ARG !

Jag är helt slut. Jag har inte sovit bra på 48tim.
Och nu fick jag sova 3 tim från fem till halv åtta, då man vaknar av att sängen var i spya, täcket och golvet så ja, börja städa och även hjälpa en full människa som inte riktigt har koll runt sig. 
Även strul innan det så jag för GALEN.

Säger snart upp allt !!!

Usch!

Usch för att vara sjuk !
Bloggar när jag orkar.

/ J

Johanna

Lena heter Johanna i andra namn :D




/ J

Superhelg & skoterkort.

Jaha då var även denna helg över. Den har gått för fort men det gör dem flesta helgerna.
Min och Andreas helg har varit toppen.

Vi var ner till Deje igår och det blev en super bra dag. Massa prat, skratt och så klart massa mys med min lilla guldklimp. Han har blivit så stor och så söt när han går runt och skriker lite.
Robert & Sandra ska ju ha en till liten i maj och jag ska även få bli "gudmor" fadder åt honom, underbart att dem frågade igen och det va så klart jag ville det. Jag hade ju hoppats att dem skulle fråga. 

Fasters ögonsten

I Andreas sovrum blev det dessutom klart i fredag för då kom krukan som var försenad. Eller det ska in en ny lampa där för dem som är nu är jag inte nöjda över där.

Men så här ser det ut där nu

Theo har även spelat in egna videoklipp på telefonen som kommer ut sen, alla barn älskar mobiltelefoner. Theo försökte byta sin snutte mot Andreas iPhone 4 men det gick inte riktigt så bra för skrutten.

Innan vi skulle åka hem sa Sandra : Kör försiktigt nu.
Och då säger Andreas : Ja annars får ni komma och dra upp oss.
Och det första vi gör är att missa den första kurvan vid deras gata så vi åker rakt ner men vi kommer upp igen som tur va, men så himla komiskt.

Detta är sista veckan på praktiken, tråkigt och roligt.  
Tråkiga är att jag kommer sakna dem jag jobbar med massa och dem äldre.
Roliga är att då träffa klassen någon dag innan man får jullov.

Denna vecka kommer gå super fort, jag jobbar inte alls långa dagar och har några eftermiddags pass och då bara flyger dagarna eftersom man sover bort det mesta.

Nu mår jag illa också, alltid på söndagar när jag har sagt hejdå till Andreas och saknaden efter honom börjar komma mår jag illa, riktigt konstigt är det.

Jag har äntligen hittat rätt kille, jag känner iaf så. Vi gillar samma sak, vi har samma humor, jag kan inte vara sur på honom, han får mig att må bra och han får mig alltid att känna att jag är värd något.

I januari tar jag och Andreas skoterkort, UNDERBART. Kursen håller bara på en dag, en lördag i Sthlm så det blir prima det. Bättre att ta det än att åka utan så blir man stoppad då ryker mitt lämp och Andreas körkort så det är lika bra att vara på den säkra sidan.

Februari, mars så bokar vi en resa utomlands. Det blir troligen till Egypten för jag vill verkligen tillbaka dit eller det som inte kostar massa. Bara det är sol så spelar det inte så stor roll men helst Egypten. Men vi bokar så vi åker i augusti, så vi får ju vänta ett tag men så får det bli.
Bara för det kommer vissa säga " tänk så är ni inte tillsammans då? ". Nej men då får vi väl försöka vara vänner och åka för skojs skull men allt känns så super rätt så jag tror inte det faktiskt.

Nej nu ska jag duscha sen kolla igenom lite papper som ska göra i veckan.

/ J

Andreas lämnar spår i bloggen

Idag blir det massa mys med min älskling.
Sen imorgon massa mys med bror, Sandra, Theo, Zorro och så klart min älskling, LÄNGTAR!

Snart ska jag och Andreas åka upp till mormor på en fika och hämta Robert present som jag glömde igår, lika glömsk varje gång.

Kort inlägg idag, kanske blir mer i kväll.

Andreas : vi hade nyss sex de va skit fint nu är jag nöjd och belåten kan man sova lite till:)


/J

8dec!

Blir ett ganska sent inlägg idag men så kan det också vara.

Jobbade natt igår, och usch vad jobbigt det var. Jag har aldrig gjort det förut, bara varit uppe för att vara uppe och när man verkligen är trött kan man gå och lägga sig om man vill. Men det får man ju dock inte göra på ett jobb. Men jag klarade natten och jag sov riktigt skönt när jag kom hem.

