Länge sen

Dags för ett inlägg känner jag, det var ett tag sedan.

Allt är som det ska. Daniel mår bättre och är på bena igen. Det som hände var att vi inte viste vart han var. Hans pappa kom hem till mig på söndag kväll och frågade ifall vi viste var Daniel var. Daniel var hos honom på lördag kväll men fick åka in med ambulans sen viste inte hans pappa mer. Mamma började ringa runt både hit och dit och vi fick senare på kvällen veta att han låg på akuten och hade blivit väckt eftersom han hade legat i respirator. Men som vi alla säger att det var då, nu ska han fokusera på att må bra och det börjar han göra, jag börjar få min älskade fina storebror tillbaka, den Daniel jag kände/känner är tillbaka och vi pratar mer än någonsin.

Jag, Jill och Molly är i Sthlm. Vi åkte med Andreas hit i söndags eftersom det inte var något babysim så passade vi på. Vi bor hos hans moster och hennes man. Super mysigt men imorgon ska vi åka hem och som man säger "borta bra men hemma bäst".

Igår var vi in till Täbycenter och shoppade. Mest till Jill så klart. Men jag fick nya kläder av Andreas i födelsedags present.

Imorgon ska jag även hämta ut ett paket på posten med massa kläder till Jill från nameit. Blev en stor beställning men i storlek 74 eftersom hon växer så mycket på längden behövdes lite mer byxor.

Annars flyter allt på. Jill är nu 65,5 cm lång och väger 7200g.








Första pulka turen :)



piss

Jävla piss i helvete. Allt känns som de rasar för oss. Allt rivs upp och ner och allt går åt helvete.

Jag och Jill sover hos mamma idag eftersom Andreas åker till Sthlm och jag vill inte vara själv och mamma ska inte vara själv hon heller.
(det är inget som har hänt mellan mig och Andreas )

Tungt i huvudet och hjärtat.

Älskar dig Daniel ♡

Jobbigt

Det är så mycket nu.

Mikaela Daniels tjej flyttar idag till Sthlm.
Nu när hon flyttar så har vi kommit varandra så nära och pratat mer än förut och det kommer bli så tomt utan henne.
Jag och Daniel är osams och de har vi aldrig varit förut.
Jag har låtsas som jag inte bryr mig men de gör jag, det är så otroligt jobbigt. Han är min bror och vi har alltid stått varandra nära och nu känns de som vi inte riktgit känner varandra.
Jag är jättebesviken på honom men jag älskar honom han är ju ändå min bror och att se honom ledsen gör så ont fast han har satt sig i sitsen själv.
Jag har sagt att han inte behöver finnas i mitt och Jills liv men de är ju klart han behöver, jag behöver honom och jag vill att Jill ska ha en morbror som hon kan se upp till. Jag hoppas och kommer göra allt jag kan för att de ska bli bra mellan oss och jag hoppas han känner lika.
Jag saknar min gamla Daniel, han som var glad och inte gjorde som han gör nu.

Det kommer ta ett tag innan jag skriver, känner bara att de är för mycket just nu.






söndag

Här är de tomt. Förlåt för de men jag mår inte så bra sen är Jills tänder inte så snälla så kvällarna blir senare än vad jag är van vid.

Jag var ju hos läkaren i måndags och jag har någon inflammation i ett fack vid handleden (vanligt när man har blivit mamma) så nu ska jag ha ett stöd dygnet runt i treveckor.

Helgen har varit skön. Så underbart när Andreas är hemma.

Ska ta en dusch sen blir det sängen. Kanske skriver sen vad som har hänt sen men det kommer kanske bli dåligt med inlägg ett tag till








Feb. 02, 2014

Ska ta och krypa ner i sängen strax.

Jill var så trött ikväll men dem nedrans tänderna kliar så hon blir så arg och ledsen så efter ett bra tag tog jag upp henne och sjöng och vaggade då somnade hon äntligen. Hon brukar verkligen inte vilja de på kvällen. Hon är annorlunda på dagarna också, klängig och lite grinig men de är sånt man får ta. Om jag kunde hade jag gärna bytit med lilla stackarn.

Imorgon ska jag till läkaren, äntligen har jag fixat tid med min handled. Har så fruktansvärt ont och på morgonen känns de precis som tummen är ur led för jag kan inte röra så jag får lov att knäcka tillbaka den då gör de mindre ont i handleden också. Kan inte kasta saker eller hålla på vissa sätt. Trodde det skulle ge sig men nu har de snart varit så i två månader och stöd hjälper inte. Hoppad jag får bra hjälp.

Andreas åkte till Sthlm vid åtta men förhoppningsvis kommer han hem på torsdag igen, det beror på hur mycket det är på jobbet för dem.


RSS 2.0