Fixar och donar

Vädret idag ser mulet ut, perfekt enligt mig. Igår chokade Molly mig. På kvällen spöregnade de men jag fick med henne på en längre promenad. jätteskönt va de.

Sängen, tv:en och Mollys plats kom in i det nya rummet igår. Känns i kroppen idag kan jag lova. När man ber om hjälp och man hör hur jobbigt den andre tycker de är fixar jag det bäst själv så blir det inge gnäll. Bra gick de men lugnare idag. Idag ska bebisens rum få in möbler. Blir inte helt klart men jag kan börja fixa och så.

Andreas ska ut och äta med lite vänner idag, skulle va följt med jag också men jag orkar inte. Jag och Molly gör nog plankstek och gottar oss hemma. Fogarna värket och jag orkar inte vara så trevlig idag.






Snart klart

Idag blev det en tidig morgon, vi va till byggmax och köpte tre till taklister för det gick inte så bra för grabbarna igår. Alla lister på plats förutom dem tre. Så idag ska det flyttas in grejer. Jag ska rensa lite och ta de som inte är tungt, kläder och så.
Har lite små värkar så ska vila en stund tänkte jag sen börja sakta och fixa, är så ivrig att jag skulle vilja flytta allt NU men de går inte. Andreas kommer hem senare ikväll så då åker sängen in. Jonas ska jag hämta efter fyra så ska han slipa på garderobsdörrarna sen sätta lister när Andreas kommer hem.

Vädret idag är underbart enligt mig, grått och så kommer de regn. Sååå skönt.

Ligger och funderar ifall jag ska åka över till jysk. skulle behöva en byrå till sovrummet. Men orken finns inte riktigt. Tror vi tar den vi har nu så köper vi en nästa månad när vi ändå ska till Ikea och handla lite. Men vi får se.


Blandat

Helgen är över och den har varit toppen. Det har blivit mycket gå så fötterna värker idag och är mer svullna än vanligt, men de är det värt. Tack vare att vi var med Ulrika och Jonas på Ikea igår så sprang Andreas inte igenom, vi kollade på hur vi vill göra om köket sen, lite byråer till vårat sovrum och lite annat till Andreas spelrum. Skönt att inte känna sig stressad. Andreas tycker de är tråkigt att gå på Ikea så de förvånade mig att de gick så bra igår, de tackar vi för.

Idag kommer Jonas hit och dem sista listerna åker troligen upp, om det går som vi vill. Sen är det bara garderobsdörrarna kvar men om rummet blir klart idag flyttar vi in ändå, jag kan inte hålla mig längre. Vill få klart bebisens rum så jag kan börja slappna av.

Jag och Molly har varit ute och gått i hettan genom byn och lite mer och satt upp lappar om lilla LulleBullen. Hoppas att allt är bra med honom, men vi måste tyvärr också tänka det värsta. Saknar min lilla kille så hjärtat värker.






Härliga dagar

Hade verkligen en toppen dag igår. Vi åkte till leksand sommarland med Jonas, Ulrika och Alvin. Gu va skönt de va att göra något annat en dag. Fint väder hade vi också. Väl hemma i lilla Norberg igen så blev det grillat hos Jonas & Ulrika som avslut på dagen.









Idag blir det en vända till Västerås. Ikea står på listan sen något mer säkert. Det blir med samma härliga gäng idag med. Efter vi har handlat lite blir det minigolf.

Nu ska jag äta frukost sen ut med Molly på en längre promenad så hon är trött när vi åker ivåg en sväng :)

Vårat barn <3

Bebisen har hicka i magen, så mysigt när man känner att det guppar till efter lite mellanrum.
Har läst lite om förlossningar och tittat på en unge i minuten. Förlossningen skrämmer mig inte alls, det som gör mig orolig är att man vet inte hur fort det kommer gå, Andreas kommer ändå TROLIGEN vara i Sthlm när allt sätter igång, tänk så hinner han inte in?. Jag hoppas att allt tar många timmar så han hinner, han måste hinna.

