Gammal bild!

Kollade på mammas dator då hittade jag denna gamla bild på älsklingen när han var här. Då var vi dock inte tillsammans men lite roligt när man hittar något sånt :)



/ J

Skriver lite!

Jag har blivit jättedålig på att skriva, men det är inte så roligt längre tyvärr. Men jag skriver när jag känner för det och idag är det en sån dag.

Älskligen är ute med crossen så jag har plockat lite här hemma och nu ligger jag i sängen och väntar på att han ska komma hem så jag får pussa på honom massa innan han åker till Sthlm.
Han fick ialla fall vara hemma en extra vecka och det gillades från min sida. Jag har fått träffat honom varje dag och fått somnat i hans famn, något jag inte skulle lida av att få göra alla andra dagar också.

Ihelgen har det hänt massa saker faktiskt. I fredags så var vi på fest hemma hos min bror och då började Mikaela ( min brors tjej ) må dåligt på grund av att hon har diabetes så jag hjälpte till där eftersom jag var den som var nyktrast och har varit med om det där förut. Men blodsockret gick aldrig upp så vi fick lov att ringa efter ambulans. Så Daniel och hon åkte då gick jag och Andreas till portan en sväng men där var det ganska dött då köpte vi mat sen åkte vi hem.

Lördagen så köpte Andreas ny bil. En lite golf eftersom han måste ha en billig pendlar bil. Men jag saknar våran volvo. Detta är första gången jag har haft känslor för en bil och riktigt saknat en bil, låter helt knäppt men så är det. Men det är bra om vi har en billig bil nu så vi kan köpa den bilen vi vill ha sen :)

Har varit sjuk hela veckan men nu börjar det bli lite bättre men jag har ont i huvudet hela tiden, något som gärna kunde försvinna.
Vi har även klippt och slingat Andreas hår.
Jag är så galet kär i dig♥

/ J

8/3-11

Precis fått i mig lite mat, hur gott som helst. Det blev ris och kebabgryta idag. Tur att man har en pojkvän som är så himla duktig på att göra mat. Tur att han gör maten eftersom jag hatar att laga mat, jag tar heldre disken efter isåna fall.

Blev inge skola idag, kände mig inte direkt pigg när jag vaknade. Halsen var värre än igår. Men jag ska försöka kämpa mig till skolan imorgon för det är inte en lång dag. Känner mig faktiskt inte så peppad att gå till skolan längre, all glöd är borta. Varför tänker jag inte ta här.

Älsklingen är ute och roar sig sig så jag ska försöka plugga lite nu medans han inte är hemma. Han kommer väl hem någon gång ikväll så jag hinner nog göra lite.

Jag Älskar Dig! ♥

/J

Länge sen!

Inte bloggat på länge, jag vet och jag ber om ursäkt. Men förra veckan bara flög iväg, hände så mycket och det skulle göras så mycket.

Veckan har varit toppen. Har fått mycket tid med min älskling och det känns underbart. Har även haft en underbar födelsedag och det är skönt att äntligen vara 18år! Fick hur mycket fint som helst

Vi har även gjort om hallen här hemma ( i Karbenning ). Nu är jag hur nöjd som helst och jag skulle kunna gå och fixa och dona hur mycket som helst där inne. Och eftersom vi har varit här en vecka nu och att Älsklingen är hemma än är det fint här hemma, inge diskt på bänken allt åker in i diskmaskinen och golverna är rena, något som känns då himla underbart.

Är inte så himla överdrivet pigg idag. Min mage har krånglat. Känns som allt har vridit runt sig där inne och det gjorde så jag spydde idag. Så om detta kommer leda till att jag kommer spy nu för att jag har sån värk kommer jag aldrig orka det här, för det tar verkligen på mina krafter. Sen är jag förkyld, kan knappt svälja, så himla roligt nu när skolan har börjat ( NOT ). Kunde faktiskt ha varit förra veckan då det var lov. Men men nu är det som det är, älsklingen får ta hand om mig, det gör han så bra. Men jag får ta hand om honom lite också för han är också förkyld.
Dörrarna är inte klara i hallen än dock, men dem ska göra dem med. Men jag han inte göra klart dem innan festen. Listerna ska också målas så allt bli vitt.

Nu ska jag mysa ner mig vid min älskling och kolla på film och bara vila resten av kvällen.


/ J

RSS 2.0