Kujo Kavat!

Nu har våran Kujo Kavat fått somnat in. Det var något av det jobbigaste jag har varit med om. Att känna hur han började andas saktare, när han somnade sen fanns han inte mer. 

Det är otroligt tomt här hemma, redan nu känner man av att något fattas.

Jag saknar honom så otroligt mycket redan nu så det gör ont i mig. Nu kommer det inte finnas någon som blir super lycklig när man kommer hem, ingen som skäller på en om man inte klappar honom, inte glad Kujo som kommer hoppandes på morgonen när man vacknat och vem ska jag ge min frukost nu om jag inte orkar?. Hemst känns det, denna dag kunde vi gärna ha hoppat över.


Tänk om du bara kunde komma tillbaka!
Jag älskar dig plutten.
Hoppas du kom till ett bra ställe där du inte har ont, där du får massa öl och där det finns skog.
Vila i frid älskade vän ♥

Ändrade planer!

Gårdagen blev inte som jag hade planerat alls. Först i veckan bestämde jag att jag skulle till Avesta med Andreas och hans vänner, men sen ångrade jag mig för att jag ville vara hemma och kolla på tv nu när vardagsrummet har blivit fixat och sen skulle jag på midag hemma hos mamma för att det skulle komma trevligt folk jag inte träffat på länge. Middag åt jag men sen kände jag att jag ville ut och träffa folk så jag pratad lite med min syster Johanna så drog över till hennes mamma, prata och drack sen blev det portan och hotellet ( Tack Johan för allt ). Efter det blev det efterfest, hur trevligt som helst. Tråkiga var bara att Andreas hade fått i sig lite för mycket så vi åkte hem runt halv tre sen somnade jag vid fyra,
TOPPENKVÄLL!

Idag är det morsdag. Ska hem till mamma sen, ska hitta på något fint också. Sen ska vi hem till Andreas mamma och äta lite mat och må gott. Ska även försöka åka upp till mormor och fika, hon blir alltid så glad när man kommer.

Nu ska jag fortsätta att kolla på film och svulla i soffan.
Gammal bild!

/ J

Vardagsrummet!

Nu är vardagsrummet så gått som klart. Idag åkte vi och köpte en soffa jag länge kollat på men varit dyr, men nu var priset nersänkt, då slog vi till. En speciell soffa som jag tror inte så många har. Nu är jag så gått som nöjd, ett nytt vitrinskåp så är detta rum också klart :D

Före:
Efter:
Jag är super nöjd!

/J

26/5

Var ledig idag, skönt kan jag lova. Så jag och Andreas åkte till Västerås och köpte hem massa fina grejer. Det blev bland annat en ny tv, tv-bänk, tv-bord, nytt ljud till datorn, massa ljus och lite annat roligt. Det ändå som vi behöver nu är en ny soffa.

Något jag inte skrivit på bloggen är att på måndag ( 30/5 ) kommer vi ta bort våran hund Kujo. Han har ledfel och har ont så det är det bästa för honom men sämsta för oss. Så tiden just nu känns tung och jobbig. Tänk om man bara kunde trolla så allt blev bra, men tyvärr så går ju inte det.
/ J

Wiking

Något jag inte har skrivt är att jag har blivit faster igen, tille en liten Wiking och idag fick jag träffa honom för första gången
Fasters andra guldklimp <3

15/5

Söndag igen, en av det värsta dagarna jag vet eftersom Andreas återväder till Sthlm då. Men det börjas kännas lättare, man blir väl mer van. Men man saknar verkligen någon att sova med, lyllo de som får sova med den de älskar varje natt. 

Helgen har varit helt okej.
På fredagen var vi till Daniel & Mikaela och hade lite myskväll, film och godis blev det. Sen på lördagen var vi till Viby med pappa Thomas på lastbilsutställning. Jag var röstdomare, igen. Skönt att ha en uppgift när pappa håller i det. Sen på kvällen när vi kom hem drog vi till Emanuel eftersom han fyllde år så vi drack och grattade honom. Jättetrevligt var det tills senare på kvällen då allt spårade ur. Sen idag då vaknade vi kvart över ett. Sen har vi bara kollat på film och sovit. 

Jag och Andreas ska göra om i vardagsrummet nu. Inte helgen som kommer utan helgen efter ( om vi inte åker bort ) ska vi åka till västerås och inhandla en ny soffa. Sen ska jag inhandla en ny matta, tv-bänk och bord eftersom jag vill ha nytt fast det inte är något fel på det gamla.

Detta är det jag har hittat som jag vill ha till vardagsrummet. Sen ska vi handla ett vitrinskop men det får bli senare. ( Soffan har vi kollat ut tillsammans )

Sen ska vi även ta och börja göra om badrummet, UNDERBART. Vi har även tänk att bygga ut det eftersom det är så himla litet just nu, så lite större ska vi nog ha det.

Helgen som kommer ska jag och Andreas ha en vit helg. det var länge sen vi hade det tillsammans men nästa helg ska vi röja hemma. Storstäda och plocka. Skönt ska det bli. 

/ J

RSS 2.0