Efter att jag tittade på en unge i minten längtar jag ännu mer tills allt sätter igång. När vårat mirakel kommer, första gången vi kommer få se vårat barn. Bölar ju bara av att titt på programet för de är så himla fint, första gången man får se sitt barn, hur mycket kommer jag då inte böla när våran snuttis kommer. Att hålla, pussa, se Andreas med vårat barn första gången, börjar ju nästan bara grina nu, haha :).
Nej en evig väntan och längtan, men så värt.

Andreas kommer hem imorgonbitti. Huset ska målas och Jonas, Ulrika och Alvin skulle komma hit för att rummet ska bli klart. Självklart jobbar jag säkert när dem kommer, känns helt värdelöst. Men man kan ju hoppas att dem stannar lite extra så man får säga hej åtminstonde :).

Jag tycker att min mage bara blir mindre, låter ju helt sjukt men jag gör de fast att den växte på bra :).



Handlat

Blev en shoppingdag med bästa mamma. Hittade till och med tre levande blommor, plast är annars det enda som har funnits här.



Sen var vi till Avesta och sprang i affärer där med. Fick hem grejerna jag beställde igår, bra service måste jag verkligen säga.

Lampan


amningskudden


blöjhinken


Och underlägget till skötbordet


Jag och Molly var upp till sjön en sväng, så nu ska jag ta en svalkande dusch. Sen vila innan det är dags att gå upp till bror och Mikaela på mat :)

Jul. 24, 2013

Va till barnmorskan, och hon hade faktiskt tid att lyssna, så skönt. Jag känner mig ofta deppig, ledsen och vill bara vara ifred så vi pratade lite om de så ska vi ta upp det igen om två veckor när jag ska dit och kolla hur det är då, får hon igen då, blev förvånad att jag ska få ha samma två gånger, kors i taket. Bebisens hjärta slog på bra och magen växte son den skulle. Dock så måste jag börja äta järntabletterna morgon och kväll samt ta c-vitamin brustablett en gång om dagen. Men då blir jag piggare eftersom jag är så trött ofta nu.

Imorgon ska jag och mamma åka till en blomaffär i Hallsta sen efter de handla lite annat roligt. Skönt att komma iväg lite, speciellt med mamma för hon stöttar mig alltid i saker som är jobbiga.

Två dagar kvar till Andreas kommer hem. Underbart att veta att han har semester sen. Någon att krama och pussas med om dagarna, även någon som klänger och håller om mig på nätterna. Molly är ganska duktig på de när Andreas inte är hemma, dock håller hon inte om mig sen är hon ju inte min man ;). Men utan henne hade jag nog varit med deprimerad. Hon är min lilla ängel också

Beställde hem lite roliga saker från babyland idag. Fick lite rabatter från Andreas kusin Nils tjej Malin så jag utnyttjade dem idag. Blev en taklampa som jag spanat på länge, underlägg till skötbordet, blöjhink och en ammningskudde :). Kommer troligen på fredag.

Nu ska jag ta kväller, Molly snarkar förfullt men ska dra ut henne på en sista vända :).




Deppig

Känner mig inge pigg eller glad idag, varför vet jag inte. Hade önskat regn och åska men nej, sol och huur varmt som helst. Man ska väl egentligen inte klaga nu när det är en sån fin sommar men jag svettas för de minsta lilla och eftersom man kan lättare på piggmentfläckar?(stavning) när man är gravid solar jag inte heller.

Idag ska jag till barnmorskan, har olika varje gång jag kommer dit så känner mig inte direkt trygg, dem har inte tid att lyssna heller för de är så mycket nu på sommaren. Bara våran ängel i magen mår bra så nöjer jag mig faktiskt, nästa gång hoppas jag att jag har samma barnmorska hela tiden.

Våran lilla Bullen har varit borta sen i söndags, han brukar aldrig missa en måltid annars. Vi får se, ska gå en liten sväng med Molly i skogen sen och kolla om han är där. Ebba är också borta men hon brukar ta sina turer på sommaren, till ett sommarställe där de är godare mat säkert, kan ju hoppas att Bullen är där och inte instängd någonstans. Om han inte är hemma till fredag blir de lappar.


