Blandat

Ska strax greja lite med paddan sen blir det sängen. Andreas är hemma hos Peter, han skulle få sin födelsedagspresent idag (spelkväll hemma hos Peter). Dem har varit bästa vänner sen dem va små och hittar inte på mycket tillsammans längre bara dem två så detta passade bra för dem två :).

Imorgon fyller min älskade mamma år. Av mig, Jill, Andreas och Daniel får hon en överraskning. Vad skriver jag inte än utan det blir av den 7/7 ska vi dra iväg en sväng, lägger ut bilder och skriver lite då vad vi har hittat på åt våran älskade mamma/mormor/svärmor.

Jill har fått sin andra tand uppe nu, så nu har våran plutta 4 tänder :)

Skrev i fredags att jag och Jill kanske skulle dra iväg till Avesta men vi åka till Borlänge istället och med oss fick vi Andreas. Jill fick nya kläder och 2 nya leksaker. En mysig dag sen på kvällen kom Manne hit och vi spelade kort till klockan 3 på natten, en super trevlig dag/kväll.








Jill vilar och Andreas sover. När Jill vaknar har jag inte bestämmt om vi ska åka till Avesta eller inte, hade varit kul att kika i lite affärer men vi får se hur vi gör.

Andreas ska få sova ut idag. Han var hemma vid halv åtta imorse tror jag. Så egentligen skulle jag och Jill passa på att åka iväg.

Helgen blir lugn. Imorgon ska Andreas iväg en sväng och vi ska hem till min mormor på mat och bus sen åker vi hem och spenderar resten av tiden men Andreas :)




Bästa ♡



















Vi mår bra, eller hela familjen är förkyld men annars mår vi bra.
Jill utvecklas med stormsteg, hon sätter sig själv, kryper och ställer sig och går lite sakta längs möblerna. Helt sjukt vad fort tiden går men det är så roligt. Så roligt att se när hon sätter fart efter en och tittar vart man ska, när det är för tråkigt så sätter hon fart till nästa rum för att riva till. Att jag får vara mamma till våran tjej är det bästa som finns ♡

Hämta hem tjejerna ♡

Jag ligger vaken och väntar att tiden ska gå så ska jag åka och hämta prinsessan som sov hos sin mormor för första gången inatt. Inget som var planerat direkt, vi skulle bara ut och fiska en snabbis sen hämta henne men sjön vi skulle till låg en bit bort och fiskrkorten var svindyra för 24tim så prinsessan sov hos mormor och vi fiskade till elva igår kväll. Fem regnbågar fick vi, själv drog jag upp två ;). En riktig trevlig kväll med fiske, grillning och trevligt sällskap.

Dock har jag bara lyckats skrapa ihop 2timmars sömn inatt. Känner mig lite halv seg i huvudet men jag får vila lite sen när Jill tänker vila. Får ta igen de inatt när prinsessan och Molly är hemma igen så man kan slappna av.

Nu ska jag göra mig klar för att ratta in och hämta mina tjejer :).






Jun. 06, 2014

Ligger i sängen och drar mig. Andreas morgon att ta Jill så passar på att ligga kvar lite längre bara för att jag kan. Men snart ska jag gå upp och pussa på min fina familj.

Igår på förmiddagen åkte jag och Jill till Avesta för lite shopping. Hittade kläder till henne, en ny leksak och nya grejer till hennes rum. Andreas köpte vi en present till och de blev en captian morgan sen handlade vi mat och åkte hem.
På eftermiddagen kom äntligen Andreas hem. Jill kröp efter honom efter han hade duschat när han skulle klä på sig. Aödrog sett henne krypa så långt och så fort, en liten tjej som har saknat sin pappa.

Idag ska vi på studentfika sen ska vi inte göra så myclet mer, bara vara.

Ska börja med lunchen så den är klar till halv tolv :)


Underbara dagar ♡

Sitter och äter lite nudlar som kvällsmat, det enda som jag var sugen på så det fick blir de.

Jill somnade på mindre än 3minuter idag. Trött efter massa bus hos mormor sen en helg med massa bus med hennes tre kusiner.
Vi hade en toppen helg nere i Deje, hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen. Vi tackar för allt ♡.

Imorgon på förmiddagen ska vi handla lite och på eftermiddagen ska vi ut och gå med Jills farmor och farfar. Så imorgon har vi allt saker att göra.

Har flyttat ner Jills madrass ett steg i sängen idag. Eftersom hon kan sätta sig själv nu så kändes de som de var det bästa. Sängen höll dock på att flyga ut en vända men sen gick de bättre så den står kvar ;).

Dags att äta upp sen krypa ner och sova.




RSS 2.0