Magnus Carlsson

Jag och Molly har bäddat ner oss. Längtar tills imorgon. Äntligen få komma iväg med mamma och Katta och dricka goda alkoholfria drinkar och se på en sån jävla snygg karl.

Ska bli skönt att bara släppa allt för ett tag och bara vara. Just nu är de lite väl mycket som tynger ner mig känner jag. Det är tur att min skatt i magen sparkar så pass mycket så man känner sig uppåt en stund.

Ligger och pratar lite med Simon. Underbart att ha en sån underbar vän. Simon får en alltid att skratta. Min fina vän <3.

Slänger in en bild på min man som jag äntligen ska få dräggl lite över imorgon



Halva graviditeten






Ullared

Detta handlade jag till våran skatt nere på Ullared













Idag har halva graviditeten gått så nu är de lika lång tid kvar innan vi får se den lilla som har party i magen, som vi längtar efter dig <3
( kommer bild på magen ikväll )

Ultraljud

Idag va vi på ultraljud igen och våran skatt mådde bra och va frisk. Så underbart att se våran lilla igen, som h*n hade växt.

Efter så va vi in på ikea och köpte en säng och alla tillbehör. Längtar tills allt är klart då vi kan sätta ihop den. Fick bli en sundvik spjälsäng i vitt så klart.



Imorgon kommer de bilder på de bebis saker jag köpte nere på Ullared. Alla andra grejer är redan upplockade och är på sin plats.







Mamma och pappas skatt <3

Apr. 28, 2013

Jobbade igår och idag, gick riktgit bra.

Efter jobbet hämtades Molly så nu är min fina fina tjej hemma igen, lycka. Alla saker nere på Ullared dög men nu har hon hittat katternas så dem är nog inte hela så länge fast hon fick så mycket.

Skulle städa nu tänkte jag men lusten försvann så får se hur de blir. Har plockat och donat lite så vi får väl se.

Är så arg och uppretad över allt just nu. Vill bara skrika på någon, usch. Ska försöka äta lite så kanske jag lugnar ner mig men man är inte sugen på något när humöret är så här.

Mollys saker



Ullared!

Dagen nere på Ullared va toppen. Hittade massa fina saker till våran skatt, mig själv, Andreas, hemmet och självklart våra djur.

Nu vill jag tömma ur de blivande barnrummet och köpa allt och börja inreda men får vänta någon månad till.

Sitter på bussen påväg hem. Mina fötter värker sen får vi se hur jag mår imorgon för då väntas jobb :).

Bilder kommer sen på vad jag hittade där nere :).

Onsdag!

Blev inget bloggande igår fast jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde. På kvällen var vi ute och åt med Manne, kände att de va för länge sen så vi drog ut på en lite runda och kollade läget.

Gjorde även klart alla 50inbjudningskort till bröllopet. Vissa som har varit över har fått sina, dem andra ska läggas på lådan.

Idag är Manne här och grabbarna ska fixa i vårat sovrum. Skruvar ska dras i, alla gipsskrivor ska upp och spackel ska på. Jag ska fixa maten åt grabbarna när dem är hungriga och hjälpa till i rummet. Min rygg och mina höfter tar snart död på mig.

Jag har varit större delen av dagen med mormor. Vi åkte först över till Fagersta för hon skulle till tandläkaren, sen till Ängelsberg för att hälsa på Carl-Axel sen vidare in till Norberg och åt lunch ute. En riktgit trevlig dag. Så roligt att fråga mormor hur de va när hon fick barn, hur mycket de har ändrats.





Regn!

Idag ska jag städa, tvätta och skriva adresser på alla kuvert till inbjudningskorten till bröllopet som kom igår, hur fina som helst blev dem. Två har redan fått korten och tackade ja :).


Idag är de sånt väder som jag vill ha, men bara idag. Grått och regn. Orkar inte ha dåligt samvete för att solen är framme men en annan är inne och idag känner jag för en soffdag så detta väder är underbart. En långpromenad med Molly ska så klart tas ändå fast detta väder.