V32

Har legat och dragit mig i en halvtimme, Molly snarkar på så det är ingen brådska att lämna sängen här inte.

Drömde inatt att våran snuttis kom till världen, en liten Belle blev de. Första gången jag drömt vad det har blivit för kön. Nu längtar jag bara ännu mer. Går inte att beskriva.

Idag är det två månader kvar om den lilla vill komma på de bestämda datumet men det tror dock inte jag. Men vi får se, längtar gör vi men några veckor till får den allt ligga och gosa imagen så den hinner utvecklas klart och vi hinner göra klart här hemma.

Ryggen känns inte okej idag. Men jobbar 13-21 sen inatt sen är jag ledig till på fredag, tidningar sen blev det ett extra pass på 16-21 sen är det helg :).


Söndag

Andreas har åkt tillbaka till Sthlm efter tre och en halv snabba dagar hemma. Men på fredag morgon kommer han hem igen och har även en veckas semester, då ska huset målas klart och vårat sovrum blir klart då också.

Jonas va här idag och la golvet, dock hade vi köpt för lite så lite mer än halva rummet är kvar. Andreas skulle köpa det nu när han är i Sthlm. Men dem satt dit den nya dörren, nya lampknappen och eluttaget. Jag ska rensa ut garderoberna, måla lite. Inte alls mycket kvar nu och jag är sååå nöjd redan. Tur Andreas har så snäll kusin.

Ska gå en kvällsrunda med Molly sen kryper jag ner i sängen. Tidningar inatt sen jobbar jag 13-21 måndag och tisdag sen tar jag också ledigt.




Händer mycket

Idag har vi varit och handlat lister till rummet samt tvättat av huset och grundmålat en sida, nu blir huset rött.

Tapetseringen blev klar igår, vi är mer än nöjda, tack Jonas för hjälpen. Vi får se om det hinns men annars åker nog golvet på nästa helg, underbart att se ett slut på det hela.

Har varit i Mortorp nu på kvällen. Andreas mostrar har fyllt så det var fest för dem. Ska hämta Andreas och Helena sen när dem ringer, jag kände att orken inte fanns att vara kvar så jag åkte hem för en liten stund sen. Hade super trevligt så länge jag va kvar.

Har även fått en mobil? Eller vad det heter av mamma som sitter på vagnen. Super nöjd, det bästa är att hon har gjort den själv så ingen kommer ha lika som oss. Vi har tur som har en sån snäll mamma/svärmor/mormor.


Kort inlägg

Jag och Molly har slängt ner oss i soffan efter maten. Bjöd älsklingen och Jonas som här och tapetserar på strimlad potatis, fläskfilé, grädde och grönsaker.

Hör dem står och pratat om barn där inne, båda ska ju bli pappor, låter så mysigt när man hör hur förväntansfulla dem är.

Ikväll händer det inte mycket. Bara ta det lugnt och bara vara tror jag :)


magen

Gravid i v31 (30+2)






Ryggen

Skulle ha jobbat idag 7-16 men min rygg vill inte som jag vill. Så det får bli en lugn dag, ska lyssna på min kropp mer när jag känner att den säger ifrån.

Så jag, Molly och Lusifer ligger i sängen, har tagit värktablett så får hoppas de hjälper, de har de dock inte gjort under natten. Skönt att Andreas kommer hem så man får lite hjälp om det blir allt för jobbigt.

Andreas minsta kusiner kommer kväll. Andreas samlar ju på spel, tv-spel och har det mesta så dem vill hit och spela, vara uppe halva natten och vara med Andreas och det får dem så gärna.

Min underbara <3

Har krypit ner i sängen igen. Så nu ska jag sova fram till halv tio sen vänta in mamma och mormor. Blir en tur till Sala för mormor ska till sin syster och efter de åker jag och mamma och handlar lite i Avesta :).

Imorgon är det torsdag, äntligen!!!!. Min underbara man kommer hem, jiiiippppiii.Ska hoppa på honom när jag kommer hem från jobbet, saknaden är enorm nu när man vet att de bara är några timmar kvar.

