med Molly ock sova.

Molly & Turbo

Råkade publicera så blir fler bilder här









May. 23, 2013

Jobbar nu fram till söndag så uppdateringen blir lite sämre.

Imorgon kommer Andreas äntligen hem och vi ska ha myskväll. Blir tacogratäng, tända ljus och film när han är hemma från Sthlm.

Inatt är de tidningar sen börjar jag jobba klockan sju så det kommer nog bli en tuff dag. Tur att jag har bra arbetsvänner. Jobbar även bara till ett så jobbardagen är fort slut.

Jag och Molly var upp sjön. Hade både Lusifer och Ebba med och när vi gick hem började de spöregna men ut kom vi och Molly fick ta sig några dopp så hon är nöjd. Ska bli roligt i helgen när Andreas kommer hem så han också får se vilken badtjej vi har.

Lite bilder från igår när Turbo var med och bada också.



Onsdag

Ska snart sova några timmar. Tiddningarna var väldigt sena idag så jag har snoozat från tjugo över två till tjugo över fyra, fick sova lite mer men man slappnar inte av på samma sätt.

Devil och Molly har myst ner sig och sover. Devil på mig och Molly ligger väldigt nära på sidan, alltid lika mysigt. Tror lilla Devil gillar att vi sover uppe igen, hon sov alltid med oss förut när vi hade sovrummet uppe sen när vi flyttade ner sov hon aldrig med oss men nu är hon med oss igen.

Vill att det ska bli sol idag, tänkte ta med mig Turbo och Molly till sjön eftersom Molly tyckte de var super kul igår, men vi får se vad vädret visar sen.

Bra dag :)

Jag har haft en toppen dag. Var till sjukgymnasten, kommer inte ihåg allt men bäckenet va spänt och hade hamna snett så mitt högra ben va kortare än de vänstra så hon rättade till de och gav mig övningar jag ska börja med om två dagar sen ska jag tillbaka om två veckor så ska vi prata hur de känns.

Åkte till mormor som bjöd på mat, ris, kyckling och sås. Pratade och va social med henne sen ner på byn och tog en glass med Lena och massa prat där.

Sen åkte jag med mamma, Mikaela och Eva över till Fagersta till min kusin Karolin son hade tuppywear (stavning?) så beställde lite där ifrån.

Andreas åkte till Sthlm och kommer hem på fredag morgon. Känns ganska konstigt att veta att han blir borta så länge man är van att ha honom hemma. Men bra att vi får in dessa rutiner igen, får våran tid ifrån varandra som vi är vana vid så vi slipper små retas och irritera upp varandra hela tiden.

Är ledig imorgon sen jobbar jag fem dagar på hemtjänsten, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Blev bokad idag och man tackar inte nej, PENGAR!!!

Ska mysa med mina djur innan det är sovdags, myspys :)




Söndag

Molly och Andreas ligger och sover. Dem somnade under en film som vi tittade på, latmaskar. Själv är jag uttråkad och ska snart hitta på något att göra.

Igår small det till i svanken när jag va ute. Lång på gräsmattan med Molly och vi skulle gå in tänkte jag. Reser på mig och allt började snurra, trodde jag skulle svimma av pga smärtan. Andreas va på väg hem men jag viste inte hur nära han va men han kom när jag hade lyckats tagit mig till bilen. Tog alvedon när jag kom in men de hjälpte inte. Fick lite massage av Andreas senare på kvällen och då somnade jag, de gjorde fortfarande ont men inte lika.
Imorgon ska jag till sjukgymnasten iaf, undra vad dem säger och vad jag ska göra.

Idag ska vi hem till svärisarna och få lite mat. Alltid lika mysigt och trevligt att åka dit.

Lugn lördag

Molly och jag har varit ut på en uppfriskande promenad. Solen tittar fram ibland med så otroligt varmt och skönt ute. Annars har vi inte gjort mycket idag. Plockat lite här hemma och tagit de lugnt.

Bebisen imagen sparkar och rör på sig. Underbart att känna. Mammas fina skatt vad jag längtar efter dig <3

Bilder från igår







Trött på det mesta!.

Har jobbat idag. Gick jättebra och jag trivs som fisken i vattnet. Efter jobbet så hämtade jag mormor och vi åkte till Carl-Axel, fikade och pratade. Satt ute på hans veranda, utsikten är så vacker där, sjön och båtarna. Bild kommer sen. Sen åkte jag och träffade Lena och pratade i två timmar och åt lite. Super mysigt, tack för att ni gjorde min dag.

