Lördag

Lördag idag och en ledig helg👍. 
Vi vaknar halv sex idag, eller jag hade precis börjat vakna sen vaknade Jill. Somnade väl kvart över tio igår så det är väl inte så konstigt att man vaknar tidigt 😂. 

Jill sitter i soffan och äter banan och tittar på ipaden, jag har slagit på en tvättmaskin och dammsugit så nu sitter jag också. 
Jill ska snart vila sen ska vi gå ut en sväng innan vi ska hem till min mormor och bjuda henne på lunch, idag blir det tacos, mums. Så vi blir väl där ett tag innan vi ska hem igen. 

Igår kväll åkte jag och Jill dit och köpte med oss lite gofika, så tråkigt att bara sitta hemma hela tiden när det bara är jag och Jill. Mormor blev så glad så och jag fick med mig ett par snygga byxor hem också 👍. 




Lugg 👍

Igår gjorde jag något som jag inte trodde skulle hända, jag klippte lugg på Jill 🙈. 
Jag har inte velat gjort de för jag tänkte spara håret på henne. Men hon hatar ju när man sätter upp det på henne och om man inte hade gjort de hängde det i ögonen och DET är inte kul 👎. 
Det blev iaf super med lugg, hon behöver inte ha uppsatt och hon ser 👍.

Vi ligger i sängen och myser. Klockan fem tyckte Jill var en bra tid för att gå upp, jag vet dock inte om jag håller med 😂. Men hon fick sitta med ipaden ett tag innan vi tog frukost och gjorde klart allt för djuren. 

Har lite beslut ångest om vi ska åka till Avesta eller inte. Jag börjat ju halv ett men åker tio i tolv hemifrån, så slipper jag stressa. Jag skulle vilja in på plus men dem öppnar ju tio.
Vi får se hur jag gör 😊. 

Ska prata med min man idag ifall han och jag kan boka en kryssning, bara han och jag. Äta gott, drick gott och bara vara. Skulle vara så sjukt mysigt 👌. 




Mama appen 👍

Har setat och tittat på appen mama, min favorit app för tillfället måste jag säga. Massa roliga saker till Jill, hemmet och en själv och det är så OTROLIGT billigt. Det tråkiga är att det tar typ två veckor innan man får grejerna, men de är de värt. Om ni inte har den, ladda ner och kolla direkt!!

Vi myser här hemma, snart ska jag steka på köttet vi ska ha till lunch och ställa in de i ugnen någon timme. Idag tar ledigheten slut. Jill ska till dagis och jag till jobbet. Men jobbar bara tre dagar sen är det ju helg igen, hur lyx är inte det då ? 👍😊. 


Klockan jag beställde från mama appen (26kr) 


Denna är också beställd där ifrån (19kr) 

Idag borde lite av alla kläder komma också👍.






Lediga 👍

Då var jobbarhelgen färdig jobbad och jag är nu ledig i två dagar, UNDERBART. Helgen har varit toppen, det är så skönt att ha såna bra kollegor att man längtar tills nästa dag 😘.
Men känner mig helt slut i huvudet så det är så skönt att ligga i soffan.
Idag slutade jag 16:00 så när jag kom hem pussade jag på min familj sen körde jag igång dammsugaren, skurade golv, fixade disken och började tvätta. Efter de gick jag, Jill och Molly ut en timme i friska luften👍. 
Jill och Andreas dem sover (Andreas ska dock snart upp och åka till jobbet).
Jag funderar på att ta en dusch sen gå och lägga mig faktiskt. 