Vi gick även in i vecka 31 igår. Helt sjukt hur fort det faktiskt går. Snart är våran lilla buse här och jag längtar. Så nyfiken på hur vårat mirakel ser ut och om det är en kille eller tjej. Ligger ofta och tänker, tänk första kortet som kommer tas när den lille ligger på Andreas bröst och sover så gott, ryser i hela kroppen. Andreas kommer utan tvekan bli en helt underbar pappa <3




Jobbelijobb

Vaknade före nio idag, fick sms om att jag ska jobba på torsdag, 7-16 sen får jag åka hem och pussa på min man som kommer hem då.

Ligger i sängen igen. Vi har varit ut och ätit frukost. Huvudet och kroppen känns tunga idag så tänkte ligga här lite sen hoppa in i duschen :).

Idag ska vi hem till mamma och få grillat sen åker jag till jobbet. Molly får vara där och ha det bra. Skulle ha träffat Camilla idag men eftersom jag ska jobba och sist jag va på korttids så fick jag så himla ont i ryggen så vill jag vara hemma så länge som möjligt.


NattiNatti

Ska snart lägga mig och kika på tv och försöka sova. Ska jobba imorgon på korttids, på eftermiddagen så behöver inte upp tidigt. Ska ringa och väcka min man kvart i sex så han kommer upp men sen efter de somnar jag nog om ett tag.

Har en snarkade Molly bredvid mig (som vanligt). Hon kan det där med att snarka. Det roliga är när Andreas är hemma så ligger båda och drar timmerstockar, det är bara att försöka stänga av, men det är en vana :).

La ut en bild på min fina tjej på instagram och facebook idag. Jag vet inte vad jag hade gjort om dagarna om jag inte Molly. Eftersom jag är mer hemma nu och trivs mer hemma så är hon verkligen världens bästa sällskap. Vi har våra rutiner och hon får mig att må så otroligt bra och hon gör mig så stolt. Hon är min allra bästavän. Jag är så tacksam att just hon kom till oss. I mina ögon är hon världens bästa hund och vi kunde inte ha fått en bättre. Sen har jag så klart katterna men dem kommer och går mer som dem vill men är såklart ändå min bebisar.
Dem förgyllar mina dagar eftersom jag är mycket själv.

Ikea

va till Ikea igår och hittade lite nytt till badrummet och vardagsrummet :)








Upp och ner

Känner hur mitt humör pendlar att vara på topp sen på minus. Tråkigt när det är så men men.

Idag är det inte något bra väder så jag ska städa av här hemma sen vet jag inget mer. Blir nog bara att vara hemma ialla fall.

Åkte över till mamma igår kväll för att bli på bra humör och mamma lyckas alltid. Fick skälla av mig och bara vara, mamma bjöd även på mat.

Igår fick vi även veta att våran bebis kommer få en tremänning i januari. Andreas kusin Jonas och hans tjej Ulrika ska ha barn. Hur kul som helst. Roligt att det inte kommer vara så många månader imellan.

Bästa du, undra vad jag hade gjort utan dig <3



Vaknat på fel sida!

Vaknat på fel sida idag. Irriterad, ledsen och arg, varför vet jag inte men en sån dag ialla fall.

Skulle ha åkt till Sthlm idag och träffat Andreas och haft de lite mysigt, men saker ändras och de gjorde de så jag blir hemma. Men jag ska nog kunna hitta på något ialla fall. Vi har inte bråkat om det är därför ni tror att jag inte ska åka utan massa annat. Minns inte sist vi ens små tjafsade, tycker vi har kommit så otroligt nära nu när vi snart ska ha barn, kan prata om allt och det blir inge missförstånd. Vad jag älskar min man <3

Ska nog lägga ut dynorna på utemöblerna idag så blir det att hänga där större delen av dagen. Då får jag glada djur, dem älskar att ligga där och lata sig :).

Ta och hitta något som behöver tvättas sen blir det.nog vattenmelon till frukost.

Fina sommardagar

Underbar dag, jag kan inte säga så mycket annat. Har tillbringat större delen av dagen med mormor, de va ett tag sedan. Vi åkte ner och handlade, åkte över till Carl-Axel och fikade sen storstädade jag åt henne. Hon bjöd sedan efter de på köpmat, trevligt och mysigt. Hon uppskattar verkligen det.

