3månader & ljus

Dagen på praktiken har varit toppen, tiden har bara försvunnit och det är härligt för då blir det fortare helg.

Ihelgen har jag och Andreas varit tillsammans i 3 månader, herregud vad tiden går fort samtidigt som det känns som vi har varit tillsammans en evighet. Men för varje dag så älskar jag honom mer och mer och jag har fortfarande pirr i magen när jag tänker på honom och när jag ska få träffa honom.

Jag tror allt kommer fortsätta så här bra, eftersom jag och Andreas bara träffas på helgerna. Jag är en människa som tyvärr inte kan vara varje dag en längre tid med den jag är tillsammans med, för jag måste ha min ensamma tid och jag kan bli så fruktansvärt irriterad på människor som jag är för mycket med. Det viktigaste egentligen att jag ibland får vara själv, helt själv sen går det bra igen.

Men som sagt, 3 månader med Andreas och jag mår så fruktansvärt bra med honom, ingen förutom BästaLena har fått mig att må så här bra. Jag älskar mina småttisar ;)

Sitter och lyssnar på massa jullåtar och jag får MASSA julkänslor, imorgon är det bara 24 dagar kvar, när det börjar närma sig jul blir jag barn på nytt ärligt talat, jag älskar verkligen paket, jag älskar att vara med mamma, mormor, Daniel och alla kusiner. Det bästa är när vi firar jul i Ängelsberg, då är det verkligen jul, för då samlas alla, det är verkligen UNDERBART, men det bli nästa år för i år blir det bara hemma. Natten till jul ska jag sova hos BästaLena som förra året, så mysigt.

Idag beställde jag massa ljus från PartyLite, alltså såna ljus från ljusparty som man kallar det. Det blir massa gotta ljus hemma hos Andreas sen, älskar dem ljusen för dem doftar mer än vad andra gör, det är dyrare men doftar så mycket godare så det är så man får tänka.
Mysigt
/J

Bebis

En söt lite bebis som kommer ut i maj.
Min bror och hans fru ( dem som bor nere i Karlstad som har guldklimpen Theo ) ska ha barn igen. Och idag var dem på ultraljud och kollade även upp att det är en liten kille i Sandras mage. Så himla mysigt, jag bara älskar att jag ska bli faster igen.

Jag och Andreas åker ner dit nästa helg och jag längtar verkligen. Saknar dem så och så är det då roligt att se alla nya saker som Theo har lärt sig, självklart går det inte att sluta kolla på honom, han är ett sånt charmtroll så man älskar honom så OTROLIGT mycket

Fasters guldklimp

Ringde precis till Andreas och sa god natt och att jag älskade honom, han jobbar ju natt så han får jobba medans jag får sova.

BästaLena var över idag en sväng, massa prat som vanligt, får träffa henne på trosdag igen då jag ska gratta Malin ( hennes syster )


Nej nu blir det sovdags, natti.


/ J



Ska försöka blogga mer nu!

Så där, nu kommer en uppdatering för internet hemma har krånglat men pappa har fixat det så nu funkar det prima igen. Skrev att jag skulle ja uppdaterat hemma hos Andreas men Helgen har bara flygit iväg och jag väljer inte bort den lilla tid jag och Andreas har med varandra nu för att skriva. Om han gör något som tar tid kan jag blogga men inte om vi ska ha en mys kväll, det offrar jag då rakt inte bort.
Detta inlägg kommer jag TROLIGEN inte skriva så mycket i, det kommer komma några bilder och filmer. Fast jag tror ändå det kommer komma GANSKA mycket text.

Jag tänker lägga in bilder på hur det blev när jag städade mitt rum som va för någon vecka sedan men ännu inte har kommit in, men bättre sent än aldrig

Så där blev det, nu vet ni också på ett ungefär hur mitt rum ser ut. Egentligen skulle jag vilja ha ett Ikea rum, jag ÄLSKAR saker från Ikea och när jag flyttar hem ifrån vill jag på ett ungefär ha ett Ikea hem, det är så stilrent och fint.

Förra helgen var jag på fest uppe hos Sara och Zacke ( mina grannar ). Fast jag drack inget eftersom jag skulle till praktiken dagen efter. Det helgen var extremt jobbig för då träffade jag inte Andreas mycket alls, men den lilla tiden man får med varandra när man vet att man kommer träffas lite så så himla värdefull.

På festen, Zacke försöker förklara för oss som inte fattar vad en hemma gjord vattenpipa är

Under veckan så var det nästan bara praktiken som gällde, man blir helt slut efter att man har jobbat, men jag trivs så bra så det gör absolut inget.

Men på fredagen kom äntligen Andreas hem, det var först ändrat att han skulle både jobba natt och dag så jag skulle ta tåget dit så skulle vi julhandla i Sthlm istället för i Blge, men han behövde inte jobba dagen så det blev Blge iaf, och det gjorde absolut inget. Vi hittade jätte mycket fint, både hem och till oss själva. 
Jag fick välja två uppsättningar till Andreas, men vi hittade bara två skjortor sen på lördagen i Avesta hittade vi jeans. Jag hittade skor, underkläder och en tröja.

Lite bilder hur det blev i fönsterna efter vi fått upp julstjärnor, nya krukor och gardiner. Ni får inte se i sovrummet än för dit in beställde vi och alla grejer har inte kommit än tråkigt nog.

