5dagar kvar!!!

Här uppdateras de inte mycket men dagarna spenderas på andra sätt :). Jill sover och ska väcka henne kl 8. Hon skulle upp kl6 idag så lite vila innan dagis kan vara bra.

Idag är de bara 5dagar kvar tills vi åker till Thailand. Andreas gick på sin semester idag, även mamma.

Idag hoppas jag på att jag får sms om att Jills vagn finns att hämta på posten. Jag och sökt på blocket varje dag i en månad om inte mer efter en sulky till Jill. Spelade ingen roll om den va lite sliten eftersom vi ska ha den när vi reser. Men alla jag hittade blev sålda så jag beställde en ny så att vi har en. En jättefin paraplysulky som de dessutom va 41% rabatt på, kunde inte blivit bättre.

Annars har det inte hänt så mycket. Jill går på dagis och jag jobbar ganska mycket natt inom vården, älskar de. Trivs mycket bättre på natten än på dagen. Men om de kommer en dags tur så jobbar jag så klart då men natten ligger på 1:a plats.

Denna vecka har jag julpyntat och storstädat. Så skönt att ha de gjort så slipper jag de nu på helgen.
Idag ska vi äta tacos ihop, åka till min mamma och boka hotell till Thailand sen bara mysa, imorgon ska jag ut med lite vänner och Andreas ska vara med Jillsan. Sen på söndag ska de packas :D.




RSS 2.0