Vädret har varit på topp så en sväng till sjön har vi hunnit med, Molly plaskade på och jag satt och latade mig i skuggan. Så underbart att bara sitta och titta på henne, bara skiner lycka ur ögonen. Lusifer och Devil va med men dem tyckte de inte alls va lika roligt.

Jag och Andreas har planerat in lite saker framöver. Lite mys för oss själva innan det är dags för bebisen att komma. Gå ut och äta på lite finare ställen och lite föreställningar.


Även nästa sommar ska Andreas troligen faktiskt ha semester hela sommaren som det ser ut som nu, flera år sedan han hade semester flera veckor på sommaren. Våra två sommrar tillsammans har han jobbat eftersom vi sen har åkt utomlands istället. Men vi funderat på att bygga staket nästa sommar, bygga ihop våran och Daniels tom. För både hundarnas och barnens del. Men vi får se, jag hoppas ialla fall på det


Ikväll blir det att fetta och titta på film. Bästa hade varit om Andreas även va här.Men jag får tvinga mina djur att mysa med mig ;)






Älskade mamma

Ligger i sängen och har skurit upp vattenmelon och äter som tröst. Har så ont i ryggen och foglossningar från helvetet!


Har varit en tung dag med mycket lyft hit och dit. Jobbade även 7-1430 utan lunch, får de vara så?. Hungrig som tusan när jag slutade. Som tur va hade mamma gjort mat tills både jag, Daniel och Mikaela slutade, alla slutade samtidigt, vad hade man gjort utan mamma?:)

Molly ligger helt utslagen. Hon fick vara hos mamma idag och Turbo va också där så dem har busat MASSA sen har även mamma varit ut på en riktig långpromenad. Samma igen, vad hade man gjort utan mamma?. Hon är verkligen en ängel.

Nu blir de att fortsätta vila lite :)

Smultron

Idag har de varit en bra dag, massa gott har jag även ätit.

När jag och Molly var ute på en promenad hittade vi en smultron ställe. Åh så gott de va, har tänkt flera gånger att jag måste hitta smultron någon gång så gjorde vi de idag, helt fullt. Plockade med hem så nu till kvällsmat blev de fil, mussli och smultron, satt fint i magen ;).
Till efterätt idag efter maten blev de vattenmelon.

Mat är något som är så otroligt gott, det finns inge bättee, samma med frukt och bär.




onsdag

Idag tror jag de blir en lugn dag. Dammsugaren ska få göra ett ryck och tvättmaskinen, men något mer blir det inte.

Saknar Andreas otroligt mycket, jättejobbigt att veta att han inte komner hem fören nästa torsdag. Skulle så gärna vilja åka ner men han va ju hemma hela förra veckan sen så har han semester sista veckan i juli så man får tänka så istället. Dagarna går fort.

Igår va jag och Molly hemma hos mamma hela dagen. Super mysigt. Vi grillade, pratade och hade det gött. Alltid lika trevligt att vara hemma hos mamma, Molly älskar de för där får hon mycket godsaker sen är det många katter som ska gosa med henne.

Underbara sommarkvällar när jag och Molly tar våran kvällsvända





Min mamma



Min mamma hon kan hon. Älskar den fina dressen. Hon håller på med lite mer grejer till bebben, men de får ni se när de är klart. Kommer bli Super fint och ingen kommer ha lika :)

Långt inlägg

Imorse när jag va påväg hem från tidningarna så kom det en hund springandes på vägen rakt mot bilen. Den va ganska stor så jag trodde de va en varg först, men de va en liten kille som såg så ledsen och vilsen ut så han fick följa med hem.

Molly tyckte inte de va speciellt kul. Han va mycket på henne också så förstår henne. Jag fick iaf tag på ägaren efter några timmar tack vare tips på facebook. Dem verkade inte sakna sin kille så mycket och hunden va inte intresserad utav dem. Fick även skäll för att jag tagit med hunden hem. Om Molly hade rymt och någon va snäll och tog med henne hem och hörde av sig så skulle jag varit överlycklig, först för att min hund va oskadd sen att de finns snälla människor.
Nej nu tycker jag bara synd om den hunden, usch då. Vissa ska inte ha djur!

