-3kg :D

Andreas och Jill sover så jag ligger i soffan och tänker på vad vi ska göra idag. Jans bil ska vi köra över, Andreas ska besikta sin bil, jag ska ut på en promenad sen så blir de mat. Ikväll ska vi äta pitabröd och kebab med grönskarr och vitlöksdressing :).

Jag vägde mig i förrgår, -3kg visade vågen, tjooohoooo. Bara att fortsätta på samma spår. Vi har varit ute och gått varje dag, Jill är inte så himla förtjust i de men jag har hittat en väg så vi går förbi kossor och de brukar hjälpa. Men nu är Andreas hemma så då får jag passa på att gå längre och kan även gå på kvällen när Jill somnat.

Nu ska jag sätta upp håret och borsta tänderna sen vänta på att mina älsklingar vaknar.




THAILAND ♡

Igår bokade vi en resa, nämligen till Thailand. Hur underbart som helst. Priserna va så låga så vi slog till. Jag var in och tittade på eftermiddagen vid fyra sen klockan åtta bokade vi och betalade. Det blir jag, mamma, Andreas och Jill som åker. Min bror Daniel, hans tjej Katarina och hennes son Tor är också sugna med dem vill även åka till Tokyo så dem vet inte än, men dem hinner ju tänka :).

Vi åker den 26 nov och kommer hem 15 dec. Vi flyger till Bangkok och är där och kollar runt i några dagar sen tar vi ett flyg till Phuket. Vi kommer åka till Kata där jag och Andreas var förut. Där vet jag även vart man ska gå ifall jag och mamma vill ut så slipper vi ha med Andreas som vet bäst där.

Nej längtar verkligen. Så nu blir de spara spara spara tills vi åker dit :).

Andreas ska snart vara pappaledig så då passar jag på att jobba. Först två veckor på Brinellskolan sen två veckor med tidningarna även hemtjänsten på dagarna ja sen ska Andreas jobba typ 3 veckor då jobbar jag helger sen åker vi ju :).

De tråkiga är att Jill inte kommer komma ihåg men de blir massa bilder så hon får se :).

Vi har även hoppat av babysimmet, jättetråkigt men de va så de fick bli. De vart så långt uppehåll under sommaren att vi mest måste repetera att vi inte kommer göra allt som vi egentligen skulle göra nu. Mycket ligga på rygg och då blir Jill galen. Vi har 6st fri biljetter så vi får använda dem sen åker vi ju snart till Thailand och där blir de ju bad varje dag så de går ingen nöd :).










Badhuset

Ska snart ta mig ur sängen och börja dagen. Skulle vilja hinna med en promenad innan vi ska iväg men jag får skjuta på den tills ikväll. Som tur är så ska vi till badhuset klockan tolv så då får jag röra på mig :).

Jag har börjat räkna kolhydrater, slutat med läsk och godis. Dock är jag bara inne på 5:de dagen än men de går bra :). Känner att jag MÅSTE ner några kilon för att jag själv ska må bra med min kropp.








Länge sen

Jill vilar och jag tittar lite på tv. Idag ska vi hem till Lena&Farid som ska bjuda oss två brudar på mat. Sen efter vi har varit där ett tag ska vi hem till Jills farmor och farfar på kvällsmat. En mysig dag. 

Imorgon kommer Andreas hem och blir hemma till nästa måndag, sen jobbar han inte många veckor till sen ska han vara pappaledig i 5veckor. Tre veckor tar vi ut våra dubbeldagar sen två veckan vanligt, då ska jag jobba lite, även dem tre veckorna vi har dubbeldagar så jobbar jag på helgerna så han och Jill får mer tid. Det som är roligt är att Andreas kommer få vara med på inskolningen på Jills dagis. 

Förra veckan fick vi lämna vårat hem i några dagar. Branden som är här i Västmanland var bara några km från oss så vi åkte fört till Söderbärke och sov hos Daniels tjej sen dem två andra nätterna sov vi hos Andreas mormor och morfar för de fanns mer plats och var inte lika trångt. Vi hade hur bra som helst med känslan att få komma hem går inte att beskriva. Att åka på semester är en annan sak men att lämna sitt hem och inte veta om de kommer stå kvar eller inte är inte roligt. Men vi mår bra och är överlyckliga att få vara hemma i vårat hem med alla våra saker. 

Igår fick Jill sina först riktiga skor av sin mormor, två par små söta skor. Ett var kavat sen dem andra hette något med Ponny, helt sjukt egentligen att två par barnskor går på 800kr men då är de bra märke på dem också och är bra lära gå skor. Tur vi har en så snäll mormor <3 

Just nu har jag mammas iPhone 5s då min Samsung s4 har gått sönder och den iPhone jag hade bara la av, men jag har äntligen tagit mig i kragen och lämnat in min älskade Samsung så jag får tillbaka den på fredag, några tusen lappar fattigare men de är de värt. 








RSS 2.0