Utomlands 😍

Sitter och tittar på resor utomlands🙈. Skulle så gärna vilja åka iväg med Jill och Andreas en vecka till ett barnvänligt ställe och bara njuta.
Nu jobbar jag varannan helg och Andreas är bara hemma på helgerna så vi kommer träffas mindre än vanligt. 
Så sitter och tittar hur det ser ut mot hösten. 
Men det är saker som måste fixas här hemma som måste komma först. 
Huset ska målas klart, gården behöver grävas och grunden på huset behöver fixas. 
Ett nytt kök vill jag också ha men man får inte allt på en gång tyvärr 👎😔. 
Men i sommar ska huset bli klart och gården ska fixas iaf. 
Vi ska iaf boa in oss hos Andreas moster en helg i Sthlm och gå på Skansen och äta på en flott restaurang har vi bestämt en helg framöver. Kanske kan få Andreas att gå inne i stan en sväng också 😁. 
För en annan som inte är i Sthlm så ofta så är ju sånt jätteroligt medans det hör till Andreas vardag 😂. 

Vi ska snart klä på oss utekläderna och gå ut en sväng innan vi ska åka hem till min mormor (vi ska bjuda henne på lunch) sen vidare till ängelsberg. Sen när vi kommer hem ska vi vara ute igen 👍🌞 och senare ikväll kommer Jills farmor och faster på besök och har även pizza med sig, en lika mysig dag idag som igår skulle jag tro 👍😘. 


👆Hur mysigt det inte det ut egentligen?





 

Uppe tidigt 👍

Uppe tidigt är vi fast vi är lediga, men eftersom vi somnar tidigt så är inte det så konstigt. 
Jill lägger sig sju som vanligt om kvällarna och jag somnar mellan halv nio-nio numera. Helt slut är jag. 

Snart ska vi äta frukost, klä på oss sen packa in oss i bilen för att åka till Avesta för att handla hem lite 👍. 

Sen ser det ut att bli fint då blir det att ta med lite fika ut i lekparken. Vi ska till returen också och kasta lite skit så det blir vårfint 😁, 







Elsas 👍

Sitter i soffan med Jillsan bredvid mig, vi väntar på att klockan ska bli halv tolv för då ska vi börja klä på oss sen åka in och träffa Louise för att ta en lunch dejt på Elsas 👍😁. 

Vi har varit ute en och en halv timme också. Först tog vi en promenad sen lekte vi i lekparken. 

Tror både jag och Jill är trötta, när vi kommer hem igen tar vi nog oss en tupplur 😴😴. 

Nu ska vi vänta in mamma/mormor som också ska följa med 😊. 




Schema 😁👍

Ligger i sängen redan, klockan är ju bara tio över nio 😂. Men så skönt att lägga sig och slå på något på ipaden och bara koppla av.
Förra veckan jobbade jag 42tim och denna blir de bara 30tim men sen nästa vecka hoppas jag på ett schema på 100% till slutet av april. Hur underbart är inte det?👍. Så skönt att veta när man ska jobba och när Jill ska gå på dagis. Blir lite pusslande när jag går eftermiddag men det är tur att hon har sån snäll mormor & farmor, utan dem hade det inte gått. 

Jill är förtillfället inge pigg, vill bara ligga nerbäddad i sängen eller soffan och slö titta på ipaden, det är inte vanligt när hon annars är en tjej som är mer vild än tam. Så mamma är hemma från sitt jobb och vabbar så jag kan jobba, underbara snälla mamma 😘. 

Idag kom även en beställning hem med nya skor åt oss i hela familjen. På en vecka har Jill fått 3par skor 😂😁 haha. Men de är så kul att handla åt henne. Mina skor passade dock inte 😔 men jag har redan skickat tillbaka dem och beställt en ny storlek 👍. 

Imorgon jobbar jag 12:30 - 21:00 men sen är jag ledig fredag till söndag 😁. 











Huset 😍

Ja huset som vi tittade på är ett hus som jag gärna skulle vilja köpa och flytta till. Enormt stort. Det är som två lägenheter med sju rum och kök på båda våningarna och även två toaletter på båda våningarna. Jag och Andreas pratade om att bo tillsammans med någon så man är två familjer men vi vet bara inte med vilka än 😂. Men eftersom huset är så stort, de är mycket skog och även ett stall på gården så kostade det en hel del också. Andreas ska iaf prata med banken så får vi se vad dem säger. 

En liten tjuvkik 😊


RSS 2.0