Lördag!

Blä för denna dag. Mår som skit. Svårt att andas, sovit någon fjutt timme inatt och magen gör ont, men bebisen är som vanligt. Ska iaf jobba idag, det klarar jag om de inte blir värre.

Drömmer hela tiden att klockan är massa och jag måste gå upp, vaknar flera gånger varje timme. Kan inte sova riktigt på dagen heller är orolig då också och stressad, varför vet jag inte.

Idag kommer Andreas kusin Jonas hit och ska hålla på med vårat sovrum som inte vi har kommit så långt i, gick fort i början men inte nu :P.

Underbara fredag :)

Äntligen är underbara fredag här, betyder helg och att Andreas kommer hem. Idag blir det tacos till mat och om det är fint så serveras de ute på altan :).

Vi har självklart varit upp till sjön idag, fint väder = bad, för Mollys del jag sitter på bryggan och har de gött. Livet är allt bra underbart måste jag säga.

Imorgon är det jobb som gäller, kort kvällspass 16-21 och innan de ska jag hem till min syster Sofie och hälsa på och få deras skötbord, jättesnällt så slipper vi även åka till ikea och köpa ett.

Nu ska jag bädda rent i sängen sen vänta i gubben min :)




Effektiv dag :)

Svetten bara rinner om mig känns det som. Har röjt i Andreas spelrum (sa att jag skulle låta bli men det kliade i fingrarna) sen dammsög jag och torkade golven på övervåningen också när jag va igång. Fixat och donat lite till men känner att magen och ryggen börjar värka så nu ska jag vila lite, eller jag är klar med allt också så.

Skulle ha åkt med mormor över till Fagersta idag för hon skulle till tandläkaren men stackarn har åkt på magsjuka så hon ringde imorse och sa att jag fick sova vidare, men jag var redan vaken så jag drog mig en extra stund i sängen.

Nu ska jag ta en dusch sen mysa ner mig i soffan :)




Hemma!

Jag och Molly åkte ner till Sthlm och tillbringade ett dygn med Andreas. Men som vanligt så var de underbart att komma hem till huset. Har verkligen börjat älska att vara hemma, fixa och dona. Hatade de förut. Men det va självklart underbart att pussa på mannen lite, som tur är kommer han hem på fredag.

Igår kväll när jag och Molly kom hem så åkte vi med Linus över till Avesta och hämtade upp Viola sen vidare till storsjön där vi fikade, pratade och Molly fick bada. En underbar kväll.

Ikväll kommer Viola hit, vi ska äta kräftor och räkor, super mysigt och självklart GOTT. Innan de ska jag och Molly vila lite, ut på en längre promenad och torka golven :)

Inne i vecka 28 nu :)



Underbar dag

Det har varit en underbar dag hittills. Jag och Molly tog sovmorgon, varit till mamma/mormor och ätit lunch och varit till en sjö och badat. Vi var till en sjö som jag och mamma va mycket till när jag va mindre där man får bada djur, Molly va så nöjd så.

Ikväll åker vi till Sthlm. Andreas hade lång lunch imorgon och slutar tidigt så då passar vi på. Vi blir även upphämtade i Rotebro så vi slipper åka inne i stan.

Nu sitter vi ute på altan och njuter. Lilla Lusifer ligger också här med oss och njuter av vädret. Måste bara tillägga att jag älskar våra nya utemöbler, helt underbara.


Andreas till Sthlm

Andreas och Molly är på träning så jag är helt själv, katterna är ute på sitt.
Det tråkiga är när Andreas och Molly kommer tillbaka då ska Andreas på Innebandy sen åker han till Sthlm och kommer hem på fredag, helt värdelöst.

Andreas fyller år idag, hela 26år blir min man. Hans föräldrar, syskon, Manne och min mamma kom över så åt vi grillat sen tårta till efterätt.

Idag är det även bara tre månader kvar tills våran lilla är beräknad, tiden går otroligt fort.

