Skattepengarna!

Åh vad jag vill ha våra skattepengar nu. För mina så ska vi köpa allt till bebis rummet och för Andreas blir det troligen nya utemöbler i år igen om äntligen en ny soffan (de är jag lovad) sen lite mer smått och gott. Blev mer än vad vi hade räknat med och det tackar man aldrig nej till.

Bilderna nedanför är utemöblern vi hade tänkt att införskaffa och soffan.


Tidig morgon

Klockan är några minuter över fem och jag är uppe. Molly har inte kommit upp än så det blir frukost och vänta in den lilla damen så vi kan ta en promenad.

Somnade före nio igår så inte konstigt att jag är vaken nu. Dessutom sover jag dåligt när Andreas åker iväg och inte kommer hem på natten.

Kommer nog somna en stund senare när det mesta är klart ( dammsuga och torka golv), tur vi bor i hus. Altan tar jag i veckan eller senare i eftermiddag, vi får se.






Trött!

Klockan är lite över åtta och jag ligger i soffan och funderar om jag ska gå ut med Molly sen krypa i säng. Är hur trött som helst. Har sovit dåligt när barnen har varit här, vaknat på en gång dem har låtit lite eller vänt på sig. Imorse vaknade jag sju och barnen kvart över.

Molly ligger helt utslagen i soffan. Hon har haft mycket att hålla reda på något som hon inte är van vid men nu är de lugnt hemma igen så hon slappnar av, min fina tjej.

Andreas är som sagt på kryssning och kommer hem imorgon. Stackarn blev genomförkyld nu när han skulle åka. Han ringde vid halv sju och rösten va de inte mycket kvar av så vi får se hur högt tempo han orkar hålla




Mar. 28, 2013


Badhuset!

Idag har vi varit i badhuset i Sandviken. Barnen hade de super bra och somnade direkt påvägen hem. Trötta är dem, lite små griniga och har inget tålamod men då vet man att dem somnar fort ikväll.

Dennis han spelar xbox med dem stora killarna och Sally spelar på ipaden så dem sköter sig själv för de mesta.

Imorgon åker barnen hem till sig och Andreas åker på kryssning med innebandy laget så jag blir själv, ganska skönt ska de bli. Mina hormoner är inte dem bästa på kvällarna. Beundrar dem mammor som har flera barn och har dessa humörsvägningar.

Storstäda på altan ska jag göra sen så mycket inne jag orkar också så de bara är att njuta på kvällen med Molly och katterna.




Härlig dag!

Dagen har varit super. Storhandlat med mamma sen blev det att grilla och bjuda fina människor. Det finns inge bättre än grillat.

På onsdag kommer mina barn hit, både Dennis och Sally. Fick ta med mig båda hem och det tackar jag inte nej till. Har handlat nya tandborstar åt dem samt en ny tandkräm, massa godis och badhuset är planerat in på torsdagen. Blir jag, Andreas, Dennis, Sally och Linus och så klart massa myyys. Längtar ihjäl mig redan efter mina troll.




Slödag.

Idag händer de inte mycket. Vi skulle ha gått på bio men varken jag eller Andreas känner oss manade. Jag är så himla trött jämnt så jag skulle nog somnat. Det får bli bio hemma med saft och popcorn ikväll.

Har hittat en super fin barnvagn som vi båda är sugna på. Både sitt och liggdel och det viktigaste enligt mig, en Emmaljunga. Märket är min favorit och det finns så otroligt fina.

Iveckan ska jag och mamma åka och hälsa på Sara, Linus, Dennis och Sally. Sally tänker jag kidnappa med mig hem och åka till badhuset. Min fina tjej som jag saknar. Dennis får komma på påsklovet så blir det badhuset då också. Mina fina barn vad jag älskar er <3


Migrän

Eftet bara två timmars sömn inatt så har migrän följt mig hela dagen. Att sova går inte heller för sig längre, kan inte. Tio minuter sen är jag vaken igen.

Dagen har bestått av att städa och 2 lång promenader med Molly. Kollat badrummet eftersom det läckte in vatten inatt när Andreas duschade visade sig även vara 2 kakel plattor som va sönder så det får dem F-N fixa.

Daniel är här, han och Andreas ska spela spel, jag har ringt hit Lina så hon ska vara här och leka med mig ;).

Min fina tjej <3







Fredag!

Nu blir det sängen för min del, har varit uppe ovanligt länge, före tio brukar jag vara utslagen.

Andreas åkte iväg på eftermiddagen för att vara med lite vänner och kolla på fotboll i Garpenberg tror jag de va. Så har varit större delen själv idag som inte gör mig så mycket. Tomt nu på kvällen för vi brukar alltid titta på arkiv-x och små prata lite. Bebben saknar nog godnatt bussen på magen ;).

Slänger in en bild på magen, den växer på bra och nu kan jag även känna vårat lilla mirakel





RSS 2.0