Vardagsrummet, var ganska stökig på före bilden.
Köket, en suddig bild på efter men jag blev iaf nöjd hur det blev där inne. Jag tycker inte om riktigt blommor så mycket för dem dör bara eftersom jag är USEL på att ta hand om dem, sen tycker jag att det är stilrenare med platsbollar i krukorna.

I helgen fick Andreas dricka igen, på fredagen gick det inte alls bra och jag blev ARG, det blev helt enkelt för mycket då. Men på lördagen när vi var hos Sara ( min granne ) så hade vi jättetrevligt. Emil och Simon var med också, några av mina killkompisar. Det var jättelänge sen jag var med dem.

Simon
Simon & Emil
Suddig bild. Peter & Andreas
Innan vi gick upp dit så fick jag ett jättesnyggt kort på Andreas. Han har nämligen köpt nya party byxor
Heta va? ;)

Fick även en liten video på honom, det är på snedden, har inte orkar ändra men det får ni stå ut med


I veckan jobbar jag bara fyra dagar, jag är ledig på torsdagen, men det är dock långa dagar men så kan det vara, det bästa är att jag är ledig alla helger nu. Behövde bara jobba en helg på 7 veckor så det är nice.
Nu ska jag försöka sova lite, jag och Andreas sov bara fyra timmar inatt, men det är så tomt utan honom det som är det jobbigaste
/ J

Ett litet inlägg

Det kommer ett litet inlägg idag med. Jag snor mammas data lite dag medans hon gör mat. Det blir kyckling, ris och currysås idag, SÅ GRYMT GOTT !.

Slutade halv två från praktiken idag för jag har börjar plugga, men på fredag ska det med för Birgitta ska hjälpa mig med lite uppgifter. Så skönt att jag mest kommer gå med henne nu för jag trvis bästa med henne och vi tänker likadant ( att man ska få upp alla innan man stannar och pratar och struntar i larmet ). Så imorgon och på fredag får jag gå med henne, sen hela nästa vecka sen veckan efter det ska vi jobba natt, det ska bli spännande. Det är inte så långt kvar på praktiken nu och när jag tänker på det blir jag bitter, för jag trivs så bra med alla äldre, fast dem är dementa är dem så goa vissa stunder.

Idag är det bara en månad kvar till julafton
, skoja inte att jag längtar. Det ska bli så mysigt. Först äta julmat med mamma, mormor, Älskling, Daniel & Miakela sen ska jag vara med mormor sen åker jag till Älsklingen på kvällen och sover där. Hela dagen är redan planerat men det gillar jag.

Älskligen kommer snart hem också
, det är bara 46 timmar kvar och jag längtar så otroligt efter honom. Det är konstigt hur beroende man kan bli av en människa som man är kär i och älskar.
Av mamma är jag extremt beroende av men det är för att jag älskar henne så mycket och det är hon jag bara har haft i mitt liv, henne kommer jag alltid vara beroende av, extremt mycket.

Jag älskar dig Andreas Rosén <3

/ J

Riktigt uppdatering till helgen !

Det är en vecka sen jag skrev i bloggen, jag har verkligen varit dålig på att uppdatera, ibörjan skrev jag en gång varje dag. Men nu är det så här att jag har trådlöst internet som jag tar av pappa som bor mitt i mot oss fast det har börjat krångla så vi tog ner det till oss men vi fick det inte att funka så nu måste vi vänta på att pappa kommer hem så han kan koppla in det så som det ska vara så det funkar.

Men ihelgen kommer en riktigt uppdatering
för då är jag hos Andreas och då har jag internet. Då kommer det massa bilder och videoklipp. Även hur det gick hos läkaren i Västerås i måndags, hur helgen var ( förra ) och helgen som kommer nu.

I helgen ska jag bara vara med Andreas.
På fredagen ska vi till Borlänge och handla. Nya gardiner hem till Andreas, vaser och platsbollar och fönsterlampor, sen blir det Kupolen då vi ska köpa julklappar. Sen ska vi städa hela huset ( julstäda)
På lördagen ska vi fortsätta städa, sen på kvällen ska vi festa. Andreas har varit nykter en månad då så nu får han drick igen då ska vi göra det. Han vann vadet, tusan skulle vara skönt om han hade förlorat, jag har försökt fått han att förlora men han har varit duktig.
På söndagen ska vi bara må dåligt och mysa.

Just nu lånar jag mammas dator för hon har inkopplat till vårat internet men det är ju tyvärr inget trådlöst

Uppdatering kommer i helgen, en lång en :)

/J

Tisdag!

Ligger just nu ner bäddad i sängen. Jag fryser snart sönder, usch vad kallt det är. Tänk om Andreas hade varit hemma, han är alltid varm som en kamin. Men det är inte långt kvar nu tills han kommer hem.

På torsdag ska jag vara uppe hela natten. Jag hade tänkt att jag skulle städa men jag tror att det blir ändrade planer. Fick nämligen nytt scrapbooking idag av mamma i förtidig julklapp och jag har massa packet med sånt som är oöppnade så jag ska gå igenom allt, sortera och fixa lite. Det var ett tag sedan jag satt med det där nu så känns som det är en bra grej att hålla på med för att hålla mig vaken hela natten.