Blandat

Ska snart sova för att orka upp inatt. Jag hoppas Frasse hör av sig och säger att han som kör detta i vanliga fall kommer tillbaka imorgon och inte om en månad, mina höfter mår inge vidare måste jag säga.

Har varit hos min fina vän Viola hela dagen. Så skönt att ha en vän som också är gravid så man kan prata, som förstår en och vet vad man går igenom och känner.

Imorgon går jag äntligen in i v19, äntligen en ny vecka och idag är det bara en vecka kvar innan vi ska på ultraljud igen och se våran bebis.


Apr. 22, 2013

Nu ska jag äntligen få sova några timmar igen. Känns i kroppen att man sitter i bilen för mycket just nu. Svanken, nacken och höfterna gör riktigt ont.

Idag ska vi vecko handla sen ska jag till Viola en sväng och prata lite om Ullared.

Andreas blir troligen hemma denna vecka med. Kommer kännas så konstigt när han ska börja jobba igen och är borta flera dagar, sover så mycket bättre när han är hemma. Menmen livet är inte alltid rättvist.




Trevligheter!

Ligger i svärföräldrarnas säng med Molly. Lina fyllde 20år igår så det är fest idag. Andreas vill inte riktigt åka hem än och jag vill ha med honom hem så jag ligger här och halv sover så länge. Det bästa är att han kommer hem och blir inte överdrivet full.

Igår va vi här med. Åt mat och hade fredagsmys och grattade Lina så klart.

Är ledig inatt, så himla skönt. Känner att kroppen är så himla trött nu när det är 6dagar iveckan jag ska upp mitt inatten sen har jag svårt att sova när jag kommer hem. Skönt sen när allt återgår till de normala och jag även är hemma tidigt och jobbar på dagarna.

Nu ska jag mysa mig närmare Molly och kika tv :)

Skillnad

Här ser man skillnad. Första bilden är tagen i V12, andra i V 16 och den tredje i V18. Jag har inte tyckt att det är så mycket skillnad med nu ser till och med jag.




Bebismagen!

V18 (17+2)






Rätt här i livet!

Det är en sån underbar känsla att veta att man har hittat rätt här i livet. Jag kan inte se ett liv utan Andreas vid min sida.

Vi har hus, bil, hund, katter, snart gifta och snart ett litet mirakel som kommer till världen. Att veta att det kommer vara en liten mini Andreas som kommer förgylla våra liv är en underbar känsla.

Vi har våra sidor då allt inte är perfekt, men ingen kan jämt ha det så. Vi jobbar på vårat förhållande som alla andra och måste göra, jämt. Jag vill att våra barn ska växa upp med en mamma och pappa som lever tillsammans, visar kärlek till varandra och visar hur man älskar varandra.

Andreas är min bästa vän och andra halva, hans famn är alltid öppen vad det än gället, om jag måste gråta, skrika, vara besviken eller en famn full av kärlek.

Man blir alltid påöst med massa fina ord och kärlek. Fast man känner sig som den fulaste människan en dag så är jag inte det i hans ögon, jag är perfekt som han säger.

Jag vet att det är många som tycker att jag och Andreas inte ska ha barn, jag vet vilka som går bakon ryggen på oss, men det skiter vi i. Det är våra beslut och våra liv. En bättre liv kan jag inte få.

Snart äntligen är vi man/fru Rosèn, som jag längtar. Äntligen snart är det på riktgit

Tills döden skiljer oss åt och massa därtill <3










Migrän hela dagen!!

Fick migrän inatt när jag körde tidningar, la mig och sov och vaknade upp med skiten. Vi har inte gjort mycket idag, en lång promenad med Molly sen inget mer. Varje gång jag reser mig och tar ett steg så känns det som mitt huvud ska explodera. Tur att min älskling är snäll och tar ut Molly när hon behöver de.

Det nya distriktet inatt gick bra men tog fem och en halv timme, var hemma nio imorse ( brukar vara hemma kvart över fyra, halv fem ). Men nu vet man ju lite vart allt är tills inatt.

Molly och Andreas ligger och sover. ska vila en timme jag med.

Imorgon kommer en bild på lilla magen. Eftersom jag blev jag blev flyttad 8 dagar bakåt så tänkte jag inte på att ta ett förra veckan.

