Måndag

Idag vaknade vi tidigt, klockan åtta var vi uppe. Andreas va snäll och gick morgonpromenaden med Molly så jag har inte ens satt på mig dagliga kläder än, morgonrock till denna tiden på dagen var väldigt länge sen. 

Igår kom Manne hit och vi tittade på film och åt tacos, en riktigt trevlig dag om jag får säga det själv. 

Idag ska vi bara vara hemma tror jag. Andreas åker ju tillbaka till Sthlm ikväll och kommer hem på fredag morgon igen. 

Ska fortsätta och slappa sen vid tolv blir det en promenad med bästa Molly :) 




Snälla sluta tjata!

Nu är jag riktigt irriterad. Ska snart gå en promenad med Molly så jag kan få andas lite.

Börjar bli JÄVLIGT trött på allt tjat just nu. Gör de, de och de så ska du se att förlossningen går igång. Jag är ute på tre långpromenader varje dag, jag tvättar ofta, plockar och städar och donar men vet ni, de funkar inte på mig. 

Det är nog jobbigt ändå för oss båda utan allt TJAT att bebisen borde komma och att man ska göra massa för inga längtar mer än mig och Andreas. 

På en gång man lägger ut något att man hade tänkt och ta de lugnt och massa människor skriver att "nej gör de och de" så tänker jag snart inte informera människor mer och jag tänker inte svara i telefon eller på sms.

Ni kommer märka när bebisen är ute, vi kommer informera er, jag lovar att inte hålla det hemligt!!!!

Klart jag förstår att folk är nyfikna och så men tänk lite på mig/oss också. Det är vårat första barn och vi längtar och väntar så våra hjärtan snart spricker. Varje dag, timme och minut är jobbig just nu. Man oroar sig att något är fel, att det inte ska bli som man tänkt och allt känns som en hel evighet. Det är tungt och frustrerande. 

Jag ber er, snälla sluta tjata, säg vad man ska göra för när våran lilla är redo kommer våran skatt ut men den verkar inte vara riktigt redo än att komma ut till oss. 




Myskväll

Snart blir de film med min fina man. Vi har tänt ljus, gjort dipp och så blir de chips, ostkrokar, choklad och lite lösgodis. Lite pinsamt med så mycket till två personer men lika bra att passa på att unna sig så mycket :). 

Hade de trevligt hemma hos farmor och farfar. God mat och trevligt sällskap, då finns de inget att klaga på faktiskt. 

Molly ligger och sover här i soffan. En glad tjej som älskar när husse är hemma. I början sa vi när vi köpte denna soffa att hon inte fick vara i den men så duktiga va vi. Men hon vet när vi säger nej att hon får lägga sig i sin bädd men oftas brukar hon få ligga mellan oss. Vi hade faktiskt inte kunnat önskat oss en bättre hund. 

Nu ska jag vänta in Andreas sen prata med den lilla i magen att den gärna får vilja komma ut nu ;). Trevlig lördag på er :)





Lördag

Idag vaknade vi halv nio både jag och Andreas. Vi åkte över till Avesta och handlade lite sen hem och åt frukost. Andreas är uppe hos Daniel nu men kommer snart för vi ska först åka förbi mamma sen ska vi hem till min farmor och farfar på lite mat och gratta Theo. 

Igår va vi hemma hos Andreas föräldrar, lika trevligt som alltid måste jag säga och god mat. Jag åt nog mest som vanligt, kan nästan äta hur mycket som helt känns det som.

Andreas ska nog över till Avesta sen när vi kommer hem farmor och farfar och jag tänker bara ta de lugnt. Känner mig helt slut. Två promenader har vi varit ut på ialla fall så Molly är nöjd. Hon ligger och snarkar och sover just nu, min fina prinsessa <3



FREDAG

I morse gick vi upp tidigt. Kvart i sju. Andreas ringde och väckte mig då för vi skulle in till Norberg när han kom hem, sen Fagersta sen handla hem frukost. Andreas somnade runt tio och sov till nu. Sa åt honom att gå och lägga sig igen men han va pigg sa han, vet inte jag men de blir en tidig kväll idag :). 

Vi är väl hemma till fyra sen rullar in mot Norberg för att tillbringa några timmar med Andreas föräldrar sen ikväll blir de film, läsk, chips och dipp. En mycket bättre fredag som jag ser fram emot än förra. 