Jag mådde verkligen inge bra igår, kändes som jag skulle böla för vad som helst. Det var hemskt.
Först när jag kom hem hade jag fått papper från läkaren om min mage. Har haft problem med den ett tag nu och dem trodde att det var magkatarr så jag har ätit något för det men hjälpte inte så överdrivet mycket. Men jag har troligen en kronisk inflammation i mag-tarmkanalen. Roligt, är det inte det ena så är det de andra. Tänkte inte så mycket på det förens jag såg ordet " kroniskt ". Fick lov att fråga mamma om inte det betydde att det troligen aldrig kommer försvinna och jo så var det.
Sen kom min bror med papper om sin rygg. Han har haft ont i ryggen i flera år men inte fören för typ 2 år sedan som det blev värre och nu är det ännu värre. Han har varit på undersökning efter undersökning. Vi vet än så länge att han har två diskbråck. Läkarn tycker det är väldigt konstigt för han har en väldigt muskulös kropp. På en månad har hans rygg blivit värre. Han har så ont i ryggen så ibland kommer han inte ur sängen. Han kan inte jobba en dryg vecka, det har han inte gjort på flera månader. Och det värsta för mig är att jag inte kan göra något, jag kan inte hjälpa honom. Jag känner bara hur han plågas så otroligt för ryggen.

Någon jag saknar är BästaLena. Känns som det var hundra år sedan vi sågs fast det var i lördags. Känner mig så dum att vi aldrig träffas med på vardagarna orkar jag oftast inte, jag sover jättedåligt på nätterna och är helt slut efter praktiken och på helgerna är jag oftast med Andreas nu för tiden. Men jag ska försöka samla ork för jag vill inte att vi ska glida ifrån varandra, ALDRIG I LIVET.
/ J

Jobbigt !

Ligger i sängen, lyssnar på musik, smsar med Andreas och luktar på kudden som jag har dränkt ner Andreas parfym med. Det ska göra så jag inte saknar honom allt för mycket men jag tror bara jag saknar honom mer. Nu kommer han inte vara hemma lika mycket. Förut åkte han på måndag morgon och kom hem torsdag kväll, men nu åker han söndag kväll och kommer inte hem fören fredag morgon ( SEGT ).

Praktiken idag gick super bra, jag älskar mina gummor och gubbar ( dem som inte slåss ). Dem är roliga och man får alltid ett gott skratt varje dag.

Idag var jag även med BästaMormor till Carl-Axel. Var ett tag sedan jag var med dit så det var super mysigt. Det blev kaffe och massa bullar som alltid. Och han blev så klart jätteglad att vi kom ( som alltid )

Ska försöka lägga mig i tid ikväll så jag somnar, inte för att jag tror att det kommer gå så bra eftersom jag sover ensam men man kan väl alltid hoppas. Annars får jag kämpa mig igenom det.

På torsdag ska jag vara uppe hela natten och städa och julpynta mitt rum sen på morgonen runt fem kommer älsklingen hem och vi åker hem till honom också sover för jag är nämligen ledig på fredag, det är enda dagen vi kan mysa för sen ska han ha lan och jag ska till skolan på lördag i några timmar sen jobbar jag några timmar på söndagen, så det blir en jobbig helg det här. Men helgen efter ska vi storstäda, sätta upp våra nya gardiner ( om dem har kommit ), dricka lite och åka till Blge och handla lite, riktigt mysigt så man får tänka på det.

Den 11 dec åker jag och Andreas ner till Sandra, Robert, Theo och Zorro över dagen och stannar tills kvällen. Längtar riktigt mycket  det så bli så härligt att träffa dem igen, saknar dem så himla mycket.
Usch vad man kan sakna någon efter bara några timmar !


/ J

Dålig uppdatering

Har inte skriver sen i torsdags och då skrev jag även att jag skulle skriva på kvällen så blev det inte, tiden räcker inte alltid riktigt till som man vill.

Jag och Sara hämtade Dennis och Sally på dagis sen gick vi hem. Väl hemma så böt vi om, tog Kujo och Saga ( hundarna ) och gick till fotbollsplanen och släppte dem. Jag och Dennis hade snöbollskrig medans Sally stod och var lite halv rädd för både snön och hundarna. Kujo sprang omkull Dennis några gånger men som tur var gick det bra. När vi kom hem så tog det inte lång stund förens Sara, Zacke, Dennis och Sally var nere och tog en fika. Älskar den där familjen, alla är så himla underbara. Jag och Dennis lekte lite med Sally men sen skulle även Sally vara med och jag skulle vara rädd.



Dem gick hem runt sju sen runt tjugo i åtta kom äntligen Andreas. Vi åkte fört till Karbenning och vi hade beställt kort som vi tog på The Studio så vi kunde sätta in dem i ramar och det blev super bra. Nu har vi en ram med oss ovanför tv inne i sovrummet.

Dennis & Sally:
Sen åkte vi hem till Andreas mamma sen hem till mig igen och beställde julgardiner, nya krukor till sovrummet och bollar som ska i och en lampa, så när allt det kommer är sovrummet helt klart sen är det bara alla andra rum. Vardagsrummet behöver vi bara en ny soffa ( har vi redan kollat ut ), ny tv bänk, nytt bord, fina saker i fönsterna. Lite annat som ska kastat ut också men det hinns med. Skönt att ett rum snart är klart av alla ialla fall.

På fredagen gick jag till praktiken sen hämtade Andreas mig kl halv tre då åkte vi upp till mormor som blev väldigt glad att vi kom.

Runt halv fyra åkte vi till dagis och hämtade upp Dennis och Sally, det är så skönt när barn blir så glada för att man hämtar dem sen att dem ska få åka bil hem. Men det kändes lite konstigt att hämta dem, men mysigt. Vi åkte hem och Andreas släppte av oss sen drog han till Flängan för att sälja sin skoter och jag gav Zacke massage.