Idag har jag mest varit med Sara och mina älsklings barn. Jag och Sally tog en promenad ner på byn och handlar klart julklappen till Sandra samt hennes födelsedagspresent och Malins present så nu är det klart. Imorgon ska jag köpa Robert julklapp sen är dem klara, SKÖNT. Mötte även upp BästaLena som tog sällskap med oss hem.
Theo kommer få världens fräckaste julklapp i år. Jag kommer lägga ut en bild på den fast att jag vet att Sandra ( min brors fru ) läser bloggen. Hon får veta lite före men tur att Theo inte läser den bara ;)


Det är en bil, egentligen ett stöd när dem ska lära sig gå. Först när Andreas sa det tänkte  jag " men han kan ju redan gå den borde väl inte vara bra " men sen kom jag och tänka på Sally, hon har en sån bil och hon kör ju runt som tusan på den. Och eftersom det är Toy Story så kan ju Theo även flyga lite ;).
Nej jag skoja men den var upp till 36 månader så den blev det. Den ser ju riktigt rolig ut.

Imorgon ska jag spendera tid med min mormor, det kommer bli underbart mysigt. Efter det ska jag försöka plugga så jag bli klar med allt någon gång.

Nu är det inte många timmar fören Andreas kommer hem och gissa om jag längtar efter honom. Vi pratar i telefon varje dag i ungefär en timme och när jag hör hans röst vill jag bara att han ska komma hem men samtidigt underbart att höra den.

Ihelgen på fredagen ska vi laga mat sen gratta Sally. Sen åker vi hem till Karbenning och myser och försöker somna i skaplig tid.
På lördagen ska vi upp runt nio, halv tio sen sätter vi oss i bilden och kör ner till Karlstad, UNDERBART. Sen kommer vi hem runt elva då ska vi mysa och sen köra hem Andreas mamma och pappa till Norberg.
På söndagen ska vi troligen vara med BästaLena och mysa innan Andreas drar till Sthlm igen.

Även ett stort grattis till Sandra som fyller år idag!

/J

Irriterad!

Just nu är jag lite irriterad, har varit det på samma sak ganska länge men försökt lagt det på is.

Bara för att jag har skaffat pojkvän så LOVAR jag att man fortfarande kan höra av sig till mig, man kan FAKTISKT fråga om man kan hitta på något på helgen, inte bara ta för givet att vi har planer och sen skylla det på mig att jag bara är med Andreas, det funkar faktiskt inte. Även så kan man komma ut till Karbenning, jag är liksom inte nere i Skåne, då skulle jag förstå. Jag kan säkert fixa skjus både dit och hem om det är svårt att fixa själv. Men det verkar vara omöjligt detta. Men när man själv frågar går det inte, sen när inte jag kan för att vi just den helgen har bokat in något då slutar man fråga.
Jag kan faktiskt slita mig från Andreas när han är hemma, jag kommer inte klänga på honom och typ ha sex med honom när jag är med någon annan om det är de ni är rädda för?
Egentligen ska man inte ha kille eftersom då tar alla avstånd, så är det. Börjar bli så trött på detta så till och med jag har börjat tagit avstånd. Jag vill inte men jag orkar inte. Man försöker få det att gå runt men när det är omöjligt att fråga om man vill med eller inte så struntar jag också i det.

Min helg har varit super. Jag och Andreas har bara myst hela helgen. Lagade kanon god mat på lördagen eftersom vi firade 3månader. Tänkt att tiden går så otroligt fort.

Helgen som kommer nu så åker vi ner till Karlstad på lördagen och åker hem på kvällen. Jag längtar så otroligt mycket. Ska fixa klart alla julklappar nu i veckan, men det går fort eftersom jag vet exakt vad som ska inhandlats förutom till Theo, han har redan två julklappar men det är inte något som är roligt för honom direkt. Andreas ska ialla fall kolla i Sthlm i veckan och jag i Avesta, får hoppas att man hittar något roligt till fasters guldklimp.

Ikväll ska jag försöka hålla mig vaken så länge jag kan. Måste försöka vända lite på dygnen eftersom jag jobbar natt imorgon och jag har ingen lust att vara halvdöd under halva natten för så blir det riktigt jobbigt. Men det ska bli roligt att pröva på sen kommer det kännas underbart när man kommer hem på morgonen att få krypa ner i sängen och bara sova, men sen jobbar jag på torsdagen igen eftersom jag måste få ihop mina timmar denna vecka.