Just de, NU är allt äntligen klart till bröllopet. Prästen är fixad och inbjudningarna beställda, super nöjd är jag.




Sovdags

Nu äntligen ska jag lägga mig i sängen. Blev popcorn, saft och 112 aina med älsklingen och Linus så det blev lite senare än planerat.

Idag har jag sett mina vårtecken, blåsippor och en groda/padda nu när jag och Molly va ut sista vändan.

Bild på vad som va i babyboxen



Trött idag.

Har sovit väldigt dåligt inatt eftersom jag skulle upp och köra de nya distriktet. Sov inget efter eftersom jag skulle till tandläkaren, som tur va så såg allt bra ut och det får dröja ett år innan jag återvänder.

Har idag hämtat ut en baby to be box. Bild kommer i ett senare inlägg. För er som är intresserade så finns de på www.babytobe.se

Har kommit in i en tvättfas, vill tvätta jämt och allt, aldrig hänt förut. Alltid väntat in i de sista. Men nu är de roligt.

Molly ligger och sover på min vänstra arm, vi ska snart ut på en promenad. Linus är här och tillbringar tiden med oss, alltid lika trevligt :).


Apr. 15, 2013

Kvällsmaten är intagen så nu titta klart på filmen sen blir det nog sängen skulle jag tro.

Idag har vi varit ut på en långpromenad, alltid lika roligt när Andreas är med. Tittade runt på lite ställen som jag aldrig skulle ha gjort annars sen har de blivit lite plock och tvättat.

Nu är det inte långt tid kvar tills det bär av det Ullared med min fina Viola. Underbara dagar som kommer framöver.
26 är det Ullared, 29 är det dags för ultaljud igen och den 1maj åker jag på kryssning med mamma och Katta för att se mitt guldkort, Magnus Carlsson, UNDERBART!!!




Måndag igen!

Ligger nerbäddad igen. Alla djur ha fått frukost och jag ska snart lägga ifrån mig mobilen och sova lite till.

Idag var jag inte ens hemifrån två timmar. All is är nästan borta på mitt distrikt samt att de va 6 plus inatt när jag körde. En timme och tio minuter sen va de klart. Nu väntas en dryg vecka, ska upp varje natt förutom lördag till söndag + ett nytt distrikt som kommer ta fem timmar för min del. Om jag känner mig själv så kommer jag vara så arg så jag kommer storböla första dagen eftersom jag inte känner igen några vägar. Stackars Linus eftersom han är vaken och kommer köra mitt distrikt med tur för mig att jag har honom.

Idag blir det tacos till middag, något jag är riktigt sugen på och Andreas är glad bara jag hittar på en maträtt.
Andreas blir troligen hemma denna vecka med, de finns inge jobb efter järnvägarna. Men båda vet att när snön är borta så blir de samma jobb som förra året så får ta vara på tiden nu när han är hemma, helt underbart om ni frågar mig. Men sen när han börjar jobba med de han gjorde förra året så åker han på måndag kväll och kommer hem fredag morgon så de är ganska lyx det med. Han brukar även komma hem en dag där emellan.

Detta va de som Andreas hade köpt till våran bebbe. En haklapp/dräggel skydd med hammarby




Nyss kommit hem.

Allt jag skrev jag skulle göra blev gjort, tvättmaskinen går fortfarande men det får bli den sista för idag.

Har varit hos mormor några timmar. Jag städade av där, mamma putsade fönster och mormor bjöd på mat. Alltid lika mysigt att umgås med mamma och mormor. Molly va nöjd eftersom all uppmärksamhet från mormor oftast går till henne när vi andra håller på att städa.

Nu ska jag bara vänta hem min älskling. Fick ett sms där de stod att han hade köpt något till bebisen så jag är sååå himla nyfiken vad de är.


Tidig morgon.

Vaknade tio i sju, Andreas telefon ringde och jag har ju så himla svårt att somna om. Molly vill inte gå upp än, så jag ligger kvar i sängen och drar mig innan vi sätter igång denna dag.