Runt halv fem kom Andreas igen och jag var klar så då åkte vi till hans mormor och morfar och hälsade på ( jag träffade dem första gången ), riktigt trevliga var dem. Vi åkte därifrån runt halv åtta för runt nio skulle vi åka till donken med BästaLena, Malin, Miguel, Lollo, Rasmus & Linda. Dennis fick också följa med men det blev så sent så han somnade i bilen och ville inte direkt äta något så det tog vi med hem. När vi kom hem lämnade vi av Dennis hemma hos sig sen tog jag och Andreas en dusch sen åkte vi hem till Karbenning.

På lördagen ringde Andreas telefon runt tio, och gissa om jag var trött och irriterad, vi hade inte somnat förens runt fyra på morgonen för först låg vi och sura till halv tre sen när vi var klara med det kollade vi på film, pratade och mös.

Andreas blev pigg och härjade med mig så det var lika bra att ge upp med sovandet. Runt tre åkte vi ut till Andreas mormor och morfar för att fira hans morfars födelsedag, farsdag och för att dem hade varit gifta i 50år. Det var riktigt trevligt där. Träffade många från släkten och alla var super trevliga. Jag sa väl inte så mycket ( var ganska blyg ) men trevligt hade jag ändå. Runt nio halv tio började vi åka hemåt. Först åkte vi hem till Jonas ( Andreas kusin ) sen släppte vi av dem vi portan, Jonas och Roger. Jag hoppade ur och hälsade på Simon, Johan och Jonas. Sen kom BästaLena, Malin och Miguel också så jag pratade lite med dem.

När vi var hemma så mös vi bara till Andreas skulle köra hem Peter ( hans kompis ), men jag orkade inte följa med så jag bäddade sängen och la mig framför datorn lite för att hålla mig vaken tills han kom hem.

Idag är det söndag och vi ska bara ligga och mysa hela dagen, om inte Andreas hittar en skoter som vi ska åka och titta på och troligen köpa, vi får väl se vad dagen bjuder på. Sen ikväll alla fall ska vi hem till mig och sova där för jag börjar sju imorgon och går till fyra.


Idag ska jag även över till pappa för det är fars dag ( när jag skriver pappa är det då rakt inte min biologiska pappa, jag har en annan som jag kallar pappa för han är mer pappa än min biologiska. Det kan bli förvirrande men det är en som heter Thomas som jag har adopterad som min pappa ). För han jobbar i Sthlm och åker dit inatt så ska försöka att inte komma hem så sent ikväll så jag hinner upp och träffa honom lite för det var ett tag sedan fast vi bor grannar.

Hade en jättekonstig dröm inatt. Drömde att jag var med barn och jag hade gått för långt så det gick inte att göra en abort. Men allt gick så snabbt så jag hann inte ens få en mage förens det var dags att föda. Det blev en flicka och jag och Andreas döpte henne till Nelly. Det konstiga var att redan första dagen kunde hon krypa, gå, skratta och prata. Och vi kom hem första dagen. BästaLena var även barnvakt första dagen. Sen så pratade jag med mamma hur det skulle bli med skolan för jag ville verkligen inte hoppa över ett år. Sen i drömmen så sa jag till mamma men det här är ju en dröm så när jag vaknar så är allt som förut, hoppas jag, så skakade mamma bara på huvudet. Sen imorse när jag vaknade fick jag lov att kolla bredvid Andreas om något barn låg där, men det var bara en dröm. Herregud så man kan drömma ibland.

Nu ska jag försöka slita älskligen från hans spel och mysa masssssa !.
/ J

Hemma en stund!

Kom hem för ett litet tag sedan. Dagen på praktiken har bara flygit förbi. Jag är mer hemma där nu, jag kan det mesta, vad som ska göras och hur man gör det. Det är riktigt skönt för då kan jag ta mer ansvar själv.

Nu sitter jag och väntar på maten, det bli köttsoppa idag och mjukt bröd, MUMS. Sen kl halv fyra ska jag gå med Sara till dagis och hämta hem min älsklings barn Dennis och Sally. Sen städa, duscha och vänta på att Andreas ska komma hem, SÅ UNDERBART!!!

Imorgon slutar jag halv tre, ska prata med Andreas så vi kan åka upp till min mormor och ta en lite fika, jag saknar henne så otroligt mycket. Prata med henne i telefon för en litet stund sen och hon lät så glad för att vi skulle komma över. Hon är underbar min mormor. Det är mamma och mormor som jämt har funnit i mitt liv eftersom min biologiska pappa aldrig har visat intresse.

Min helg ser ut så här
Fredag: Praktiken, upp till mormor och fika, vara med Andreas sen ska vi försöka hitta på något att göra på kvällen
Lördag: Då ska vi fira Andreas mormor och morfar. Dem firar guldbröllop
Söndag: Då ska vi bara mysa tror jag, något litet ska vi väl göra men mest mysa.

En helt okej helg. Den blir ganska lugn och det ska bli skönt.

Nu ska jag städa lite, bloggar mer ikväll
Bästa mormor

/ J

Massa snö!

Igår började det snö riktigt mycket. Jag har hoppats på snö väldigt länge och precis innan det började snö sa jag " hoppas det kommer lite snö snart " och 30 minuter senare började det komma ner. Men jag ville kanske inte att det skulle komma riktigt så här mycket på en gång. Men nu kan detta ligga kvar till 1 januari sen kan allt försvinna och vi kan få tillbaka våren.