Har varit lite små irriterad på vissa människor några dagar nu. Herregud va med gnäll över precis ALLT. Jag tycker inte jag har gnällt så himla mycket under min graviditet medans vissa gnäller på de minsta lilla. Herregud klart de mest blir jobbigt men kroppen förändras, vad hade ni räknat med?. Men att höra/läsa samma gnäll VARJE dag börjar man fundera. Har ni inget bättre för er? Nej usch man lägger ner massa energi på att reta upp sig men vissa går över gränsen. 

Andreas sitter vid datorn och betalar dem där underbara räkningarna som är så roliga varje månad ;) så ska vänta på att han är klar sen kanske föreslå att vi ska åka till mamma innan vi ska till hans päron :).

Ha en bra fredag :) 


Min trött groda igår :). Alltså blixten på iphone är ju inte den bästa måste jag säga

Torsdag

Lyckades somna om och sov till tjugo över åtta. Jag och Molly brukar alltid ta en längre promenad direkt på morgonen men idag vägrade hon, de börjar bli kyligt. Funderar på om vi kanske måste köpa en jacka åt henne i vinter som vi tar på morgon och kvällen för hon har ju inte direkt så tjock päls. 

Jag har ialla fall dammat, dammsugit, torkat golven, bäddat rent åt oss och Molly, tvättat, gjort rent köket och toan noga och varit ut på en långpromenad så nu har vi legat i soffan i en timme och pratat lite med Andreas. Ska strax börja med maten. Idag blir de pommes, kött, sås och grönsaker, kommer sitta fint i magen :) 

Tidig morgon

Tidig morgon men gå upp än tänker jag inte. Molly ligger och kramas med mig och snarkar, Lusifer i fotändan, Devil i Mollys bädd och Ebba i den andra bädden inne i vardagsrummet. Själv är jag ju verkligen inte. 

Har sovit bra inatt faktiskt. Så skönt men jag tänkte försöka somna om och sova till halv nio om det går vill säga. Känner sånt sug efter att städa, vill börja nu men då kommer jag vara trött hela dagen sen om jag gör det nu. 

Imorgon är det äntligen fredag och Andreas kommer hem, wooohooo. Är tjatig jag vet men så blir de när vi bara träffas på helgerna och eftersom han inte kom hem förra utan jobbade så blir de ännu mer tjat ;). Så de ska handlas sen hem till svärisarna och få mat i magen. Mysfredag helt enkelt. 



Onsdag

Vi har tillbringat större delen av dagen hemma hos mamma. God mat och trevligt sällskap, så mycket mer kan man inte begära. 

Va till Avesta tidigare och handlade hem lite. Sen till barnmorskan. Allt såg bra ut och de är skönt :). 

Imorgon ska jag dammsuga, torka golv, tvätta och bädd rent i sängen. Så de är fint tills Andreas kommer hem tänkte jag :). Eller ja de är väl inte stökigt nu men alltid roligare när golven är nystädade, de luktar massa gott och sängen är ren :). 

Nu ska jag sova. Har sovit så dåligt dem två senare nätterna så det blir en tidig idag :) 




Helg

Ska snart försöka somna om. Va upp på toa sen ringde Andreas och då hinner man bli ganska pigg. 

Var ju meningen att Andreas skulle komma hem imorgon men de blir på fredag ialla fall men han är ledig måndag istället. Vi hoppas ju så klart på att den lilla vill komma ut men det kan vi inte räkna med. 

Så på fredag ska vi åka och storhandla sen på kvällen blir det nog över till svärisarna och äta lite mat. Längtar ihjäl mig tills Andreas är hemma. 

Nej god natt några timmar till :). 




Lite bättre

Nu är jag på liite bättre humör. Va så arg tidigare att våran bebis aldrig vill komma ut, för nu är jag jävligt trött på att vara gravid. Och den här väntan är inge att leka med. Samtidigt som jag börjar bli frustrerad så saknar jag Andreas så fruktansvärt mycket. Vill ha hem min man nu men det är inte många dagar kvar nu. 

Ikväll blir det så klart svenska Hollywood fruar sen blir de sängen. Sov dåligt inatt sen inget på dagen så har börjat fått huvudvärk. 

Imorgon ska jag åka med mamma över till Avesta och storhandla hem de som behövs sen blir de att ta det lugnt resten av dagen som alla andra dagar ;). 

Nej ska mysa ner mig med Molly, tänt massa ljus och kolla på tv :) 




Blääää!!

