Vilken helg!

Då var denna helg över. Den blev inte riktigt som jag hade skrivit här i bloggen. Det blev utgång både fredag och lördag. I fredags var jag hemma klockan fem på morgonen och i lördagas klockan fyra. Hade en riktigt super helg, träffade massa människor och lärde känna nya människor.

Träffade en som hette Åke. Lätt och prata med och gav en jätte bra råd. Pratade med honom vad jag känner är jobbigt för mig nu och han är nog en av de klokaste jag har pratat med.

Är hemma hos Andreas nu. Från att mitt humör var på topp är det nere och jag är arg kan jag säga. Hur mycket man städar och plockar ligger det skit överallt på golvet när man kommer tillbaka. Man kanske ska börja göra likadant. Bara slänga ifrån sig det man har så kanske en tomte kommer och plockar?. Börjar bli så JÄVLA trött på detta

Vill bara tacka alla igen som har gjort min helg. Behövde den här helgen. Den var helt underbar!
/J



Första dagen på jobbet idag!

Undra vad man ska hitta på i helgen då?. Jobbar 16-20 hela helgen, alltså fyra timmar varje dag och Andreas är på kryssing tills söndag och Lena åker till Finnåker tills på söndag?. Lite dåligt planerat av er :).

Jag får spendera en helg hemma med mamma, det var som sagt inte igår precis, sen blir inte jag hemma på ungefär två veckor eftersom Andreas har semester. Jag och Andreas ska även ta en tur ner till Deje nu när han har semester, hur underbart som helst. Länge sen nu och jag vill träffa mina guldklimpar, storebror och Sandra. Tror det blir veckan efter midsommar för då är jag ledig tisdag, onsdag och torsdag, inte fel.

Klockan är två nu så det är två timmar kvar tills jag börjar, första dagen idag. Tur att man har varit där 8 veckor innan för inte så länge sen så man kan allt. Saknar de äldre ganska mycket faktiskt så det ska bli skönt att träffa dem.

Fick hem ett paket idag från hm. En ny bikini överdel, en klänning och en t-shirt till Andreas som jag inte kunde låta bli att beställa. Fick även hem ett paket från Nelly tidigare i veckan men en klänning kan man säga och sen idag när jag har slutat ska jag och mamma hämta ut ytterliggare två paket, UNDERBART!. Kommer bilder på alla kläder den :)



/ J

Bättre dag!

Igår vad det ingen bra dag för mig, allt var bara virrigt och mycket tankar. Men idag känns allt bättre. Jag vet vad jag vill nu.

Andreas åker på kryssning imorgon och kommer inte hem fören på söndag, dessutom kommer jag inte kunna nå honom förens på söndag när de är inne i Sverige igen. Lite konstigt kommer det kännas eftersom han ringer ungefär tre gånger om dagen när han är borta och jobbar och nu blir det inget, men jag jobbar hela helgen och är ledig på måndag så vi får spendera extra tid då eftersom han har semester nu också i två veckor, SKÖNT!

En sak jag även har kommit fram till nu är att jag är redo att flytta hit. Han känt mig lite osäker eftersom jag inte har körkort och jag kommer vara själv i ett HUS ( är väldigt mörkrädd ) men jag vill bo med Andreas. Sen bor han ute i Karbenning känner ingen här ute förutom en men man har ben, cykel och en mamma som ställer upp otroligt mycket. Så nästa vecka tänker jag köra hit lite saker.

Nu ska jag vänta in Andreas. Han har kört cross och när han kommer hem blir det mat. Idag blir det stuvade makaroner, falukorv och gurka. Idag ska även jag och Andreas ha en dag bara med varandra, mysigt. Blev lite förvånad igår när han frågade om vi kunde ha det, blir inte så många dagar nu längre var mer förut. Men vi har varit tillsammans ett tag nu och känner varandra mer så det är lättare att hitta på saker sen är det nästan alltid saker som måste göras.
/ J

Förvirrad!

Jag är helt förvirrad. Vet inte vad jag ska göra, säga eller tänka. Jag blir irriterad på det minsta lilla och vill bara lämna allt. Känner mig helt förstörd inombords.

Jag börjar tvivla på det mesta, på saker jag inte vill tvivla på, saker jag vill känna mig stark inom men känner mig mest ledsen, svag och irriterad.

Jag mår inte bra för tillfället, allt händer samtidigt och det finns bara två som frågar hur man mår ( mamma & Lena ) inga andra verkar riktigt förstå hur jobbigt allt är just nu. Den som man vill ska bry sig mest verkar nästa bry sig minst något som förstör det mesta. Känner att jag bara skulle vilja skrika och gråta.

Har tänkt mycket på vissa saker men jag vet att i slutändan är det bara dåliga beslut som jag kommer få ångra. Men det verkar aldrig bli bättre någon gång så vissa saker får man ångra sen jobba sig fråmåt.

Helt förvirrad
/ J

Jobbig morgon!

Detta var en jobbig morgon. Mamma jobbar helg och det betydde alltid förut att jag och Andreas hade Kujo.

Så imorse vaknade jag till och tänkte för mig själv " Det är bäst att jag går upp nu så Kujo får komma ut, för klockan är nog ganska mycket" Men när jag väl började ta mig uppp slog det mig i huvudet, han finns ju inte.

Jag har inte riktigt fått in att jag aldrig komer få träffa honom mer. Det kommer nog ta några fler veckor. Men det jag är glad för är att jag kommer ihåg hur hans päls kändes, precis hur han gick, hur han lät.

/ J

RSS 2.0