Slänger in lite bilder på våra nya utemöbler, Andreas nya gräsklippare och lite annat :)












Underbar dag <3

Gårdagen var den bästa i mitt liv. Jag blev gift med min man, dagen va fin och det kom massa underbara människor.

Jag är så nöjd med dagen, den blev helt perfekt.

Nu heter jag inte Jenny Ericsson längre, utan Jenny Rosèn, något som man måste vänja sig vid.

Bilder kommer sen, mamma har min kamera.

Tack alla som gjorde våran dag till den bästa dagen <3

Mysig dag

Så här mysigt hade jag helt själv igår, eller Molly låg och snarka så helt själv va jag ju inte




Idag har Camilla och Isabelle varit här hela dagen. Vi tittade på kossorna och var större delen av tiden ute i lekparken, en super mysig dag.

Tågbiljetten till Sthlm imorgon är beställd och betald så nu ska timmarna bara gå fort så jag kommer fram till min älskling. Massa mys <3. Molly ska få vara hos morbror Daniel onsdag till torsdag :).

Ikväll ska vi bara ta de lugnt, blir lite kvällsmat om en timme sen sängen. Tidningar inatt men sen är jag ledig till måndag för Linus kör åt mig på fredag :).




Måndag!

Idag åkte håret av några cm, i med lite nya slingor så nu är håret klart för bröllopet. Blev blonda slingor så nu är jag blond. Fick sliver shampoo och balsam samt en hår spray av Jenny (min frisör) i bröllopspresent :).

Sen åkte jag och mamma över till Avesta och handlade, nu är det bara någon mer dricka sen är de KLART!. Ska bara fixar i Mortorp.

Har även hunnit tagit en städning här hemma och nu väntar jag på att hänga upp Andreas kostym som fick en handtvätt.

Ikväll blir de kräftor framför tv:en. Blev så fruktansvärt sugen idag när vi gick och handlade. De som är synd är att dessa är köpta, jag är van med mormors kokta eftersom hon alltid har fiskat med Carl-Axel men de har varit dåligt i två år nu och de suger. Man blir bortskämd.

Lite för mycket!

Andreas ligger och vilar på soffan innan han snart ska vidare mot Sthlm igen. Jag åker ner till honom på onsdag kväll så ska vi gå på bio och äta något sen på torsdag förmiddag åker vi hemåt för att fixa det sista i Mortorp innan fredag då det är våran stora dag <3

Telefonen fick åka av. Just nu tycker jag de är lite för mycket och jag orkar inte prata med någon, så får de vara. Tror allt håller på att släppa för allt är nästan klart till bröllopet nu så jag börjar slappna av och istället för att känna mig lättad blir jag deprimerad.

Imorgon ska håret klippas och färgas. Ska även hinna till Avesta om jag får låna mammas bil och handla en vit skjorta till Andreas och en vit bh till mig. All dricka och saft ska jag handla också.

Vi va över till Västerås idag. Vi skulle handla en släpkärra, nya utemöbler, en gräsklippare samt en ny säng, madrass, bäddmadrass och nya kuddar och täcken, men de vi kom hem med va ett nytt lås till toan. Han som skulle hjälpa oss med kärran krånglade och sprang bara runt så vi väntade på honom en timme sen kom han och sa att vi kunde hämta kärran imorgon, nej tack sa vi som redan va uppretade och köpte mat och åkte hem. På torsdag om vi hinner när vi åker från Sthlm ska utemöblerna och gräsklipparen handlas och sängen veckan efter bestämde vi.


100dagar <3

Idag är det 100dagar kvar tills våran lilla
är beräknad, så imorgon är det bara tvåsiffrigt. Mamma och pappa längtar såå mycker efter dig <3










Börjar bli lite trött!

Har varit hos mamma större delen av dagen, även varit i Ängelsberg hos Carl-axel med mormor och så har vi handlat. En bra dag som har flytit på bra.