Jag och mamma beställde lite hem lite smink idag, har sett på tv ( man ska ju så klart inte tro på allt dem säger ) och det verkar faktiskt riktigt bra och om man inte är nöjd får man pengarna tillbaka eftersom det var ganska dyrt för ett testpaket men om det är bra är det värt pengarna. Roligt att även mamma ville pröva.

Nej jag ska väl fortsätta lyssna på mixmegapol och vänta på en låt som jag verkligen har börjat gilla men vet dock inte namnet på den, lite synd, men får hoppas den tiden jag är vaken att den dyker upp.

Det gör det inte lättare för mig att hålla mig vaken när jag har två katter och en hund som ligger och snarkar i mitt rum ;)


P.S jag diggar verkligen mina katter och älskar min Andreas Rosén <3 D.S


/ J

Mitt år i bilder!

Tänkte lägga ut lite bilder på hur mitt år ( 2010 ) i bilder. Lite roligare än att bara skriva !

Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni

Juli
Augusti
September
Oktober
November
Och december har jag inte någon bild från just nu eftersom vi precis har gått in i månaden.
Nu är det lite bilder på hur året har varit, det har varit rörigt vissa gånger men lärorikt. En människa som har funnit hela året om är så klart BästaLena
/J

1dec!

Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik, kollar på min bebis ( Pumba ) som snarkar och sover på så gott

Jag plockade lite i rummet idag, tagit fram en lampa som mamma har köpt lampskärmar till som passar perfekt sen har jag tagit fram en sak som ska hänga i fönstret och detta ska med hem till Andreas som kommer hem på fredag morgon.

En trött katt:
Idag har jag bäddat rent i sängen, tagit ett varmt bad, gjort hårinpackningar, haft ansiktsmask och rakat bena så gissa hur underbart det kommer bli att sova inatt plus att jag är ledig imorgon så INGEN klocka kommer ställas ALLS. Det enda som skulle kunnat gjort det bättre var om Andreas sov med mig så jag hade någon att krypa in till, men han kommer hem i över morgon så det är inte långt kvar nu. Tur att jag har min lilla bebis som oftast sover med mig.

Sen vi fick hem Pumba har jag många gånger sagt att jag inte behöver skaffa barn, visst han är en katt men han är som min bebis. Han skriker om han är själv, då får man ropa på honom så kommer han, han är på allt, man får inte vara själv på toa vissa gånger för då ska han upp i knä och sova eller mysa, han är nyfiken på allt, ibland när jag ska till skolan håller han på så mycket med mina skor så jag inte får på mig dem, han går efter en hela tiden. Så klart kommer jag skaffa barn men nu är han min lilla bebis. Det är konstigt hur mycket kärlek man kan ge till sina djur, jag vet inte hur jag hade klarat mig utan våra.
Massa kärlek <3

Idag har jag varit så ledsen så jag har blivit arg. Tänker tyvärr inte skriva ut vad det handlar om än fören jag är helt säker på vad det är, så jag kan skriva ut utan att massa folk ska ta massa egna slutsatser. Får troligen reda på det imorgon så då skriver jag vad det är.

Fick hem papper från läkaren idag för min mage. Lämna massa blod när jag vad där för två veckor sedan, för massa och om jag inte tålde mjölk. Men mina prover var normala och jag tålde mjölk allt. Så måste dit igen och lämna prover ska ska jag dit igen i januari till min läkare. Skönt att få hjälp äntligen men drygt med alla besök hit och dit, inga prover som visar något så man måste göra nya. Men nu är det bara min brors tur att få sån tur jag har fått och få hjälp så hans rygg blir bra någon gång !


Pratade nyss med Andreas, jag tycker så synd om honom. Han jobbar natt nu i Sthlm och nu i två dagar har han fått lov att gå på kurser. Idag började den kl åtta på morgonen och han är oftast klar fem på morgonen, så det blev inte mycket sömn för honom. Men imorgon får han sover sen kommer han hem på fredag morgon, min lilla pälskling.

Jag var in i mammas garderob och rota lite idag, jag hittade morfar gamla flanellskjortor, dem är så underbart mjuka, riktiga mys kläder när man bara ska hålla sig inne.

Nu ska jag traska ut med Kujo i detta kalla väder sen tänker jag tända lite ljus, slå på en film och bara mysa av min ledighet.
/ J

RSS 2.0