Det bästa men snön är att alla julkänslor kommer fram. Idag när jag vaknade kändes det som att det var julafton fast inga jul saker var framme. Men det är så härligt när alla dem känslorna börjar komma fram.
Har tjatat lite på mamma att vi ska gå ner i förrådet och hämta upp jul sakerna, men hon känner inte riktigt som jag, lite för tidigt. Ja för saker i fönsterna är det ALLT för tidigt men lite tomtar gör väl inget? ;)


Idag börjar jag halv tre till halv nio, så det är inte en sån lång dag, och det är riktigt skönt. Samma imorgon då börjar jag kl åtta och slutar halv två. Ganska bra för då hinner jag fixa lite hemma innan Andreas kommer hem. Men jag önskar att jag slutade halv två på fredagen, men då slutar jag halv tre så det är bara en timme, så jag går inte så värst länge då heller, en skön vecka.

Idag sov jag till halv elva, så jag sov 12timmar inatt och det behövdes verkligen. Nu känner jag mig mer utvilad och mycket piggare. Problemet är bara att jag vet inte om jag kommer somna tidigt ikväll eftersom jag sov så länge imorse, men det återstår att se.
Tänker lägga en super snygg bild på Andreas :

Nu ska jag packa ner allt i väskan sen bara slappa tills det är dags att gå till praktiken.
/ J

Bra dag för övringt.


Ganska omoget att inte skriva vem du är.
Var du med oss i såna fall eller?. Jag och Andreas var hela tiden efter att jag hade varit med honom den helgen. I såna fall måste du ha kommit vid elva tolv på kvällen på vardagarna direkt efter att jag åkt hem? Vissa nätter sov jag kvar och tyvärr kommer jag inte ihåg att det var någon annan än jag och Andreas i sängen? Och vi blev tillsammans i början av september så tyvärr tror jag inte på att du var med Andreas då, så " men det ju inget ovanligt när det gäller rosén =) bara att vänja sig " kan du ju dra någon annan stans!

Förutom det där så jag haft en kanon dag på praktiken. Jag börjar komma mer in i det och dem jag arbetar med är UNDERBARA. Längtar tills imorgon då jag ska få träffa alla underbara gubbar och gummor igen. Som min arbetsledare sa idag " man ska inte tycka att det är jobbigt, man ska tänka att jag ger dem min tid i deras sista kamp i livet ". Väldigt bra sagt och det fick mig att tänka om väldigt mycket.

Älskligen fick tillbaka körkoret idag också, ganska underbart. Då kan vi åka och handla själva, lättare att ta oss från Karbenning. Det har inte varit någon panik nu heller men drygt att fixa skjus hit och dit hela tiden. Nu kan vi åka direkt när vi känner för det. Ganska skönt faktiskt.

Ikväll ska jag kolla på tv med bästa grannen Sara & mamma. Ska även äta lite chips, är verkligen sugen på det idag, igår var det bullar.

Imorgon är det onsdag och sen TORSDAG, då kommer älsklingen hem. Längtar så otroligt mycket men nu är det inte många dagar kvar innan man får pussas och kramas.

Nu kilar jag upp till bästa grannen Sara, snackat skit och myser med min älsklings barn.
Utan dig skulle mitt liv aldrig gå ihop. Jag är så glad för att du är min bästa vän och kan mig utan och innan. Ingen Jenny Ericsson utan sin Lena Ström
/ J

Ett minne som sitter kvar för livet!

Jag och Andreas har varit tillsammans i 2 månader nu och man har fått berättat gång på gång hur vi blev tillsammans. Inget jag alls har något emot för jag älskar att prata om honom men jag vill även skriva ner det känner jag.

Den 20 augusti skrev jag till Andreas på fb ( där alla hänger ;) ) att han skulle gå och sova för det var sent. Klockan kanske var runt halv tre på natten, tillbaka fick jag som svar att jag skulle komma och natta honom, något jag hade glömt var att han hade flyttat ut till Karbenning så det blev lite besvär med det. Men vi bestämde att jag skulle komma på lördag kväll ( 21 augusti ) efter att jag hade varit på Simons 19-års fest och så blev det.

På lördagen ringde jag till min älskade mormor och hon skulle köra över mig när jag var hemma från festen. Problemet var bara att jag inte hade någon skjus hem, min bror som har problem med ryggen skulle ta starka tabletter så då hade jag ingen som kunde hämta på natten. Så jag fick lov att skriva till Andreas att jag inte hade någon som körde mig hem men det var inga problem att jag sov kvar och Kujo så klart.

Jag kom hem från Simons fest runt halv tio och var ut med Kujo, packade, ringde mormor sen åkte vi. Jag var ute i Karbenning runt tio tiden på kvällen. Andreas hade laddat hem lite filmer vi skulle kolla på kvällen. När jag kom dit var jag lite snurrig i bollen efter festen men inte mycket, jag försökte dölja det så mycket jag kunde för det skulle vara pinsamt om det märkets för mycket.Men jag var inte lika blyg som jag annars skulle ha varit.

Det inte många vet är att Andreas har funnits i mitt liv sen jag var ca 3 år gammal. Han har varit bästa vän med min storebror. Så under min uppväxt har jag varit med Andreas och Daniel ganska mycket. Men dem skildes efter ett tag sen har jag bara festat lite till och från med Andreas hos en jag känner. Men det har inte varit något mer det, eftersom det var Andreas, alla vet med Rosén är så har man bara pratat lite men inte gjorde något mer.