Idag ska vi tvätta, plocka lite, dammsuga och gå en långpromenad. Det bästa idag är att Andreas inte kommer hem så sent ( han är iväg på fotboll).

Inatt har jag sovit väldigt oroligt så det blir nog en timme på soffan sen. Bara obehagliga drömma. Vaknade en gång då va jag tvungen att nästan lägga mig på Andreas för att känna mig trygg och kunna somna om. Jag har jämt haft konstiga drömmar men inte mardrömmar som nu. Usch!!




Irriterad!

Kollar på tv och ska snart ta lite tacos och cola.

Blir så irriterad på vissa människor. Vissa fattar man sig inte på men det är väl så det ska vara. Men nej usch, irriterar upp mig och det tar flera dagar innan det lägger sig.

Folk säger vissa saker som är jättetaskiga sen fattar de inte själva sen varför man håller sig på avstånd. Snälla tänk efter.

Det är väl tur att man har många andra runt sig.

Resten av kvällen spenderas av att mysa med mina fina djur och vänta hem min älakling som är i Avesta men snart är hemma :)

De finaste jag sett <3





Lördag

Har precis kommi hem från mamma, blev lunch där idag, tacogratäng. Älsklingen har åkt till Avesta och jag funderar vad jag och Molly ska hitta på.

Om några timmar ska jag till Camilla. Film, godis och skitsnack står på schemat.

Har fixat en låda till bebisens saker så jag har allt på plats. Det är så otroligt roligt att fixa och dona, allt är så gulligt.




Fredagsmys!

Viola och Tommy var över idag på eftermiddagen, grillat stod på schemat. Fick en jättefin nappflaska och tre nappar till lilla bebben.

Nu ligger jag och Andreas i soffan och tittar på stjärnornas krig, inte direkt min sorts film men någon gång ska man väl se lite av dem. Det tråkiga är att jag är så trött, brukar sova nu. Tur att jag inte ska upp något inatt.







Ultaljud

Idag var det äntligen våran tur att få åka och se vårat mirakel. Det är de finaste jag har varit med om.

Så liten och så otroligt underbar och vacker. Jag kan inte ens förklara, det svämmar över med känslor. Redan nu är de den finaste lilla människa jag sett, vårat barn <3

Jag va 8dagar efter så jag ska tillbaka om ungefär två veckor och göra ett till ultaljud för dem ska se hjärtat bättre. Men annars va det en frisk liten bebis som ska växa till sig och sedan leva ett underbart liv med oss.

Med alla känslor, man är lite i chock eftersom de är första gången, men sen en timme tillbaka börjar jag förstå att de är våran bebis, vårat barn som vi ser.

Vi har inte tittat kön. Jag kände att jag gärna kunde veta men det ville inte Andreas så då hoppade vi de, så i september får vi se vad det blir.

Så efterlängtad och så älskad. Mamma och pappas lilla skatt <3






Torsdag

Vaknade tidigat idag. Ska snart inta lite frukost sen vet jag ibte vad vi ska hitta på.

Jobbigt drömmar inatt med. Andreas kom hem runt kvart över ett, han va hos lite vänner. Jag drömde att han kom hem halv åtta på morgonen skit full och helt borta, vaknade upp irriterad, skönt att han stod uppe och höll på att fylla på diskmaskinen och va helt nykter, de ända han hade druckit va cola, haha. Annars va drömmarna lika konstiga som vanligt ;).





älskar dig tills döden skiljer oss åt och massa därtill min underbara fästman <3

Drömmar!

Nu är strömmen tillbaka, den har varit tillbaka i någon minut sen borta i några timmar, men nu verkar det hålla i sig.

Har så himla jobbiga drömmar. Känns som man är helt stressad när man vaknar. Sov lite nu på eftermiddagen, drömmer att vi har missat tiden på ultraljudet, att Andreas har åkt själv sen gett bort bilderna. Det som var jobbigast idag va att kommunen skulle ta Devil ifrån mig. Eftersom djuren är mitt allt så känns det fortfarande jobbigt, grinade och grinade.

