Våran prinsessa ♡




Bara blinka!

Jill ligger och sover i mitt knä. Känns som det bara är att passa på när hon väl somnar där för man hinner bara blinka så är hon 15 år och tycker att jag är jättepinsam.

Idag var vi på babysim, superkul. Idag var det inte så mycket ryggövningar så Jill tyckte bättre om de.

Andreas kommer börja komma hem på torsdagar istället för fredag några veckor, UNDERBART. Dem har inte så mycket jobb så han pratade med sin chef och det var självklart att han fick de

Ska fortsätta mysa med min lillfia ♡




Västerås

Idag åkte vi med Lena till Västerås på lite shopping. Hittade lite smått och gott.



Jills nya sängmobil som hon verkade gilla direkt. Så mycket bättre än den förra.


Köpte lite till badrums fönstret. Kände att de behövdes lite där.


Lite mer till Jill så klart :)

Blandat

Jill sover sen en halvtimme tillbaka. En trött dam idag men hon skulle inte sova först men sen när ögonen väl åkte ihop somnade hon på en gång.

Vi hade de jättebra i Sthlm, så skönt att komma bort lite och bara vara. Vi shoppade, åt gott och hade det trevligt. Vi träffade även Andreas och han sov med oss från fredagen till lördagen.

Jill fick en ny vagn som mamma köpte och den ska vara i Norberg. Hennes farmor och farfar ska också vara med på den. Jättefin vagn.

Idag var vi och handlade med mamma sen åt vi mat där.



Efterrätt från en jättemysig restaurang vi var på i fredags när vi kom ner.




en jättefin filt jag och Andreas köpte till Jill.


lite av alla fina kläder fick av sin mormor, Katta och Thomas







Hörsel, sim, förkyld & ögon

Sovdags strax.

Idag åkte vi till Västerås och kollade Jills hörsel eftersom den inte blev kollad när hon föddes och allt såg super ut. Skönt att veta. Vi märker ju på henne att hon hör men det kan ju alltid vara sämre på något öra men det var det inte.

Igår var vi på babysim. Hur kul som helst, lillfian tyckte detsamma men var super trött resten av dagen. Vi var öven över till Jills morfar och hans tjej Minne på mat och efterrätt, super mysigt och trevligt.

Jill har inte varit på sitt bästa humör men hon är lite förkyld och har börjat fått ögonflammation så nu är det bara att hålla koll så det inte blir värre. Tycker så synd om våran lilla tjej ♡




Helgen över

Helgen har gått så fort. Idag är de dags för Andreas att åka till Sthlm, något som vi aldrig ser fram emot.

Ifredags va vi hemma hos mamma eftersom Sally var där. Sen åkte vi hem och då kom Linus hit och hälsade på.
Igår lördag va först Andreas farbror Ola och hans fru Åsa över sen vid kvart i fem kom Jills farmor, farfar, faster Lina och farbror Joakim hit. Vi bjöd på mat sen pratade vi och bara mös, hur trevligt som helst.

Idag ska jag och Jill upp till min mormor när Andreas är över till Fagersta sen blir det bara att vara hemma.

På torsdag åker jag, mamma och Jill över till Sthlm. Vi kommer hem på lördag igen. Vi ska hälsa på Katta och Thomas. Vi åker tåg så de kommer bli spännande, första gången med Jill. Skönt att mamma är med, själv skulle jag aldrig åkt.

Nu ska jag vänta på att Jill vaknar från sin lilla vila och Andreas, han är genomförkyld.







Prinsessans lilla säng :)

vaccination

Idag var det dags för Jills första vaccination. Aldrig sett henne så ledsen, jag själv började också grina. Som tur va så var hennes farmor med och de va guld värt. Men efter lite kramar så var hon en glad tjej igen.

Idag kommer underbara Sally till mamma så vi ska dit och busa med henne. 6 månader sen vi träffades sista men nu va hon hos sin pappa och hon har tjatat och självklart får hon komma. Pratade med henne i telefon och berättade och en över lycklig tjej ville gärna komma och sova över. Min underbara lilla Sally. Så synd att inte Dennis också var här, saknar han så mycket.

Jill sover, hon hann bara sova en kvart innan vi skulle till bvc och efter de följde vi med farmor hem så hon fick mysa.






Snart ett år sedan ♡

Ska ta sista vändan mee Molly, en dusch sen krypa ner i sängen.

Va på infomötet idag och de verkar toppen. Jag och Viola funderar på att gå alla tre steg inom babysim, verkar hur mysigt som helst. Jill fick ju vara hemma med mamma. Mycket bättre för henne, skulle annars bli in i bilen, ut, av med kläder, på med kläder, in i bilen, ut ur bilen och av med kläder. Nej tack hon busade på här hemma istället.

Bjöd mamma på mat sen åkte hon hem vid halv fyra så jag och Jill har bara mysit, busat och så fick hon ett bad.

Imorgon är det ett år sedan stickan visade två streck. Kommer ihåg dagen så väl. Jag och mamma var och stor handlade så sprang jag in på apoteket för de hade gått så många dagar sen sisa mensen och jag var helt säker på att den skulle visa negativt så jag kunde börja slappna av så skulle mensen komma. När det då kom upp två streck tänkte jag att jag väntar lite till så ändrar den sig men de gjorde den aldrig. Jag vågade först inte säga något till Andreas för han var hemma men på kvällen sa jag att jag va gravid och en lycklig Andreas sken upp och sa "jag ska bli pappa" med världens smile på läpparna. En underbar dag.