Känner mig allmänt deppig idag. Allt känns bara pissigt och inget går som jag vill. Usch jag blir så äckligt trött på allt!!

Kväller!

Här hemma är det mys. Molly ligger på mig och sover, Ebba ligger på ryggstödet och Lusifer och Devil ligger på andra sidan soffan och kramas. En riktigt myskväll, de som saknas nu är Andreas och våran lilla buse i magen <3

Ska snart titta på Ola-Conny och Morgan tänkte jag och efter de blir de nog sängen. 




23/9 beräknade dagen!




Nu är det äntligen den beräknade dagen men jag själv tror att vi får vänta några dagar till. Känner inget speciellt för den delen heller utn den lilla bökar runt som vanligt. 

Vi har precis kommit in från dagens andra långpromenad. Nu ska de vilas lite sen göras lite mat tänkte jag :) 

Lite omgjort

Hallen har fått sig en omgång idag. Har gjort om, eller väggarna har fått nya saker på sig, spegeln som vi har är vit nu. Målade om den. Nu är jag relativt nöjd måste jag säga :). Blev även att skrubba på väggarna, dörrlisterna och på panelen. 





Så får de vara nu så länge. Linus kommer förbi till oss om en stund. Molly kommer bli super glad :) 

Söndag :)

Frukosten är precis intagen och nu blir de att ta de lugnt innan jag och Molly ska ut på våran dagliga promenad. Vaknade tidigt idag redan klockan sju men jag vägrade lämna sängen så låg kvar till kvart över åtta då vaknade alla djur så då lämnade vi sängen och gick ut på en promenad. 

Dagen blir lugn som alla andra ;). Inga planer alls så de blir nog soffan. Dammsugaren ska få jobba ett varv i huset. 




Lördag

Ligger och tittar på polisskolan som går på 5:an. Dagen har varit lugn och skön precis som jag vill ha de. Trodde att de va något pågång i magen idag tidigare för hade så ont mellan åt men de gav med sig tråkigt nog. 

Blev inge gardinbyte idag har bara känt mig slö. Efter långpromenaden med Molly tidigare idag har vi bara legat i soffan. Vid halv sex tiden tog vi en till promenad men annars har vi inte gjort något. 




Lördag

Idag vaknade jag tidigt, har sovit HELA natten utan att behöva gå upp och gå på toa. Eller vaknade vid ett sen när jag skulle vända på mig men jag behövde aldrig gå ur sängen, så himla skönt. Väntar just nu på att tvättmaskinen ska bli klar sen blir de en långpromenad med Molly. 



Molly spanar upp för att se om Turbo är ute. Tror hon saknar sin kille fast dem lekte hela förra helgen

Fredag kväll

Kväller strax. Katterna har jag kokat fisk åt och Molly har fått ben, lite fredagsmys för mina bästa fyrbenta vänner. Devil blir helt galen när jag kokar fisk så brukar se till att hon är ute men hon låg och sov så tänkte att jag kunde passa på, men där misstog jag mig. Hade en tjej som satt klorna i mig, skrek, sprang vid bena. Söt är hon min lilla tjej. 

Ikväll blir de film, skulle gå någon film på trean som de va länge sen jag såg så ska göra popcorn och ta lite cola till de tänkte jag och tända massa ljus. Man måste ju mysa till de lite fast min favorit inte är hemma. 

Imorgon funderar jag på ifall jag ska byta gardiner här hemma. Vet dock inte vilka jag vill ha vart. Vi får se vad dagen bjuder på, kan ju bli helt andra planer. 




Fredag

Här har det varit en lugn morgon. En promenad, frukost och mys. Molly ligger just nu på min arm och halvsover och Lusifer inne i vårat sovrum. Dem andra brudarna är ute. 
Blir en långpromenad med Molly vid tolv hade jag tänkt. 

Har inge mer att skrika förtillfället, blir kanske ett inlägg sen :) 



Torsdag

Då börjar torsdagen glida mot sitt slut. I vanliga fall är torsdagar en dag som jag tycker om för då kommer snart Andreas hem men eftersom han jobbar helgen så känns denna dag lika tråkig som dem andra. Det som är bra är att om inte bebisen kommer ut så kommer han hem redan nästa torsdag morgon och inte fredag så de blir ju en dag extra iaf. 