Annars är jag förbannad, ledsen och förvirrad. Hormonerna spökar mycket och massa annat. Trött på att gå igenom denna graviditet själv, det känns som de. Den som man trodde skulle finnas och hjälpa mig känns inte närvarande och skiter i allt.

Telefonen är av och kommer förbli så tills imorgon, känner att jag inte orkar prata med någon. Pratat med Lena har jag gjort hon blev så orolig när hon inte kom fram på telefonen.

Nu ska jag krypa ner med Molly som snarkar på bra, en trött dam idag. Min fina, vad skulle jag gjort utan mina djur?.


Torsdag

Uttråkad delux. Väntar på att den sista tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga lite tvätt. Annars har jag gjort allt idag.

Underbart väder, stekte på bra när jag och Molly var ute och gick, älskart. Sånt här väder vill vi ha alla dagar, man blir både pigg och väldigt glad.

Livet är just nu väldigt underbart (förutom foglossningarna) allt flyter på bra och den lilla i magen livar på. Djuren älskar detta väder och springer ut och in. Inte långt kvar tills bröllopet och jag längtar sååå!!.


Detta är du värd!!

Underbara dag!!!. Älsklingen min kommer hem ialla fall. Vi ska ut och äta med Manne och Linus för att fira. Andreas fick de nya jobbet som han va på intervju på.

Äntligen kan vi andas ut båda två, denna firma är både större och seriösare. Så skönt nu när vi snart ska ha barn att jämt veta i tid vart Andreas ska vara, hur länge han blir borta och vilken dag han åker.

Den firman han har nu kan man samma få veta att "ja du ska till sthlm" då kan klockan vara sju på kvällen på en söndag då måste Andreas åka på en gång nästan.

Nej lyckliga är vi båda två. Även jag ska jobba imorgon igen, blir 16-21 så det blir jättebra.




Onsdag!

Morgonen har varit lugn för mig och Molly, har rensat lite tvätt och ätit frukost. Senare ska jag dammsuga, fixa i köket sen bara ta det lungt tror jag. Jag och Molly ska ut på en promenad innan hon blir för uttråkad.

Andreas åkte imorse och blir borta tills på fredag eftermiddag. Saknar honom här hemma som en tok. Men Linus kanske kommer förbi ikväll och imorgon kommer Lina och sover kvar så själv blir jag inte, sen har jag ju alla underbara djur.

Igår grattade vi Manne som fyllde år. Blev grillat och en god tårta till efterrätt samt en film. En jättetrevlig kväll.




V22








Källaren nästan klar!

Idag har hela huset blivit städat. Började här uppe sen va jag så uttråkad på kvällen så Andreas sa att källaren fanns men hade ingen lust alls att gå ner men nu är de klart. Det som ska handlas till lön är en 55tums 3Dtv och hemmabio system som vi har tittat ut. Sen på ikea ska de handlas hyllor så alla spel kommer på plats och har sin ordning.

Va till Yvonne och de hjälpte, har varit en skön dag tills nu på kvällen. Hostade till och allt låste sig, gör så ont att jag mår illa. Har tagit en alvedon ihop om att få sova lite inatt eftersom jag ska jobba imorgon.

Imorgon fyller våran Mannemanne år så vi sks grilla och äta tårta här, blir en film också till maten.






Lugn dag!

Jag och Molly har haft en lugn start på morgonen så snart ska vi sätta igång :). Idag ska de dammsugas, torka golv och tvättas. Andreas är och jobbar idag, i Fagersta så han har nära hem. Va troligen bara de som skulle göras denna vecka sen blir han hemma igen.

Imorgon ska jag jobba på hemtjänsten 7-16, de bästa är att de inte är några tidningar inatt så då ska de allt gå bra.

Har haft jobbiga drömmar inatt. Andreas och jag har gått i från varandra och kommit överräns om att aldrig bli tillsammans igen. Bara massa jobbiga saker, gillar de inte!!


Sparkar!

Ligger i sängen med Andreas och känner när våran bebis sparkar. Andreas kan äntligen känna våran lilla och det är så underbart. Roligt för honom med att äntligen känna något, som han har väntat kan jag säga er.