Kvällen då jag åkte till Andreas och skulle vara med honom själv för första gången tänkte jag bara " Det är Daniels gamla kompis, ALDRIG att det kommer bli mer än så här. Vi kommer kolla på film ikväll sen imorgon åker jag hem och vi kommer inte prata mer ". Men så fel jag hade och glad är jag för det.

När jag kom satt vi oss i soffan och la in filmer sen gick vi ner i källaren. Det första jag tänkte när vi gick ner där va " usch vad läskigt, tur att jag har Kujo med mig som jag kan klappa på om det blir för läskigt ". För jag skulle aldrig våga krypa närmare Andreas.

Vi började kolla på film efter film. Jag vågade till och med äta där på natten fast det var första gången jag var där, något som jag annars tycker är OTROLIGT jobbigt. Men det gick bra. Vi fortsatte kolla på film, sen runt tre på natten kom Manne dit. Då kom det massa tankar i huvudet, nu skulle det bli massa frågor varför jag va där, vad vi gjorde och massa. Men sen tänkte jag inte mer på det utan tänkte bara att så länge jag har det bra med Andreas den kvällen så kunde jag må bra av det. Manne och en kille som han hade med sig åkte runt halv fyra och runt fyra halv fem bestämde jag och Andreas oss för att det var dags att gå och sova.

Det värsta är nu när man tänker på det hur töntig man egentligen var, herregud. En människa som jag har känt sen jag var liten var jag blyg för? Ja herregud säger man nu i efterhand.

Något som blev jobbigt var att borsta tänderna och gå på toa, något jag tycker är väldigt jobbigt. Men allt gick bra och sen skulle vi sova. Andreas somnade ganska fort ( som vanligt ) och jag hade svårt att sova. Han bor ganska nära tågstationen och jag är inte van med så mycket ljud. Så det störde mig, Kujo snarkade och drömde och jag var rädd att Andreas skulle vakna och bli arg ( förstår egentligen inte ens varför jag tänkte så för han är VÄRLDENS snällaste människa ).

Men efter mycket funderingar somnade jag till slut. Vi vaknade runt elva. På morgonen höll Andreas om mig för första gången. Jag kommer ihåg hur mycket mitt hjärta bultade och jag trodde det hördes och hur varm jag var hela jag. Kujo började pipa efter ett tag för han ville ut så Andreas satt han ute på linan. Sen så bestämde vi att vi skulle hitta på något två helger efter för han skulle till Gävle och jobba sen helgen som kom skulle han till Sthlm och spela fotboll.

Vi låg kvar ett bra tag och kramades i sängen. Det kändes helt konstigt. Jag och Andreas, något som jag verkligen inte hade trott. Men jag hoppades inte för mycket för det kunde bli ändrade planer och sen kanske det inte skulle bli något mer.

Vi gick upp efter tolv och jag drog ut med Kujo på en lite promenad så han fick göra sitt och Andreas gjorde frukost ( korv och pasta ). Manne kom också kanske runt halv ett. Sen så kollade vi efter lite filmer och sen kom mamma över och hämtade mig och Kujo sen åkte vi hem. Redan då tänkte jag att " det kommer inte bli mer än så här ". Men sen ett tag in på eftermiddagen fick jag sms från Andreas där det stod " Tack för kvällen gumman, längtar till nästa gång ". Då började jag slappna av lite och tänkte att det kanske inte bara var det här.

På måndagen ( 23 augusti ) hade jag fått sms från Andreas att jag bara skulle höra av mig om han skulle ladda hem några filmer för han skulle jobba i Ramnäs den veckan och skulle bli hemma. Glädjen bara spred sig i mig och redan på kvällen åkte jag över och vi kollade på film som vi gjorde resten av veckan förutom onsdagen och lördagen. Även veckan efter var han i Ramnäs så då träffades vi också sen flöt det bara på. Sen den 4september sa vi att vi var tillsammans. Det var då Andreas kallade min sin tjej för sina vänner för första gången.

Vi sa till några redan innan att vi var tillsammans för att jävlas, för det var så himla mycket snack hela tiden. Även en som stod mig väldigt nära sa att jag var sur på henne för att hon hade varit med Andreas före. Sen när man frågade kunde hon inte svara på det utan hörde av sig när hon var full. Jag bryr mig inte men det irriterar mig att folk kan vara så dumma.


Jag älskar att vara med Andreas, han är den bästa killen som finns på denna jord. Han gör mig alltid glad, han säger alltid att man är fin fast man känner sig som en ful gris. Han säger alltid hur mysig man är och något jag älskar är när han pussar mig i pannan och på kinden, jag vet inte varför men jag älskade det bara. Då känner jag verkligen att " han kommer mina känslor inte slockna för ". Sen när jag känner hans läppar mot mina så känns det som att jag ALDRIG kommer vilja vara utan hans pussar. Det är sjukt egentligen hur mycket man kan tycka om en människa efter lite mer än 2 månader. Jag har faktiskt aldrig tycket om en människa så här mycket efter en kort tid, aldrig känt mig så här levande. Jag har alltid något att längta till från måndagen till torsdag kväll då han kommer hem och jag får pussa och kramas med honom, då känner jag mig som en ängel som har hittat hem. Om man bara kunde förklara hur mycket en människa betyder med det går inte!

