Annan blogg!

Jag bloggar just nu på
mobilblogg.nu/eriicssonj

Blir lättare så eftersom jag oftast kollar allt på mobilen nu mera



Slänger in en liten bild på våran nya familjemedlem Devil

 

/J




Sista dagen på lovet!

Söndag och det är sista dagen på höstlovet.Helt sjukt att detta är de sista höstlovet. Tiden har gott så fort och snart så är skolan över, UNDERBART.

På lovet har jag verkligen inte gjort något alls till skillnad från förra året. Förra året var Andreas ledig. Jag har mest tagit det lugnt och sovit ut. Har nästan sovit 13timmar varje natt. Har varit med Lena och varit till Västerås för att kika på Kapten Röd som verkligen var AS grym.

Imorgon börjar praktiken igen,börjar kl sju till halv fyra så hinner med bussen hem till Karbenning där Andreas nog väntar på att jag ska komma hem så han får lite hjälp. Är nämligen så att han åkte till Gotland i helgen för att köra Enduro. Barnan är 2,2 mil tror jag han sa men efter 4km så vurpar han och bryter nyckelbenet så pass mycket så han måste in och operera. Så just nu är jag den som hjälper honom men lite av varje.

Har tänt alla 45st ljus i huset för att få det lite mysigt. Ikväll blir det att kolla på Gustafsson 3tr och bara mysa med Andreas och katterna. Sen blir det att försöka somna i lagom tid så man kommer upp imorgon bitti.
/ J

RSS 2.0