Inatt är det tidningar som gäller, jag har sån tur som har Linus, ofta undrar jag vad jag hade gjort utan honom. En riktig vän för både mig och Andreas som ställer upp så mycket och självklart ställer vi upp på honom med.

Imorgon ska jag hem till våran granne Yvonne och vi ska prova tejpa i min svank för att se om de hjälper, hon är massör. Hoppas att de hjälper, så snällt av henne att säga att vi kan prova de.

Ikväll blev de melon och arkiv-x




Hemma!

Ligger i sängen efter en toppen dag efter några dagar av irritation och bitterhet.

Jag och Molly har sovit hos mamma i två nätter, kände att jag behövde vara för mig själv och komma ifrån lite så vi åkte dit. Idag åkte vi hem och båda är jättenöjda. Vi båda föredrar så klart att vara hos min mamma/ Mollys mormor men hemma är alltid bäst. Så underbart att mysa med katterna. Alla tre mös ner sig med mig och Molly isängen på eftermiddagen.

Idag har Manne varit här större delen av dagen. Senare så va Jocke, Ulrika och Jonas här med. Grillat och sen häng i soffan. Andreas, Ulrika, Jonas och Jocke sprang runt Laboda sjön idag, drygt 1,2 mil sen samlades vi här för en trevlig kväll som vanligt :).

Bebisen sparkar på imagen, så mysigt. Har även träffat lilla Gry nu äntligen, så söt liten tjej och så mysigt med lite bebis snos.

Nu ska jag krypa ner med min man och sova.




Usch!!

Väntar på att Andreas och Manne ska komma hem, då blir de mysfrukost. Idag ska jag träffa min gamla klass sen ikväll ska jag ut och åka bil med Simon.

Är lite irriterad, så irriterad på att få veta saker sist!!. Jävla stressande hit och dit för man får veta saker dagen innan. Jaja bara att gilla läget eller vad säger man?.

Ihelgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag och Andreas funderar iaf på att åka till Fagersta eftersom de är marknad där, ingen av oss gick ju när de va norbergs marknad, men vi får se.


Sjukvården!!

Nu har jag pratat med vårdcentralen och hon tyckte att jag skulle ta tjänstledigt och gå till sjukgymnasten. Sjukgymnasten går jag gärna till men tjänstledigt tar jag inte, det förlorar jag ju enormt mycket på. Sen frågade hon om jag va så beroende av dem pengarna jag fick, öh jaa? annars skulle jag inte jobba med de. Men vi får se vad sjukgymnasten säger och jag skulle höra av mig igen om de inte funkade så skulle vi försöka få en sjukskrivning. Åh herregud va invecklat. Pinar mig igenom tills jag går på mammaledig känns de som så får jag ha ont 24/7.

Ebba har äntligen kommit hem. Hon har varit borta sen i lördags. Hon brukar göra så när de börjar bli varmt men man går och är orolig. Men nu när jag va inne i köket kom hon och va hungrig, godis fick hon med. Nu ligger vi i sängen och myser.
Molly ligger ute på altan på utemöblerna och äter på ben, någon som njuter av detta varma väder.

Andreas kommer snart hem, det hade gått bra för honom. Han åker typ lika snabbt igen eftersom han trodde att jag skulle jobba så ska han va med lite vänner, gör mig inget så får jag vara lite för mig själv. Huvudsaken är att han kommer hem och myser och sover med mig ikväll.


Trött på detta nu!

Plockar lite i en lugn takt. Skulle ha jobbat idag men ringde och sa ifrån, att komma ur sängen är en börda, att böja sig och sen komma upp igen är inte lätt. De är värst när jag har kört tidningar, buntarna som ska bäras är fan inte lätta. Jag vet inte om man ska ringa ner till vårdcentralen eller om jag ska vänta tre veckor till innan jag ska träffa min barnmorska?.
Inom äldre som jag jobbar med nu så går de jättebra. De är inga tunga och dem klarar de mesta själv så de får jag inte lika ont av så de vill jag gärna hålla på med en bit in på sommaren med men tidningarna förstör för mig och mina dagar.

Andreas är iväg till Sthlm på arbetsintervju idag, han har sökt nytt jobb och vi hoppas verkligen att han får de. Lite mer seriöst än den firman han jobbar för nu. Men har han jobbat med dem förut och när hans pappa ringde och pratade med dem så ville dem ha in Andreas med.
Håller även tummat och tår för en kompis som ska köra upp idag, är så nervös så jag nästan dör men ändå så vet jag att han kommer klara de.