Dagen har varit lugn. Vi har varit ut på tre långa promenader, tvättat och sovit middag, låter som en ganska skön dag va ?:). Man ska väl inte gnälla direkt. Audin är inlämnad så den ska hämtas imorgon. Helgen har jag inte planer för. Kommer nog vara hemma och bara fortsätta ta det lugnt :). 



Dryga katter

Vilken natt. Varit upp på toa flera gånger haft både en dryg Devil och Lusifer som har skrikit och ska ut sen in. Lusifer fick lov att gå ut vid sex imorse så jag skulle få sova lite till. Vad är de med dem? Mitt humör är inte de roligaste när dem håller på så där. Vaknade sen vid nio av att Devil skrek och skulle ut, va bara att kliva upp så Molly har fått en promenad och vi alla har ätit frukost. 

Idag ska jag bara vara hemma, eller audin ska köras till verkstaden. Ska inte göra mycket alls, mest vara själv känner att jag behöver de. 

Underbart väder dessutom, älskar när de är grått. Jag har längtat hela sommaren efter detta väder. 




En dag hos mamma

Dagen har tillbringats hos mamma. Go mat, en lång promenad och trevlig sällskap tackar man ju inte nej till. 
Va ju ljusparty där idag och självklart blev de ljus beställda, mina favoriter hade kommit så va bara tvungen så de finns på lager här hemma. 

Nu blir de inte att göra så mycket. Har tänt ljus här hemma. Molly tuggar ben och katterna är ute och härjar. 

De gick bra hos barnmorskan. Allt är bra med den lilla i magen och mitt blodtryck va bra. Så skönt. Hon klämde på magen och sa att nu är de verkligen inte mycket plats kvar, jotack jag lovar att jag känner de. Känner mig helt öm vid revben för att bebisen trycker där så men de är de värt :). 




Lusifer hemma igen

Kvart i sex och jag känner mig pigg. Har sovit dåligt hela natten för jag har haft en liten Lusifer som hållt på och skrikit och ska ha uppmärksamhet. Han har varit borta en vecka så det är svårt att inte klappa på honom också så man får väl skylla sig själv lite också. 

Idag ska jag till barnmorskan sen blir vi kvar hos mamma hela dagen jag och Molly. Det är ljusparty där ikväll så kände att vi lika gärna kan vara kvar så åker vi hem senare ikväll istället :). 

Nej ska kolla på filmen och vila lite. Gå upp nu tänker jag inte göra :) 




Tisdag

Sov riktigt bra inatt så himla skönt att känna sig någorlunda pigg. På morgonen så tog jag och Molly en promenad, har fixat i köket, vikt tvätt, slagit på en tvättmaskin. Dammsugaren ska snart få ta ett varv sen är de inte så mycket mer som ska göras. 

Idag gick vi in i V40. Längtar så otroligt tills värkarna ska starta (fast dagen då de gör de vill jag nog inge mer). Så nyfiken på vad de är för någon som ligger inne i magen nu så jag spricker. Men vi får nog vänta några dagar till för bebben har de säkert så bra där inne. 



Audi

Besiktningen på våran älskade Audi gick fint. Sen på fredag ska den lämnas in för service sen är den fixad igen. Tråkigt för Andreas som får lov att ta min bil som drar 1liter milen om inte mer istället för att ha audin som drar 0,6liter milen men skönt för mig som får njuta av bilen lite. Älskar den verkligen. 
Världens bästa överraskning som Andreas åkte och köpte sen visade eftersom jag älskar Audi så gjorde han en väldigt bra val min man. 

Har vilat i någon timme. När jag kom hem blev de en promenad med Molly, in med henne i duschen sen la vi oss. Både Devil och Molly har jag som sällskap i sängen. 

Ska ta och äta något, blir gröt och macka så blir de mat senare :). 

God morgon

Jag har varit vaken i över en timme. Andreas ringde tio i fem sen dess har jag inte kunnat somna om. Har precis duschat och ska snart äta frukost. Skönt att slippa stressa, sova kan jag göra sen. 
Molly undviker mig, hon tänker minsann inte gå upp än verkar det som, min lilla sömntuta :). 




Idag är det 1vecka kvar till BF så det är verkligen bara en tidsfråga när våran lilla  bestämmer sig för att titta ut 




Kväller

Då börjat dagen glida mot sitt slut. Var trevligare än jag räknat med på innebandyn. Jag blir så inne och så arg om de laget jag hejar på förlorar så jag tittar gärna inte. Men idag gick de bra och ställningen blev lika. 