Hon va inte min enligt papper och eftersom hon va rädd skulle hon tas bort. Jag satt och pratade med någon tant i ett litet rum med Devil iknät och förklarade att hon va mig och trygg med mig. I drömmen gick även Devil in till byn (1,1 mil). Iverkligheten lämnar dem knappt gården om inte jag och Molly är ute.

Nej usch, låter ju jättetöntigt men när man älskar sina djur till stjärnstopp så blir det jobbigt. Tack för att de inte är sant !!

Min fina tjej <3


Usch!!

Usch va less jag är. Sov fyra timmar sen upp och köra tidningar, nytt distrikt som tog fyra timmar, hem ut med Molly ge alla djur frukost sen hem till mamma och tvätta. Nu klockan två skulle jag lägga mig och vila och se på arkiv-x och då blir det så klart strömavbrott. Trött och irriterad slutade i storböl!. Så jävla typiskt så nu blir det chips och en vaniljcola som tröst.

Tur att Andreas kan lugna ner mig annars hade jag nog även slitit ner något och hoppat på de, hormonerna är på topp :)

Tisdag!

Godmorgon, eller jag har varit vaken sen före sex. Turbo (min brors hund) kom hit klockan sju och nu är både Molly och Turbo trötta. Så skönt att dem går bra ihop och vi får båda trötta hundar.

Igår så målade jag taket inne i vårt blivande sovrum, jag förstår inte varför jag har segat med de, max två timmat tog de. Andreas skulle ringa hit Manne idag så ska dem spackla och slipa, JÄÄJ.

Idag ska jag hem till mamma och låna tvättstugan, torktumla lite handdukar och lakan. Ska även träffa Camilla en sväng idag :). Blir en super mysig dag :).


Vad jag älskar dig <3

Lycklig!

Jag kan inte bli lyckligare än vad jag är.
Jag har världens bästa fästman, vänner, familj. Ett litet mirakel i magen som både jag och Andreas längtar så efter, inte många dagar kvar nu tills mamma och pappa får se dig för första gången.

Inbjudningar till bröllopet är snart fixade, bara tiden passar för prästen så är det klart. Snart blir vi man&fru Rosén, som jag längtar till den dagen. Så fin kommer den bli, är så nöjd över att Daniel ska föra fram mig, precis som jag vill ha de.

Jag är så nöjd över allt idag. Aldrig ett liv utan Andreas, min allra bästa vän och min andra halva <3


Gravid

V17 ( 16+6 )






Toppen helg!

Min helg har varit super bra. Trevligt sällskap både fredag och lördag.

I fredags så var Linus, Manne, Jonas, Ulrika och Alvin här. Blev grillade hamburgare, chips, prat och skratt.
Igår var vi hem bjudna till Jonas, Ulrika och Alvin på grillat, chips, prat och skratt. En toppen helg helt enkelt. Kunde inte bli så mycket bättre än vad den va.

Andreas är på fotboll idag så körde över han och några vänner till Fagersta.

Har sån huvudvärk idag ( som nästan alla andra dagar ). Har börjat ätit mina järntabletter och det blir bättre när jag tar dem men sen kommer huvudvärken tillbaka igen. Blir nog bättre när jag har ätit dem ett tag.

Kommer en bild på magen idag. Tänkte lägga upp en gång i veckan. Nu är det inte många dagar kvar till ultraljud, som vi längtar.

Nu ska jag mysa med djuren och titta på arkiv-x. Hoppas även på att somna en timme.


Väntar

Väntar på att Andreas och Linus ska komma hem så ska vi börja med maten. Blir självklart grillat idag med.

Min förkyldning är inte på sin topp. Hostar snart lugorna ur mig, inget hjälper.

Jag och Molly va ute och gick idag, kolla där bävrarna hade varit då hittade Molly något hon tyckte va mycket gott, en skalle som de satt lite kött kvar på från ett djur. Säkert ett lo eller en varg som har varit på den.




Nu blir det mys med Molly innan grabbarna kommer hem :).



Kväller!

Sitter i soffan och tittar på tv. Eftersom det är tidningar inatt så blir det en tidig kväller.