Börjar bli så irriterad eller nej, förbannad rättare sagt. Jag far hit och dit fram och tillbaka hem till vänner och hälsar på men det är aldrig någon som hör av sig och frågar om dem kan hälsa på mig.
Jag vet att vi bor en bit ut, men när inte jag hade körkort så fixade jag skjuss hem till folk och hälsade på. Jag är så trött på att höra att "jag vill vara hemma", "jag orkar inte fixa skjuss", " jag har inte råd". jag vill också ibland vara hemma, jag har inte heller alltid råd men det är visst en annan sak?.
Gnäll aldrig att jag inte hälsar på utan tänk på hur mycket ni är hem till mig.

Nu kryper jag upp i min älsklings famn <3

Uttråkad

Imorgon kommer Andreas hem, underbart. Egentligen har han jour med han fick ledigt under helgen. Först va tanken att jag skulle åkt ner men de blev ändrat och de gör mig inget alls.

Bio har vi bestämt att vi ska gå på, våran sista bio som ogifta ;). Jag jobbar 7-13 på lördag sen är inget mer planerat.

Jag är så fruktansvärt uttråkad så lite spel laddas ner så jag kanske blir trött och somnar.

Bebisen livar på, så mysigt när den sparkar på. Molly fick en smäll idag när hon låg och sov med huvudet på magen. Haha hon såg så chokad ut.



(gammal bild på magen i collaget)

Bra dag :)

Har myst ner mig i soffan. Dagen har varit jättebra. Molly har fått badat två gånger, tvätten vikt, nybäddat i sängen, varit i Avesta, träffat Evelina, Alice och Johan, duschat och städat av här hemma. En skön dag.

Är jättetrött men tänkte jag skulle titta på tv en liten stund till, men vi får se om ögonen orkar hålla sig vaken, känns inte som de just nu.

Imorgon ska jag till Västerås med min kusin Kristin som klarade körkortet idag. Så vi ska fira med en vända dit :).

Kommer upp en bild på magen inom några dagar, tänkte lägga upp en när det bara är 100dagar kvar tills våran lilla är beräknad :)



Två tröttisar <3

Våran dag!

Idag kom min klänning, beställde en iaf fast jag skrev att jag inte skulle göra de. Den satt bra och va fin så nu är det bara skor. Skönt!

Våra ringar, vill ha våran dag nu!



Vagn

Fick hem våran vagn redan idag, skulle egentligen fått hem den nästa torsdag eftersom Andreas går på jouren igen på torsdag och kommer hem torsdagen före vårat bröllop. Men han va i Enköping idag så jag och Linus tog en vända dit för att äta något ihop och ha trevligt. Underbart att få träffa min fina en sväng.

Vagnen va mycket finare i verkligheten än på kort och jag är såååå nöjd. En Emmaljunga city cross. Både ligg och sittdel och massa tillbehör.

Blev lite tråkigheter idag. Men bara att släppa det. Inte jag som förlorar massa vänner på detta. Hoppas allt snart blir som vanligt och att du hittar tillbaka till dig själv.

Så glad att jag hade både Andreas och Linus med mig. Speciellt när man får skit för bröllopet, mitt och Andreas liv och vårat barn. Dem lugnade ner mig bra och Andreas hårda pussar innan vi skulle skiljas ifrån gjorde det mycket bättre.
Tack Linus för att du orkar med mitt humör och stöttade mig när jag va som argast :).


Vardagsrummet

Nu är vardagsrummet nästan klart. Ska upp lite på väggarna och ett nytt bord annars är jag en otroligt nöjd tjej.

Nu på kvällen va vi upp till sjön så Molly fick ta sig några dopp. Haft en sur tjej hela dagen, det har regnat och åskat så tyckte det inte passade så bra. Men nu ligger hon nerbäddad med filt på sig och är nöjd.

