Synd om mig själv!

Ligger i soffan och bara tycker synd om mig själv.

Jag blir så fruktansvärt avensjuk på alla som har sin pojkvän/sambo/man som man får träffa varje dag. Andreas har under hela vårat förhållande jobbat borta. Åker söndag eller måndag och kommer hem på fredag.

Jag viste det så klart från början men vissa perioder så känns det för jobbigt.

Vi har varit ihop i över 2år nu men varje gång han ska åka mår jag illa, har alltid gjort. Vet inte varför men det är en känsla som alltid kommer.

Dessutom så den enda kvällen vi har på en hel vecka (inte ens varje vecka) är söndagen. Då är våran myskväll. Enligt mig så är såna kvällar väldigt viktigt för att man ska kunna komma närmare varandra.

Ett tag hade vi ingen sån dag. En jävligt jobbig tid.

Vi sover bara ihop i stort sätt bara ihop ibland när han kommer hem. Han vill så klart träffa sina vänner och hålla på med sina hobbys när han kommer hem. Jag jobbar varje lördag tills natten sen även på fredagar jobbar jag eller har något inbokat eftersom Andreas ändå inte är hemma.

Jobbigt och påfrestande. Men såklart när vi väl har våran kväll blir dem mer speciella men ändå väldigt jobbigt.

Jag hade gärna haft en stunds mys på en vardag, få en godnatts puss varje kväll och haft en famn att somna i varje kväll. Men när Andreas väl kommer hem på fredag morgon får man gosa in sig extra mycket och snosa och pussa på honom.

Min älskade Andreas vad jag älskar dig <3


Måndag !

Ligger och slåss om lite plats med Molly. Hon är inte stor men enorm plats ska den lilla damen ha.

Dagen har mest spenderas i soffan. Är trött hela tiden. Fattar inte. Jag rör på mig varje dag eftersom Molly måste få aktivera sig. Ringa ner och titta, kanske saknas någon vitamin eller något i kroppen.

Imorgon ska jag och Molly först till mamma för en långpromenad sen upp till mormor och vidare till Ängelsberg för att hälsa på Carl-Axel. Sen blir det lugnt. Pussa på Andreas massa.


Jobbar!

Jag jobbar och står i så det får bli en dålig uppdatering nu. Jobbar både på natten sen på dagen. Tredje dagen i rad som jag ska köra tidningar nu. Kjell skulle vara ledig så körde för honom imorse.

Idag jobbar jag 0900-1900 så kommer vara lagomt trött efter jobbar och sen ska jag hålla mig vaken för kvart i tolv ska jag och Linus på bio i Västerås.

Är ledig från gm i helgen, underbart. Skönt att slippa tänka på de.


Tisdag!

Ligger just nu nerbäddad med en liten Molly och LulleBulle. Idag har jag varit i Avesta och storhandlat med Viola. Väl hemma blev det att plocka lite och mysa med Andreas.

Inatt är det tidningar som gäller sen Konsum imorgon. Blir ett kort pass 1300-1800 helt okej. Denna vecka kör jag tidningar onsdag, torsdag och fredag. Kör åt Kjell på torsdag för han ska bort. Jobbar även på Konsum på torsdag ett kort pass. Skönt att börja ett så man hinner sova något.

Jag och mormor hade myskväll idag. Räkmacka och pussel fick det bli, alltid lika trevligt.

Klockan är ställd på tjugo över två så jag ska försöka sova någon timme nu.

Slänger in en bild på mina naglar som jag fixade idag


Söndag

Myskväll med älsklingen idag, helt ensamma. Inte något som händer varje vecka så när det väl händer så är det värdefullt. Dock så är storebror här nu för att prata om något spel med Andreas, något som hör till vardagen, men alltid lika mysigt när han är här.

Ihelgen har jag jobbat. Bara sovit fyra timmar sen inatt ska jag upp igen. Men det underbart att veta att det kommer in bra med pengar så jag kan gärna hoppa över några timmars sömn och må lite piss.

Ifredags blev det för engångs skull en ute kväll som inte blir för ofta nu. Va med några av mina närmaste vänner + Andreas och jag hade en toppen kväll.


Trött!

Kunde inte somna inatt innan tidningarna och klockan var ställd på halv tre. Lena var med inatt och det gick super, alltid trevligt med sällskap. Somnade runt sex imorse sen va klockan ställd på halv åtta eftersom jag jobbade 0900-1800 idag.

Ska snart ta en dusch sen blir det en tidig kväller kan jag lova.


Tillbaka!

Är tillbaka på denna blogg nu eftersom jag kan blogg från mobilen nu när jag har en iPhone och inte skit samsung.

Har hänt en hel del i mitt liv sen jag skrev sist. Har tagit körkort, gått ut skolan, har varit i Thailand, fått jobb på nätterna måndag, onsdag, fredag, jobbar mycket extra på Konsum & ska gifta mig i sommar. Det är verkligen skönt att jobba istället för skolan. Trivs med alla jag jobbar med överallt tillskillnad från skolan. Helt underbart!.

Ikväll ska jag till min älskade mormor och ha myskväll. Blir baguetter med ishavssallad, tomater och ägg.


RSS 2.0