Frasse min chef ringde nyss, va lite kris med folk. Linus va snäll och ställde upp inatt. Sen ska jag köra det längsta distriktet den 17april och några dagar framåt och troligen i sommar. Något jag inte vet är ju hur mycket jag kommer orka i sommar, beror på hur mycket jag ska jobba på alla andra ställen, men jag hoppas. Dock känner jag redan nu att det är jobbigt att gå upp på nätterna tänk sen när jag är höggravid. Kul ändå att han frågar mig förat fast jag är nyast. Tur att vi även har Linus som är så snäll.

Jag och Molly tog en promenad idag, något vi då upptäckte va att vi har fått bävrar vid en å/bäck vid en sträcka vi brukar gå, hur kul som helst ju.




Värre idag!

Har gått och lagt mig i sängen igen. Hostan tar död på mig, usch. Molly snarkar på i sin bädd och älsklibgen bredvid mig, sömntutor. Vi har iaf varit ute på en peomenix sen blev det en dusch för min del.

Idag ska jag och Molly åka till Ängelsberg med mormor. Sen blir det hem igen, känner att energin inte riktgit är med mig idag. Vaknade iaf utan huvudvärk, underbart!!. Måste börja komma ihåg att ta mina järn tabletter så blir det snart bättre.

Andreas och Peter ska ut på en romenad sen på eftermiddagen och då tar dem med sig Molly, snälla grabbar så kan jag vila upp mig idag, även så får jag grillat idag med :).

Idag ska älsklingen även koppla in den nya diskmaskinen som.kom igår, lovely!!!!. Som jag har längtat efter den.



Mums, nu blir det frukost, håller på att hungrar ihjäl nu ;)

Förkyld

Har åkt på en förkylning igen. Andreas som har smittat mig, ivanliga fall brukar jag faktiskt klara mig men inte nu.

Igår gick jag dubbelt på hemtjänsten, hade en super bra dag. Hoppas Maria hör av sig snart så jag kan lägga mig tillgänglig och börja jobba.

Idag hoppas jag på att övertala min man att vi ska grilla, sjukt sugen på grillat kött, majs och sallad. Brukar inte vara svårt när de gäller grillning att få som man vill ;).

Idag kommer äcen våran nya diskmaskin, som jag LÄNGTAR!!. Våran diskar typ inte, man måste diska av ALLT smuts sen stoppa in, något som jag har tröttnat på, så denna gång slog vi på en ganska dyr och de som man läste om den va toppen!!!

Trött

Ligger i sängen och ska ta och sova. Är riktigt trött.

Jag, Andreas och Molly tog en liten kvälls promenad, mysigt att ha med honom annars brukar jag och Molly få gå själva. vi var först till skolan för att titta på isen men den va inge fin så vi gick genom skogen till sjön och va där ett tag sen hem. En nöjd hund som fick vara lös större delen av tiden och springa fritt.

Bebisen lever sitt liv i magen. Andreas som gärna vill att bebben ska heta Hulken om det blir en kille sa: Ja, han tränar ju upp sig så han blir stor och stark, alltså så måste bebben heta Hulken om det blir en kille.
Kan meddela att Hulken inte blir namnet om det blir en kille.



En nöjd Molly som har trängt ihop sig bakom husses ben i soffan. Hon tycker det är riktigt skönt att vara hemma. Över lycklig va hon idag när hon kom inspringandes i vardagsrummet. Min fina tjej <3

Ensam!

Ligger i soffan och ska snart ta vara på dagen. Tänkte dammsuga av, tvätta lite och ha dörren öppen.

Är helt själv hemma ( förutom katterna som springer in och ut ). Andreas är med en vän inne i Norberg men kommer hem om ett tag och Molly sov hos Manne inatt. Usch va tomt de är utan min tjej. Riktigt jobbigt när jag skulle lämna henne men hon kommer hem på eftermiddagen, som jag längtar.

Igår va vi hemma hos Andreas päron och åt mat och spelade Bingolotto, riktigt mysigt va de.

Imorgon ska jag gå dubbelt på hemtjänsten, ska bli riktigt kul faktiskt, nervöst men roligt. På eftermiddagen ska jag gå med min gamla handledare som jag hade, riktigt glad blev hon när jag berättade att vi skulle jobba ihop igen.


RSS 2.0