JAG ÄLSKAR SÅ OTROLIGT MYCKET!
Är få ord som kan beskriva min kärlek till dig





/ Din J så länge du vill ha mig!

Hemma igen!

Jaha då var man hemma igen. Eller jag och Andreas var hit i torsdag innan vi skulle dra oss till Västerås men jag har inte sovit hemma sedan i måndags och inte ensam från förra torsdagen så ikväll slår jag vad om att jag kommer somna sent. Sen har jag och Andreas även vänt på dygnet, så ja, det kommer bli sent.

Det var extremt jobbigt att säga hejdå till Andreas idag. Just nu känner jag bara att jag vill grina för jag saknar honom. Men det är även bra för vi har träffats varje dag nu i 10 dagar, men samtidigt jobbigt. Jag trodde det inte skulle bli så här jobbigt eftersom vi har varit så mycket, men det hade jag fel om, DET ÄR SKIT JOBBIGT.
Jag som alltid brukar längta hem eller vilja vara själv, men nej. Det är något speciellt med Andreas man kan inte bli trött på honom, han är den underbaraste pojkvännen man kan ha.

Idag som alla andra dagar har vi bara legat i sängen. Vi har varit riktigt lata. Bara myst massa idag. Klockan har gått så otroligt snabbt idag eller alla dagar denna vecka har bara flygit förbi. Tänker tillbaka vad vi gjorde förra söndagen denna tid, då var vi på bio, tänk om man bara kunde spola tillbaka och göra om hela veckan. Men nej imorgon är det tillbaka till praktiken.

Ärligt så saknar jag skolan lite, där har man alla vänner och man vet vad man ska göra. Jag kommer säkert tycka om min praktik mer bara jag är mer inne vad jag ska göra och hur jag ska göra saker. Efter denna vecka är det säkert bättre. Och nästa lördag får man träffa hela klassen igen för då ska vi ha öppet hus, och det ser jag verkligen fram emot.

Igår bloggade jag inget, jag vet inte varför man jag gjorde det bara inte. Igår gjorde vi inget alls på dagen. Andreas spelade lite och jag låg inne i sovrummet och höll på att dö för att jag var så uttråkad. Men runt halv sju åkte vi in till Norberg och träffade BästaLena och var med henne ett tag, vi gick till Vildanden och åt sen gick vi till ica och handlade godis sen åkte vi hem och tände ljus, åt godis, mös och kollade på film. En riktigt mysig lördag.

Några jag saknar extremt mycket är Sandra, Robert, Theo & Zorro. Länge sen nu man åkte ner en helg och träffade dem nu. När min bby får tillbaka körkortet ska jag allt tvinga ner oss dit över någon dag helt ensamma. Så underbart. Prata massa, skratta och mysa med min guldklimp. Jobbigt när det är en bit för jag missar så mycket av Theos uppväxt. Egentligen vill jag finnas där hela tiden om det är något, men riktigt så lätt är det tyvärr inte.
Imorgon ska jag ialla fall vara med BästaLena, länge sen det bara var hon och jag nu. Men imorgon ska vi få mysa helt för oss själva och skvallra massa 

Bara för att jag är den lyckligaste flickan på jorden som har dig,
JAG ÄLSKAR DIG ! ♥



/ J

Fredag kväll

Idag har vi verkligen inte gjort mycket, för det mesta legat i sängen och kollat på film och myst. Har varit ut också eftersom Kujo ( hunden ) är här i helgen. Det är skönt att han är här för det är så tomt utan honom. Han var mycket med i början då jag var här sen har mamma varit ledig då har han inte behövt följt med och gissa hur tomt det är utan honom, usch.

Ikväll ska jag ligga i sängen, äta god saker, dricka cola och bara ta det lugnt. Andreas spelar ikväll så han sitter inne i vardagsrummet och jag inne i sovrummet. Vi går och pussar på varandra lite då och då så jag behöver inte sakna honom värsta mycket ;).

I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska försöka hitta på något imorgon så vi inte ligger hemma hela dagen bara, för det kommer vi göra på söndag. För då kommer inte inte träffas fören på torsdag, kommer bli jobbigt eftersom vi har varit med varandra från förra torsdagen. Men det är nyttigt att vara ifrån varandra också.

Nu ska jag kolla på repmånad som jag redan har sett två gånger innan idag, men det är så himla BRA!



/ J

2månader!

Eftersom klockan är över tolv så är det inte torsdag längre, men detta inlägg kommer handlar om min torsdag.

Eftersom det var den 4november så hade jag och Andreas varit tillsammans i 2 månader.

Vi åkte över med mamma till Västerås och gick in på Ikea för vi skulle hade en byrå till sovrummet, och det hittade vi. Sen handlar vi ny köks lampa för en sån hade fanns inte i köket sen även lite nya ljus grejer så vi får det riktigt mysigt. Sen var vi in på elgiganten men for vidare till mediamarket och där hittade vi en tv som skulle passa inne i sovrummet på byrån. Och det blev super när allt kom upp.

Så här blev det

Före i sovrummet:
Efter i sovrummet:
Före i köket:
Efter i köket:
Efter att vi hade gått runt i lite affärer och ätit så drog vi oss till The studio. Det var riktigt roligt. Vi blev sminkade sen tog vi kort. Håret hade vi fixat hemma för det gjorde dem inte. Men det var ganska speciellt att bli sminkad för man körde sig mycket finare i ansiktet än när man gör det själv. Men jag kommer lägga ut bilder på en på mig själv och en på mig och älsklingen. Han köpte kort på sig själv med men dem får jag inte lägga ut än.

