Spännande 😍

Ikväll har Lena varit här. Vi har skvallrat, skrattat så tårarna har runnit och pratat massa gamla minnen. Det är så konstigt att gå igenom vad man gjorde innan, innan man va gift och hade barn. Helt sjuka saker har vi gjort och det är helt underbart att bära med sig dem minnena med sin bästa vän ❤️. 

Igår var jag och Jill på Leos lekland med Lena, Mia, Jonathan och Caspian. Så kul det var där, Jill var helt slut efter gårdagen, det blir absolut ett återbesök. 

Idag har mamma varit här hela dagen. Vi har bakat massa. Mamma bakade bröd och jag lite godsaker tills på söndag då jag blir ännu ett år äldre. 
Jill har även varit helt hängig idag och blivit täppt i näsan. Jag slår vad om att hon snart är förkyld igen, mammas lilla plutta. 

På söndag på förmiddagen ska vi familjen Rosén på husesyn, mer om de blir de bäst vecka, ska bli så spännande 😍👍







Bättre kan de bli!

Ligger i sängen och ska snart kolla på en film. 
Dagen har bestått av jobb, middagsvila på soffan och mat hos mamma. 
Jag och Jill somnade 2TIMMAR 😳 på soffan när vi kom hem efter dagis och jobb. Vi va trött. Jill gick upp tio över fem imorse och tio över sex va hon på dagis, hon har ALDRIG gått upp så tidigt och heller inte varit på dagis så tidigt. Men hon hade en toppen dag med sina vänner. Men imorgon är vi lediga så vi ska mysa, busa, träffa moster Lena, äta med mamma/mormor sen lite senare kommer morbror Daniel och hälsar på, en riktigt toppen dag 😊👍. 

Jag däremot är i någon nerförs backe just nu. Glädjen känns som den är långt borta, varför vet jag inte. Jag får mycket bokningar för jobb, jag har en underbar familj men ändå är livet lite extra jobbigt. Det är väl så det är ibland men jag vill inte ha det nu. Nu när allt är så bra som det bara kan bli så kan jag inte glädjas av det. Om det fortsätter så här får jag väl försöka ta mig och prata med någon. Har ändå känt så här nu i någon månad och de börjar bli väldigt påfrestande. 
Det är tur att jag har Jill, Andreas, mamma, Lena och Linus som gör att vardagen ändå faller på plats. 

Nu ska jag vänta på att Andreas ska ringa för godnatt samtalet sen tänker jag försöka få en bra nattsömn. 


Det är tur att jag har dig min lilla solstråle. Att man kan älska en människa så otroligt mycket ❤️

Tisdag 😁

Ligger i soffan och tittar på big Bang theory. Jill somnade ovaggat idag efter att ha gått upp kvart i sex och va på dagis från sju till ett, hon har aldrig börjat så tidigt förut. Jag jobbade i Fagersta idag på hemtjänsten. De är verkligen kris med vikarier överallt. 

Resten av dagen spenderade vi med Jills mormor. Vi har skottat snö, lekt, träffat morbror Daniel och ätit tacos tillsammans. Så skönt att ha någon att äta med när inte Andreas är hemma 😊👍. 

Molly ligger utslagen i soffan bredvid mig. Hon och Turbo har kört race i snön dem här dagarna han har varit hos mamma, så roligt att se dem leka. 

Nu ska jag fortsätta kolla på tv sen blir de allt sängen måste jag säga 😴😴. 





RSS 2.0