Underbart väder ute.




Kväller!

Nu tar jag kväller som alla andra här hemma. Andreas och Molly somnade direkt medans jag ligger och funderar lite.

Imorgon ska jag jobba på korttids, inte många timmar. Får se hur de blir med tidningarna inatt, annars har jag en snäll Linus som skulle köra. Kom knappt upp ur sängen imorse för svanken gör så fruktansvärt ont. Värre blir de när jag kör bil. Men vi får se, om de känns bättre så kör jag :).

Här är de jag handlade på Ikea idag. De får duga som en tvbänk så länge. Den ska sedan bli fylld med babyns saker.




Newbie

Sitter i bilen inne i parkeringshuset i Västerås. Väntar på Linus som är på arbetsintervju. Orkade inte följa med bort dit han skulle, skulle även ha sett rätt dumt ut.

Hittade de jag skulle ha på ikea. Kommer upp en bild sen vad de blev. Hittade även lite nya kläder till den lilla på KappAhl, älskar newbie, så himla fina kläder.




Bra dag!

Jag och Molly ska snart ut på en promenad. Har städat av hallen så nu är de vardagsrummet och köket kvar. Källaren tar jag imorgon eller på torsdag. Ska nog vila svanken lite imorgon, kom knappt upp för sängen idag.

Jag och Linus fick upp allt igår, eller ja Andreas och Linus tog de tyngsta grejerna innan Andreas åkte iväg. Ovant att sova uppe bara.

Vid ett tiden ska jag och Linus dra över till Västerås, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska köpa än men de visar sig :).

Om några timmar kommer Andreas hem, som jag längtar efter min toker.

Vi satt ihop spjälsängen igår, myyys.



Sovrummet flyttas!

Sitter på altan och väntar in Linus. Idag åker sovrummet upp fast inte de nya är klart, vi får boa in oss i de gamla tills de nya är klart. Orkar inte springa upp för trapporna mer på nätterna känner jag. Sen är de lättare ifall vi redan har flyttat upp alla grejer så ärd det bara att skjuta över dem till de andra sen.

Har även bestämt att idag ska jag bygga ihop spjälsängen, den har stått för länge i kartongen hemma nu.

Tv:en flyttas upp imorgon, ska köpa en mindre byrå för den vi har nu får inte plats i de blivande sovrummet och jag vill ändå inte ha den. Den får stå kvar i Andreas spelrum, perfekt för alla hans spel sen. Jag och Linus drar till Ikea imorgon.

Inatt blir jag, Molly och katterna själva hemma. Andreas åker bort och kommer hem imorgon kväll, sen är han hemma hela veckan med oss.

Slänger in en bild på Lusifer som ligger här på altan och sover, Molly gör samna sak fast i soffan inne.






Söndag!

Hemma igen, eller vi kom hem runt ett inatt. Hade de super bra och trevligt. Molly hade fullt upp, massa nya människor och många hundar. Sen tog Andreas kusin och hennes sambo med Molly och deras hund på en super lång promenad, så våran tjej sover gott idag kan jag säga. Hon va inte pigg imorse när jag gick upp.

Har plockat och donat här hemma. Är inte riktigt klar, tvättar så de ska hängas upp sen ska en till maskin i. Ryggen är inte riktigt med så ska ta en paus nu tänkte jag. Börjar få svårt att ta mig ur bilen och böja mig ner och värre blir de ( men de är värt de, om några månader kommer våran underbara Belle eller Leo ut till oss ).

Idag blir de grillat med våran underbara ManneManne. Andreas och han ska hålla på med bilen sen så blir de äntligen mat ;).




Blandat!

Här hemma fick de bli tacos idag och mys. Sa till Andreas att idag skulle de bara vara han och jag. Men vi bestämde att ikväll åker vi till Andreas moster och sover kvar där, vi skulle ändå ha åkt dit imorgon men planer ändas och de gör mig inget alls.

Kryssningen va super. Magnus levererade som vanligt på de bästa sättet och otroligt snygg. Fick även de jag har önskat så länge uppfyllt, jag fick höra "Kom hem" live något som jag har velat länge.

Men som man säger "borta bra med hemma bäst". Va så otroligt skönt att komma hem till Andreas, Molly och katterna och sova i sin egen säng.




RSS 2.0