3 av 13 kort. Det blev jättefina kort och det är huvudsaken.

Det har gått 2månader och min kärlek till denna karl bara växer och växer.
För en gångs skull har jag hittat en kille som alltid får mig att skratta, det är så gått som omöjligt för mig att vara sur på honom.
Jag mår så underbart bra och jag tror aldrig jag har haft så mycket pirr i magen för varje gång jag ska få träffa honom.
Jag älskar honom så otroligt mycket!

Inte på mitt bästa humör!

Idag har vi tagit en slapp dag, vi har legat i soffan hela dagen och myst och kollat på film. Inget man gör för jämnan så det kan vara skönt att ha en sån dag ibland. Men det värsta är att man är så himla trött fast man inte har gjort något alls på hela dagen.

Vi har spelat Wii fit också, skoja inte att man blir trött. Jag och Andreas körde yoga, OMG vad snygga vi var. Mycket skratt fick man. Sen hur allt slutade behöver vi inte gå in på.

Imorgon har jag och Andreas varit tillsammans i 2 månader. Känns som det var i går första gången jag sov här men tiden bara springer iväg. Så imorgon firar vi våran 2 månaders dag men att åka till Västerås och ta lite kort på the studio.

Just nu kan jag ju inte på stå att jag är på mitt bästa humör.
Något som irriterar mig är hur folk kan ta fram saker sen bara släppa och lämna det så.
Tycker dem inte det är äckligt om det bara står framme och det börjar lukta äckligt?
Jag har nog fått lite från min mamma att sånt är SKIT äckligt.
Jag förstår inte hur hon har orkat plockat efter mig och Daniel, för vi var ganska duktiga på det.
Nu vet jag lite hur mamma har haft det, jag har bara upplevt det lite och jag känner redan att jag bara vill skita i allt och låta det ligga kvar och lukta, men jag kan inte, det är något av det äckligaste som finns.
Så jag plockar efter andra och irriterar upp mig mycket mer.
/ J

Jocke 20år

Idag var jag och Andreas väldigt duktigt. Vi vaknade tio i elva och gick upp ur sängen på direkten, något som inte är så vanligt. Vi brukar ligga och dra oss i minst en timme så jag är ganska stolta över oss idag.

Idag fyller Jocke ( Andreas bror ) 20 år så idag ska vi göra tacos för det var det som önskades. Så jag Andreas & Micke har varit i Avesta och handlat massa och tvättat bilen. Nu väntar vi bara på Andreas och Jockes mamma och lillasyster ska ringa att dem är på väg hem från Västerås så vi kan börja med maten, jag är ganska hungrig.

Ikväll ska jag och Andreas bara mysa. Jag har bestämt att vi ska kolla på Dirty Dancing. När vi handlar kom jag och tänka på den filmen och fick värsta suget att kolla på den. Jag kollade jättemycket på den förut hemma men då var den på VHS och bandet har blivit dåligt så det går typ inte att kolla på den. Så idag ska ialla fall jag kika på den, Andreas får välja själv men som jag tror så kommer han också kolla på den om jag blinkar lite gulligt med ögonen (A)
/ J

Riktigt skön dag

Imorse så hade jag ställt klockan på kvart i tio eftersom jag och Andreas skulle ta bussen över till Fagersta som gick kvart över elva. Så för en gångs skull fick jag väcka min älskling som för en gångs skull sov den tiden. Han brukar nämligen vakna vid nio, halv tio och väcka mig och jag är inte precis en morgon människa så det kändes ganska skönt att väcka honom men ändå synd för man kanske skulle ha fått sovit lite längre imorse än förut.

Åkte över till Jenny och klippte till håret och det blev super fint, jag är jättenöjd. Jenny är den bästa. Sen kom mamma och hämta oss så åkte vi in till ica och handlade den maten vi skulle äta idag och lite annat som är bra att ha hemma. Sen åkte vi hem till mig och packade allt och nu är vi hemma hos Andreas i Karbennig. Skapligt skönt, jag trivs så bra här. Vi har rensat ganska mycket skit här ifrån som har stått på altan för det ska till returen men det är tur att man har världens bästa mamma, hon tog med sig hela bilen full med skräp och åkte ner till returen och kastade det, så nu är det inte så mycket kvar. Medans vi gjorde det började Andreas med maten, han gjorde iordning pommes, fläskfilé, bea och vitlöksbröd. Det var skapligt mumsigt.

Sen bäddade vi rent i sängen med helt nya lakan och rensade Andreas garderob, det är nämligen så att han har EXTREMT mycket kläder så det var på tiden att lite försvann. Det var nästan så man inte kunde stänga dörren.

Nu sitter jag på övervåningen i soffan och kollar på tv och myser med Ebba ( katten ). Andreas är nere i källaren och spelar Wii med Jocke och Micke. Kan ju säga att man hör vilken som vinner och vilken som förlorar, alla är dåliga förlorare.
En gång när Andreas förlorade slog han sönder hela spelet och Jocke ( hans bror ) fick lov att gömma sig. Ett smakprov hur sur man kan bli om man förlorar.

Ska vänta på att Andreas har spelat klart så vi kan hoppa in i en dusch sen ta kväller. Det är riktigt skönt med lov men jag slår vad om att denna vecka kommer springa iväg det är de som är lite jobbigt.
Min !
/ J

RSS 2.0