Mamma och pappas prinsessa ♡

Söndag

Jill sover och jag hoppas för natten så hon inte bara tycker de var dags för en liten vila så här sent. Dem senaste kvällarna har gått bra.

Andreas har åkt till Sthlm igen, jättetråkigt. Har varit helt underbart att haft honom hemma så länge och nu vill jag ännu mer att han ska ha ett jobb så han kommer hem varje dag.






Prinsessan ♡

Bilder på min prinsessa ♡








Sena kvällar

Vilka knöliga kvällar det varit. Från att de har gått jättebra, somnat mellan nio tio och nu somnar hon närmare ett. Hon har fått för sig att sova en timme när vi lägger henne sen ska hon vara vaken, imorgon tänker jag kämpa för att slippa de.

Idag kom min nya telefon. För tillfället funkar inte sim-kortet. Lena hade samma problem så hon ringde och de va så många som hade beställt nu så de kunde ta upp till ett dygn, jaja bara att vänta och se.

Imorgon ska Andreas till Västerås så jag och Jill ska hem till mamma och äta där och ha de trevligt.








Bra mamma till Jill

Idag ringde jag och anmälde oss till babysim. Tisdag klockan ett ska vi dit på infomöte sen får vi börjar plaska på :). 

Fick även orderbekräftelse från både halebop och jollyroom idag så de blir mycket roligt denna vecka. Andreas är även hemma denna vecka så ett STORT plus. 

Själv så känner jag mig inte så glad. Är ledsen och besviken. Självförtroendet är på botten och känns som jag fått en riktigt käftsmäll. Att folk har mage att säga till andra människor massa skit så man framstår som en dålig mamma och att man även trodde att man va vän med dem gör inte saken bättre. 
Va så ledsen större delen av dagen igår och på en gång Jill blev ledsen när jag hade henne så började jag grina. Tur så är Andreas så go så han fick mig på lite bättre tankar sen va vi till Lena och de gjorde de lite bättre också. 
Jag vet att jag inte är perfekt men jag har tyckt att jag är en bra mamma till Jill. Jag sätter henne alltid först, vet hennes behov och vad hon tycker om. 
Skönt att man har andra vänner, riktiga vänner som vet att jag är en bra mamma och inte hittar på saker. 
Men tack för den käftsmällen säger jag bara!

Andreas är och hämtar thaimat, blev de idag. Så sugen på de och det är inte vanligt så Andreas tackade inte nej när jag förslog de. 

Ska plocka lite innan prinsessan vaknar från sin middagsvila sen ska vi vänta in pappa :). 




Typiskt

Bara för att nattningen har gått så bra i en vecka nu så strulade de idag. Jill har somnat mellan 9-10på kvällen. Idag somnade hon nio men vaknade tio i tio istället. Pluttan har dock inte haft en bra dag idag så de spelade nog in lite också, hon somnade iaf tolv, liiite sent tycker jag men vad ska man göra. Hoppas hon har en bättre dag imorgon. 

Andreas har jag skickat iväg på crusing. Så länge sen han va iväg på något sånt även träffa lite vänner som de va länge sen han träffade. Blir ju lite så eftersom han bara är hemma på helgerna tyvärr. 

Linus har varit här ikväll, lika trevligt som vanligt. Tittade på tv och åt chips, dipp och drack cola, aldrig fel. 

Beställde en ny telefon idag, eller ja abonnemang blev de. Samma som jag har nu + en telefon. Den jag har nu börjar göra sitt sista ryck. Hemknappen funkar bara när den vill, lås knappen funkar inte alls och den stänger av sig när den själv känner för de. 

Jag ska ta en snabb dusch sen tänker jag också krypa ner och titta på lite sex and the city och vänta på Andreas. Blir nog inte allt för sent skulle jag tro eftersom han vaknar typ fyra på morgonen och har inte vilat eftersom Jill va grinig idag så han kom upp och bytte av mig när han egentligen skulle vilat. 





Babysim

Blir ett litet inlägg innan jag ska sova. 

Jill och Andreas sover för länge sen. De är bara jag som har problem med att komma tillro på kvällarna och dem blir alltid så sena. 

Idag var vi hem till Andreas föräldrar och åt mat och bara va. Alltid lika trevligt. 

På tisdag ska jag ringa och boka in mig, Jill, Viola och Agnes för babysim, SUPERKUL. Vi båda ville gå men hade hört att de va så dyrt så vi glömde de. Men Helena hade sätt i tidningen och så farligt va de inte så vi kör. Vi har ju sån tur att Jills Farmor&farfar betalar åt oss, super snällt :). 








År 2014

Då är snart 1januari över och idag har vi varit hemma hos min mamma och myst med henne. 

Igår blev vi själva iaf. Vi åt plankstek sen vilade vi allihop och tog det mest lugnt. Lite senare kom Clas över (en Andreas känner) och vi följde med honom till hans föräldrar och sa hej. Vid halv tolv kom Jonas, Ulrika och Alvin hit och firade in de nya året med oss. Alvin va mycket piggare och trevligt att fira in de nya året med dem. Jill vägrade somna fast hon va jättetrött så vi la henne i vagnen sen fick hon låna Alvins hörselskydd och där somnade hon så vi flyttade bara över henne till sängen så sov hon till imorse. 

En skön nyårs dag, helt perfekt och lugn. 

Idag fick Jill smaka banan för första gången, inte så gott i början men sen va det lite bättre. Hon fick inte mycket utan mest smaka lite bara. 






RSS 2.0