Tomt

Uppdateringen gick inte så bra. Jill har verkligen haft otur med att varit sjuk så himla mycket. Först blev hon jätteförkyld, på de fick hon ögoninflammation och sen magsjuka, så allvarligt att vi fick åka in till barnakuten. Hon ville inte ha något på nästa ett dygn så när vi kom dit fick vi typ tvinga i henne vätskeersättning (svårt att göra de när man är själv hemma, hon börjar ju säga ifrån och vrider och vänder åt alla håll), dem tog även prover och dem såg bra ut.
Nu är lilltjejen piggare, lite gnällig men allt går framåt och hon får i sig mat. Våran älskade tjej har inte haft de lätt.

Just nu är vi i Sthlm. Vi skulle åkt ner idag med Andreas men vi åkte hit redan i torsdag och åker hem nästa helg, då även med Andreas. Han ska ut med sina jobbar kompisar sen helgen efter jobbar han så kände att vi ville ha mer tid så vi åkte ner lite tidigare.

I fredags så blev de en ny bil för oss. Vi har länge pratat om att skaffa en passat efter audin. Vi skulle bara åka och titta i fredags men allt gick så snabbt och smidigt så vi plockade bara ur de vi skulle ha från audin sen var passaten våran. Blev en -10, jätte fin och miljövänlig.

Nu ska jag ta en dusch sen blir det att krypa ner och sova lite.
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0