Klockan är ställd på fem i sju imorgonbitti, hundra år sedan jag gick upp så tidigt känns de som. Men audin ska besiktas klockan nio och jag ska duscha, gå med Molly sen tänkte jag handla på kvantum innan besiktningen så är det bara att åka hem sen. 

Annars imorgon så blir det en lugn dag. Ska dammsuga och torka golven. Man vet aldrig, kan ju alltid bli något mer som ska göras :). 




Innebandy

Ska snart byta kläder, har lovat Andreas att följa med på innebandymatch, varför vet jag inte men men. Tvätten är hängd och det är dammsuget så kan lika gärna följa med så man har något att göra. 

Senare blir de väl bara att säga hejdå till Andreas som ska vidare till Sthlm tyvärr men så är de på söndagar. Vi får hoppas att han snart är hemma igen ;)

Göra om

Åh vad jag är sugen på att möblera om här hemma. Jag skulle vilja ha nya hallmöbler och flytta om allt, de går inte att göra på så mycket annat sätt än så vi har nu. Vardagsrummet skulle jag också vilja vända runt på något sätt, ta upp den nya tv:en i källaren (kommer min man ALDRIG gå med på) och bara fixa. Men samtidigt får jag inte bära för tungt heller. Jaja dammsuger ska få sig ett varv idag iaf. Turbo och Molly busa igår så varje leksak ligger på vardagsrumsgolvet och hår. Men de gör mig inget :). 

Andreas sover fortfarande. Han ska ju jobba natt så ska låta honom sova. Somnade halv fem i morse tror jag, äcklig halsbränna från helvete. 

Annars idag blir dagen lugn. 



Lördag

Usch vad jag känner mig irriterad, irriterad på ALLT. Massa människor här, skulle bara vilja säga åt alla att åka hem. Vill att våran bebisska komma ut, är trött på att vara gravid. Nej usch ingen bra dag för tillfället. 

Jag och mormor var till Carl-Axel tidigare idag. Lika trevligt som vanligt och han blir så glad när vi kommer. Jag och mormor pratar mycket om hennes förlossningar eftersom de har gått på ungefär 2timmar med alla fyra barn så är de roligt att höra. Samtidigt hur det var förut, vilken skillnad de är.

Igår kväll var vi över till Ulrika och Jonas. Dem vjöd på mat och gott efter. Jag lånade deras bubbelbad, gu va skönt de va. Jättelänge sen jag badade över huvudtaget. Så varmt och varje muskel slappnade av så man släpp alla krämpor ett tag ;). Tack igen för lånet ich för en trevlig kväll underbara ni :). 

Nej jag ska fortsätta vara irriterad och kika runt på paddan :)

Äntligen fredag

Somnade väldigt tidigt igår. Men jag vaknar ju tyvärr varje gång jag ska vända mig eftersom jag inte är så smidig. Drömmarna va helt konstiga också, man blir ganska förvirrad av dem med men jag känner mig utvilad idag. 

Andreas sover och jag tänkte låta honom sova till halv tre om han inte har vaknat före. Han va hemma halv åtta och somnade säkert åtta. Men det är svårt det är ju så underbart att ha honom hemma. 

Senare på eftermiddagen ska vi till Andreas päron och äta mat och gratta Roger som fyller år idag. Sen tror jag vi ska till Ulrika och Jonas men vet inte riktigt än. Andreas ska få ringa och kolla läget sen tänkte jag :). 




Höst!

Har tänt massa ljus i huset. Så underbart att inte behöva svetts ihjäl utan man kan tända massa och njuta. Vi har oftast doftljus så just nu luktar de hocuspocus ( en doft ) som jag verkligen ÄLSKAR!!. 
Tänker jämt på i början när jag och Andreas började träffas, vi tände jämt ljus, massor med ljus och kollade på film, åt gott och pratade massor. Vi gör de nu också men de blir ju inte lika ofta men nu har vi ju varit med varandra i 3år så de är ju inte så konstigt. 

Blir lite cola och Chips till "de dejtbara" första gången jag ska se de. Har ändå inget annat att göra ikväll så soffan får användas. 




Torsdag

Om min kropp vill må bättre lite senare ska jag in till byn för att träffa Lena sen tänkte jag svänga förbi svärmor en sväng och kolla hur hon mor. 