Det är synd att jag inte hann ta bilder på hur det såg ut före.








Nya grejer

Här hemma fixas de och donas. Våran nya soffa är på sin plats, hur fin och skön som helst. Skåpen inne i vardagsrummet är så gått som tomma och ska kastas så kommer de nya imorgon.
Vi köpte en ny tv och bioljudsystem till Andreas spelrum igår, vet inte hur de går för honom där nere men jag orkar inte bry mig, hans rum så vi får se hur städat det kommer vara där.

Det regnar och åskar, så himla skönt. Tycker det är mysigt när de regnar, man behöver inte ha dåligt samvete att man inte är ute.

Nu ska jag vila min rygg lite :)

Godkväll!

Somnade till tre timmar efter jag och Molly hade varit och badat. Vi har tagit en längre promenad så nu blir de sängen igen. Andreas kommer snart hem, han åkte över till några vänner i Avesta en sväng.

Imorgon ska vi till Avesta för att lämna våra ringar på slipning och fråga om vi beställer en ny ring nu om den hinner komma inom två veckor. Andreas kom på att han vill ha två, en förlovningsring och en till för att vi är gifta. Jag har ju redan så. Hoppas de hinns, det brukar ju ta extra tid med graveringen så vi sa de att i värsta fall så får vi lämna in dem på de sen för jag vill ju ha gravering i min med.

Sen senare mot kvällen åker vi hem till Jonas och Ulrika på lite grillat och kvällsmys.

Bilder på vagnen, dock dem som va på blocket






Miniresa + mer!

I onsdag när Andreas kom hem drog vi ut på en roadtrip, 180mil ungefär blev de. Linus hängde också på :).
Hur trevligt som helst och roligt att se lite andra länder trotts att de bara va några av våra grannländer.
Så imorse klockan sex va vi hemma, trötta och slitna. Men jag och Andreas vaknade runt tio, så fyra timma efter 27tim i en bil så känner mig liite sliten. Fast jag fick sova mest under resan och köra minst.
Nej roligt att bara dra iväg så där.

Molly va hos Manne, han ville så gärna ha henne om vi ändå skulle bort, så dem har badat och ätit gott fick jag höra. Men de va en glad tjej när hon fick träffa mig och Andreas igen.

Imorgon ska vi hämta hem våran nya soffa, jippppi. Så underbart, även ett nytt vitrinskåp? är införskaffat de ska bara hämtas och de andra ska ut så är vardagsrummet så som jag vill ha de.

Vi har även köpt en vagn. Bild kommer sen. Blev en begagnad men huuuur fiiiin som helst. Den är bara använd från november förra året till mars iår och ser helt ny ur. Vart så ledsen när skattepengarna kom för de är så mycket som ska köpas och vagnen blev dyrare än vad jag hade räknat på att lägga ut på en vagn (mina pengar till resten av bebis sakerna och Andreas till soffan och så betala av lån som de va lite kvar på) men eftersom min älskling fick så mycket på skatten så blev vagnen vår.

Lite bilder från våran miniresa









Oslagbar!

Ligger och lyssnar på Magnus Carlssons nya låt "oslagbar"

Undra hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade träffat Andreas?.

En sak vet jag att jag skulle inte ha mått så här otroligt bra eftersom när jag träffade Andreas vad jag ur balans och mådde riktigt dåligt. Han har fått mig att klättra och förstå att jag har värde och är en bra tjej.

Jag skulle inte ha väntat barn som jag gör nu. Innan jag träffade Andreas va barn ute från min livsplan. Jag skulle satsa på mitt inom Scania och bli VD och då skulle inget få komma emellan de. Undra hur jag tänkte? Jag förstod inte då vad jag skulle gå miste om. Vårat barn i magen är de finaste jag har och det jag längtar mest efter. Älskar våran Belle eller Leo redan så otroligt mycket.

