Vart tog våran bebis vägen?

Så typiskt, ligger i sängen och kan inte sova. Jill somnade tidigt ikväll så jag förbereder mig på en tidig morgon. Men man vet aldrig, hon har nästan inte sovit något alls på dagen så hon kanske tar igen det inatt.

Jill har sovit tre hela nätter, nu sover man ju för mycket och det är därför man är trött på dagarna istället ;). Men skönt för henne också, slippa att vakna på natten och vara hungrig.

Idag (skriver idag fast klockan är över tolv) var vi till Fagersta på förmiddagen med mamma. Hittade lite roligt samt en present till Wiking som har fyllt år som han ska få när vi åker ner :). Annars har vi tagit det lugnt. En promenad med Molly. Usch säger jag bara var kallt det blåser. Nästan så man själv ska ha mössa på sig, gör ju ont i öronen. Jill fick ha en tjockare mössa på sig när vi var ut och tur var väl de.

Imorgon ska vi packa klart det mesta i bilen, hem till Jills farmor och farfar och hämta hennes resesäng sen resten blir det att bara vara hemma.

Nej nu ska jag försöka sova så det blir lite sömn innan lillskruttan vaknar. Just ja, hon har fått sin första tand uppe nu också, så nu har hon tre små gryn ♡. Vart tog våran bebis vägen?.




Jill ♡

Jill ligger och vilar, hon har snart sovit 2tim så hon var verkligen trött.
Idag gjorde vi BOLE-provet. Hörseln var jättebra med ena ögat hängde inte riktgit med så en remiss är skickad så nu får vi vänta en månad sen åka och kolla upp de. Hon sa även att det kan rätta till sig innan vi får tid men de skadar aldrig att titta upp om det skulle vara så att det ögat behöver tränas mer.

Idag kommer Jills farmor så vi ska bjuda på lunch. kan gissa att lilltjejen kommer vara hungrig när hon vaknar så hoppas maten hinner bli klar.

Annars idag ska vi inte göra mycket. Börja göra en packlista för på fredag åker vi ner till Deje och stannar där hela helgen. Andreas jobbar denna helg så då åker vi ner och roar oss, vi längtar :).

Nu ska jag göra klart maten :).

Just ja, igår börjar Jill krypa framåt annars har det bara gått bakåt men nu kommer de gå undan här hemma.
Vart tog våran bebis vägen? Tiden går för snabbt!.




Tomt

Uppdateringen gick inte så bra. Jill har verkligen haft otur med att varit sjuk så himla mycket. Först blev hon jätteförkyld, på de fick hon ögoninflammation och sen magsjuka, så allvarligt att vi fick åka in till barnakuten. Hon ville inte ha något på nästa ett dygn så när vi kom dit fick vi typ tvinga i henne vätskeersättning (svårt att göra de när man är själv hemma, hon börjar ju säga ifrån och vrider och vänder åt alla håll), dem tog även prover och dem såg bra ut.
Nu är lilltjejen piggare, lite gnällig men allt går framåt och hon får i sig mat. Våran älskade tjej har inte haft de lätt.

Just nu är vi i Sthlm. Vi skulle åkt ner idag med Andreas men vi åkte hit redan i torsdag och åker hem nästa helg, då även med Andreas. Han ska ut med sina jobbar kompisar sen helgen efter jobbar han så kände att vi ville ha mer tid så vi åkte ner lite tidigare.

I fredags så blev de en ny bil för oss. Vi har länge pratat om att skaffa en passat efter audin. Vi skulle bara åka och titta i fredags men allt gick så snabbt och smidigt så vi plockade bara ur de vi skulle ha från audin sen var passaten våran. Blev en -10, jätte fin och miljövänlig.

Nu ska jag ta en dusch sen blir det att krypa ner och sova lite.
















RSS 2.0