Läste ut sista boken igår, vad ska jag göra nu då?, haha. Tur att Andreas kommer hem imorgon så jag har någon att vara dryg mot. Detta kan även var sista helgen bara han och jag. Läskigt att tänka så men samtidigt helt underbart. 

Även denna vecka ha gått så sjukt fort, vart tar dagarna vägen?. Känns som de nyss va söndag och jag sa hejdå till Andreas som skulle åka till Sthlm. Men det gör absolut inget alls :) 






Onsdag

Ligger och vilar lite. Somnade sent inatt och har vaknat varje gång jag ska vända mig, mina höfter värker mer än någonsin och jag längtar tills jag kan ligga hur jag vill och röra mig utan att ha ont. 

Idag har vi som vanligt varit ute på en långpromenad, jag har läst sen kört mormor till Fagersta för att hon skulle till tandläkaren. Efter de bjöd hon på mat sen åkte jag hem. Resten av dagen blir lugn. Runt sju ska vi ut på en promenad igen så Molly får springa av sig. Älskar promenader, jag får mindre ont i kroppen och det är så skönt. Dessutom är de svalt på morgonen och kvällen nu. Älskar hösten! 

Har småvärkar hela tiden. Haft de en vecka ungefär men de dröjer nog några fler dagar innan våran buse vill ut. Men så välkommen när den känner sig redo. Den har en pappa som längtar så enormt och mamma med såklart. 




Städning

Idag har jag dammat, dammsugit och torkat golv, tvättat och vikt tvätt så nu får de räcka för idag. Skönt att ha de gjort när man känner att man har energi till de. 

Va in till byn och handlade sen in till mamma och lagade mat med henne. Slapp vi båda äta ensamma. Hämtade även sista boken "femtio nyanser av frihet" så det blir nog en sen natt skulle jag tro. 

Sov riktigt länge idag. Halv elva va klockan ändå så somnade jag runt halv tolv igår. Skönt att de händer ibland för snart är de slut med de :). 

Snabba dagar

Idag har dagen gått snabbt och det är bara ett plus i kanten. Idag är det 14dagar kvar tills BF, två små veckor. När man tänker efter har de gått så himla snabbt fast man tycker de har varit segt. Men snart är våran lilla knodd här och vi blir föräldrar, så underbart att bara tänka tanken. 

Idag har vi varit ut på två långpromenader, tvättat och diskat. Även läst såklart så jag har 100sidor kvar sen är det bara sista boken sen är dem utlästa, sorgligt men sant.

Jag har möblerat om inne i lillens rum nu på kvällen, ser trevligare ut nu. Men om jag känner mig själv är de snart omgjort igen. 

Molly springer runt i huset med sitt nya godsedjur och kastar och sliter. Tur att hon är duktig på att roa sig själv. Dock kommer de ligga bomull över hela golvet imorgon men de är de värt. 




Söndag

Det är väl tur att man själv är pigg när jag vet att så många andra är dåligt, inklusive min man. Jag har plockat och donat, tvättat, fixat disken och tagit en längre morgon promenad med Molly. Nu är frukosten intagen och jag väntar att maskinen med tvätt ska bli klar sen ska jag in till Norberg en sväng.

Ska till farmor och farfar och träffa Robert, Sandra och Gry en sväng innan dem åker hem idag. Sen vet jag inte vad dagen bjuder på. Ska laga någon mat men jag vet inte om de blir plankstek eller pasta, vi får se vad son faller in när jag handlar.

Va på 50-års kalas igår. Den va nog den första festen jag har haft roligt på nykter och för en gångs skull ville Andreas åka hem före mig. Men han hade ju spelat fotboll hela dagen + lite halv förkyld så de va inte så konstigt. Många Goa skratt blev de.


Lördag

Har precis ätit frukost men jag tänker lägga mig ner och vila en stund till. Molly och Devil har bäddat ner sig bredvid mig och snarkar på bra så jag hänger med i klubben.

Andreas är på fotbollscup sen när han har grillat med grabbarna som är med så ska vi åka och gratta min pappa som fyller 50-år imorgon men ska ha fest idag så vi ska dit och säga grattis sen får vi se hur länge vi blir kvar.

Igår kväll läste jag ut boken "femtio nyanser av honom" och jag vill ha andra boken NU men Mikaela håller på och läser den så hoppas hon snart är klar, helt fast är jag. Andreas bara tittade på mig igår när jag ifrån mig boken och skakade på huvudet.