Jag ska gifta mig om ungefär två veckor och det skulle jag heller aldrig göra. Tss gifta mig? En kille skulle jag ha men vi skulle aldrig bli man&fru, vi skulle ha våra jobb, sov ihop och ha mysiga semestrar tillsammans. Men Gud så romantiskt? Neeeej. Andreas har lärt mig att förstå hur riktigt kärlek är, vi har våra stunder då man bara vill skrika men vi hittar alltid tillbaka till varandra, jag kan inte leva utan honom, han är en del utav mig.

Nu vill jag skola om mig eller hur man ska säga. Jag ska plugga upp mina betyg, lägga till vissa ämnen som saknas sen fortsätta tills jag är veterinär. Detta kommer så klart ske om något år, men de är min dröm inom yrken.
Jag vill ha en familj som kommer vara min trygghet, min fasta punkt. Tre barn med Andreas som vi ska uppfostra till fina människor, överösa dem med kärlek, förklara när man gör fel och berömma när man gör rätt. Få en fin uppväxt med en mamma och pappa som visar vad kärlek är mellan två föräldrar, som kämpar för att hitta tillbaka till varandra när saker går fel. Dem ska även få veta att våra famnar alltid är öppna för dem, att dem kan lita på oss i alla lägen fast dem har gjort ett snedsteg. Att man alltid berättar för varandra vad som står på.

Jag mår så otroligt bra som människa och mycket tack vare min fina Andreas som snart blir min man, mannen i mitt liv som jag ska åldras med.

" för du är allt för mig och jag gör allt för dig. Vi är allt. Helt oslagbar, så underbar är känslan av att du och jag är allt vi har. Vi hör ihop med varsin del och genom dig så blir jag hel. Jag känner mig oslagbar "


En snabb dag :)

Dagen har varit bra, fort har den gått och det är alltid positivt när min man snart kommer hem.

Var till sjukgymnasten idag och sen jag var där har min svank bara låst sig en gång dagen efter sen har det inte varit något mer, både hon och jag är glada för resultatet och vi bokade inget återsende utan jag ska fortsätta med dem övningar jag fick.

Åt mat med Simon idag. Hur trevligt som helst, skrattade så magrutorna kom fram som alltid. En rolig vän som man aldrig har tråkigt med.

Har även dammat, dammsugit och torkat golven, tvättat, varit och badat med Molly, varit och hälsat på mamma, bäddat rent och tagit en längre promenad med Molly. Nu ligger hon och snarkar på sitt nybäddade täcke och har de gött. Jag ska titta på Ola-Conny och Morgan och hoppas på att somna efter de.




Saknad

Jag är så fruktansvärt uttråkad, jag vill ha hem min älskling NU. Saknar honom bara mer nu, några timmar gör de faktiskt bara jobbigare.

Det är så ensamt på kvällen innan man ska somna, jag är ändå van att ha honom hemma eftersom han har varit hemma nästan hela tiden sen i januari.

Snart ska jag göra mig klar för att ta kväller. Första gången på länge jag längtar till inatt då tidningarna ska ut.

Molly snarkar och sover och detsamma gör katterna.

Blev ett bittert inlägg men just nu är saknaden så stor!


Sthlm

Blev en spontan tripp ner till Sthlm igår på eftermiddagen med Linus och Molly för att överraska älsklingen. Överraskad blev han och väldigt glad att vi kom. Molly blev överlycklig av att träffa sin husse. Vi hade tänkt att åka hem på kvällen igen men Andreas sa några gånger "ni får gärna sova kvar om ni vill" och så blev de. Underbart att få pussa på min karl igen. Den överraskningen gjorde vi bra :).

Nu väntar jag på att potatisgratängen ska bli klar, de är något som jag har lite dille på, skulle kunna äta de jämt. Det ska vara den man kan köpa inte egengjord de är jag inte så förtjust i.

Annars idag ska vi inte göra något mer. Ska städa imorgon så det spar jag :).




RSS 2.0