Negativ & Positiv!

Måndag igen, fast dagarna går så fort så det är snart fredag igen. 
Idag börjar även praktiken 7veckor framåt. Ska bli ganska skönt att slippa skolan ett tag, känner att jag behöver det så man kan samla enegri för att gå tillbaka sen.

Helgen har inte varit den bästa kan man väl säga. Våran katt Lusifer försvann i fredags sen dess har jag varit helt förstörd, känns tomt och tyst. Men vi har satt upp lappar i Karbenning, så hoppas bara att någon ringer och ger oss positiva nyheter annars går jag under känns det som.

Börjar 13:30 idag så är hemma hos mamma nu på morgonen och tvättar. Sen är det bara att gå raka vägen till praktiken.


/ J

Två dagar kvar till helg!

Onsdag och det betyder att det bara är två dagar kvar till helg, känns inte fel. Efter helgen börjar praktiken som kommer hålla på i 7veckor framåt. Det som känns jobbigaste är att vi måste jobba helger annars skulle det ha varit helt okej.

Igår hade jag och Andreas myskväll. Jag gjorde tacogratäng sen så tände vi massa ljus och mös framför en film.

Vi fick även soffan såld igår som vi hade nere i källaren. Så nu är det ett biljarbord, dart och en bar som ska ner. Andreas har nästan redan hittat allt som han vill ha där nere. På lördag kommer vi troligen åka och köpa gipsskivor så vi kan börja sätta upp tapet i det rummet som vi håller på med.
/ J

Hälsodag!

Haft en bra dag i skolan. Idag hade vi hälsodag. Så började med en promenad, sen lite frukost, sen bodybalans, lunch, basket med Linus och Lena sen hade vi avslappning så nästan alla somna tror jag. En underbar dag med massa underbara människor.

Varför måste folk gå och snacka skit på en gång två bästa vänner är med varandra. Vi går inte i samma klass så när vi har något gemensamt kan det vara roligt att vara med varandra. Så himla irriterad på människor.

Ska snart hoppa in i en dusch sen ska jag till Lena. Andreas ska på innebandy så då brukar jag åka in till Lena och vara med henne på kvällen.

Fasters största ögonsten, Theo. Världens sötaste unge!
/ J

Lite grejer som ska införskaffas!





Tänkte slänga in lite bilder på hur vi ska
göra om inne i Jockes gammla rum. Han har flyttat nu så det kommer bli ett gästrum samt data och spelrum. Tapeterna har jag inte tagit kort på. Men dett kommer vara svart sen kommer det vara en fondvägg med New York på. 

Soffan som vi kommer ha. Vi kommer ha den färgen som är längs upp. Vi valde en bäddsoffa för det kommer vara ett spelrum då kan det vara skönare att ha en soffa att spela i än att spela i en säng.
Kuddarna som kommer vara i soffan. Igentligen vill jag ha en vit soffa eftersom det är en sån mörk tapet men det fanns inte på soffmodellen. Sen kommer jag har två vita plädar i soffan.


Skrivbordet som vi kommer ha. Ett enkelt. Just nu har vi ett hörnskrivbord och det kommer inte få plats så vi får köpa ett nytt och göra oss av med det andra. Jag är inte så ledsen för jag vill inte ha ett hörnskrivbord längre så jag hade lite tur när vi mätte.



Gardinerna vi kommer sätta upp. Passar bra in med tapeterna som vi kommer sätta upp. 

Krukor har jag köpt med ska kolla på en lampa som vi ska ha där inne. Tv-bänk har vi också men det ska jag måla om vit så den blir snyggare och tven som vi har nere i källaren ska upp hit för där nere ska vi införskaffa ett biljardbord sen ska vi ha darttavla.


Nu vet ni lite hur vi kommer ha där inne. Just nu väntar vi mest tills lön då vi kan köpa gipsskivor för vi ska sätta upp det sen är det bara att börja spakla och slipa sen kommer tapeterna upp. Andreas har sagt en månad så får hoppas på det för det skulle vara skönt att ha det klart.
Nu vet ni lite hur vi komma ha det där inne.
/ J

Lördag!

Lördag idag. Vaknade före åtta som börjar bli vanligt eller ialla fall före nio. Började plugga lite så nu är det några arbeten som är inskickade och några som är påbörjade som är väldigt skönt att ha kommit igång med.

Idag ska jag fixa och trixa här hemma. Ska plocka lite sen gör mat tills Andreas kommer hem. Blir Tacogratäng idag som han önskade. Blir utgång idag, ser fram emot det till tusen. Ska hem till Jocke som har fyllt 20-år som vi ska fira idag. Drar med mig Viola & Lena dit. Sen kommer fler underbara människor vara där.

Denna vecka har jag börjat på LCHF-metoden. Det går ut på att äta så lite kolhydrater som möjligt. Jag får inte äta pasta, potatis, ris, godis, chips, frukt ( MAX 1 om dagen ), dricka cola och massa mer. Om ni vill meta mer så sök på google där står det massvis. Ska hålla på med detta i 10veckor för att kolla hur det påverkar min kropp och hur jag påverkas. Just nu är det jobbigt, är trött och mår dåligt större delen av dagarna men jag ser framgång med viktminskning redan. Gör detta ihop med Viola så vi stöttar varandra. Ska sedan skriva ett arbete om detta. 
Har slagit vad med Andreas. Om jag INTE klara detta så ska jag städa hela källaren och rensa ut hela garaget. Om jag KLARAR detta ska jag få en ny tvättmaskin så detta kommer jag INTE misslyckas på!

Jag skrev att det skulle bli utgång idag det betyder att jag bara får dricka vin och vodka (rent). Så ska dricka lite vin idag. Men blir inga stora mängder eftersom jag egentligen inte tycker om vin, bara om man får ha i sprite eller sockerdricka och det får jag ju inte dricka. 




/J

RSS 2.0