Torsdag

Sitter hemma hos mamma och är mätt i magen. Idag bjöd min kära mor på kött, pommes, bea och sallad och de satt fint i magen kan jag lova. Så skönt att slippa göra mat själv och dessutom äta själv.

Idag har vi varit ut på en långpromenad, dammsugit av hemma och tvättat en maskin tvätt, lagomt för en dag. Sen har jag bara läst. Börjat läsa dem omtalande böckerna femtio nyanser av honom. Har läst en bit på den första och ja som dem flesta som har läst dem, så är även jag fast. Ska snart åka hem och fortsätta min läsning. Som tur är Molly trött och sover flera timmar efter promenaderna så de går ingen nöd på henne att jag läser.

Imorgon kommer Andreas hem, sjukt va denna vecka har gått fort. Tråkigt så är helgen planerad så den kommer också gå fort, men de är bra för då är den stora dagen snart här då vi är påväg in till förlossningen.

Kanske slänger in ett inlägg senare men jag är nog så uppslukad av boken så troligen inte ;)


4september

Klockan är tjugo i sex och jag kan inte somna om. Vaknade och fick lov att gå på toa sen ringde Andreas efter jobbet så jag vet att allt är bra. Funderar på att äta något för hungrig är jag.

Idag är det den 4september. Alltså precis ett år sedan vi åkte till Thailand och 3år sedan vi blev ett par. Att tiden går så fort och mycket har vi hunnit med.

Om jag mår bra på eftermiddagen ska jag träffa Lena en sväng annars blir det en lugn dag.


Härlig dag

Sitter ute på altan i hängstolen. Jag och Molly har precis landat hemma efter en härlig långpromenad i skogen. Men varmt blev de. Så dörren får stå öppen så lilltjejen kan ligga ute på altan och svalka ner sig.

Så underbart att kylan börjar komma, låter ju hemskt men som jag har längtat. Nu på kvällarna och på morgonen när man går ut fryser man ju. Underbara årstid. Jag och Andreas köpte även nya ljus när vi va på Ikea i torsdags som ska invigas här någon kväll. Undra hur mycket ljus vi egentligen har men nu på hösten/vintern går de ju åt. De är nog den enda stället på Ikea som Andreas tycker är okej, att hitta ljus som luktar gott.

Idag mår jag helt okej. Sov även hela natten. Vaknade sju sen somnade jag om till halv tio. Så skönt och jag känner mig utvilad och de va nog hundra år sedan.


Kväller

Så himla typiskt. Nu på kvällen har smärtorna försvunnit och jag känner mig glad igen. Så har plockat lite men är så himla trött också. Hungrig som ett svin men då kommer smärtorna tillbaka, om det inte är bättre imorgon får jag ringa och fråga vad jag ska göra. Tråkigt att ha ont så man inte orkar göra något nu sista tiden och när man är ledig.

Imorgon kväll om jag mår bra ska jag över och ha brudkväll med Viola och Agnes. Idol och Hollywood fruar står på schemat. Agnes blir även en hel månad imorgon så det måste firas. Helt sjukt va fort de gått.

Nu ska jag göra kväller här hemma och mysa ner mig med mina fina djur.
Slänger upp en bild på magen och Molly & Lusifer


Måndag

Var och lämnade nya prover halv tio, så får väl höra något imorgon för då har dem kommit till förlossningen.

Jag och Molly tog en promenad sen la vi oss och vilade, en och en halv timme blev de för mig, Molly snarkar fortfarande. Idag blir jag bara hemma. Mår inte prima så känns bäst att bara vara hemma då.

Imorgon går vi in i V38, nu är det inte långt kvar. Vaknade inatt av magsmärtor men dem gör inte så super ont och sitter inte i länge så det är väl bara en pytte försmak hur det kommer bli. Men längtan är enorm efter våran buse <3

Mådde ju inge vidare igår heller. Andreas hade åkt in till Norberg en stund om kom sen hem med massor av choklad till mig. Han vet hur han ska pigga upp sin fru lite.

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt, hänga upp lite tvätt bara :).


Söndag

Ligger i soffan och funderar på vad jag ska äta till frukost. Är helt slut i kroppen, lite sömn har det blivit dessa dagar pga trycket över bröstet och smärtor i magen. Så jävla drygt så jag skulle vilja grina floder varje gång.

Andreas åker tillbaka till Sthlm idag, jättetrist men det är så det är tyvärr. Men dagarna rullar ju på så han är snart hemma igen :).


RSS 2.0