Men efter att han åkt hem blev de en storstädning samt vädring här hemma. Andreas va iväg till läkaren. Jag hade även bara sovit från halv ett till tjugo över två så jag va helt slut. Men sov några fjutt timmar sen på eftermiddagen så ska bli skönt att blunda snart och även veta att man inte ska upp inatt.

Idag lyckades jag tjata åt min plankstek, fick bli de innan Andreas drog vidare till Sthlm och bli borta över en vecka, blää. Men mysigt sen när han väl kommer hem. Det är tur att jag har mina djur samt så bor Linus här nu några dagar så jag har lite sällskap. Så kul att han är hemma igen, Västerås är ingen bra stad, för långt bort.

Har fått lite smått och gott av mamma till bebisen. Ska ta kort på det imorgon så ni får se, så otroligt fint.



Blev ett långt inlägg men så kan de va. Nu kryper jag ner med Molly och Lusifer, dem båda snarkar på bra redan :)






Magen

Jag har blivit dålig på att lägga ut bilder på magen varje vecka, men de glöms. Men nu slänger jag in några, även på hur fina "mamma tatueringar" jag har över magen.

Idag är vi inne i v29 (28+5)












Varm dag

Andreas har farit till Sthlm men kommer hem imorgonbitti igen. Han ska till läkaren, äntligen säger jag. Han har haft halsbränna 10år, varje dag hela tiden. Vissa dagar är det värre än andra. Han kan oftast inte sova på kvällarna och har även svårt att få luft pga detta. Men imorgon ska han dit och dem ska kolla ifall dem ska gå ner med kamera i halsen ner mot magen för att se om de behövs en operation, eller rättare sagt se om en operation kommer hjälpa. Hoppas han kan få hjälp.

Jag har Turbo här. Daniel och Mikaela är hos en vän och grillar. Så vi har badat i Turbos lilla barnpool och även i vattenslangen. Inget av de gick hem hos Molly, hon ska ha en stor sjö. Men trötta är dem.

Ska snart ta in tvätten som hänger ute sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir så extremt uttråkad på kvällarna så det är sjukt.




Mätt!

Ligger i soffan helt utslagen. Andreas gjorde plankstek idag, underbart gott. Min man han kan han, de är för de mest han som gör mat här hemma. Igår bakade han även en paj efter vi grillat och självklart vaniljsås till. Disken är dock min men bara jag slipper den tråkiga matlagningen så är jag nöjd.

Tänkte jag skulle vila i en timme nu sen ta disken. Andreas åkte över till Avesta och kommer hem lite senare, så jag, Molly och Devil passar på att ha tjejtime (Lusifer är också ute på annat ;) )

Denna vecka har bara sprungit iväg, bara för att Andreas har varit hemma. Så tråkigt eftersom jag blir själv nästa helg om inte jag åker till sthlm.

Igår va Daniel och Mikaela ner. Vi åt mat och pratade. Riktigt mysigt. Daniel har varit lite deppig men Andreas lyckas alltid få honom att tänka på annat så igår va han på bättre humör.






Underbara dagar!

Dagen har varit bra så här långt. Tagit de lugnt med mina älsklingar och plockat lite. Andreas är hemma och är sjuk, han blir nog hemma hela veckan ut sen börjar han på sin nya firma, superduper.

Börjat tvättat upp lite barnkläder, vi gick ju in i vecka 29 så nu är det bara 11 veckor kvar tills våran lilla är beräknad, som vi längtar. Min nyfikenhet vad det är för en liten buse som knölar runt. Att veta om det är en Leon eller Belle är stor nu, men bara lite till sen får vi veta.

Andreas snälla kusin Jonas va här i lördags och slipade och spacklade. Nu ska det slipas en gång till sen är tapeterna välkomna upp. Det är tur att Andreas har så snäll kusin annars skulle det aldrig bli klart. En som sätter lite fart på de hela :).

Nu ska jag fortsätta njuta av dagen men mina fina :)




RSS 2.0