Lugnt

Ligger i soffan en liten stund, Andreas och Jill sover. 

Skulle ha jobbat i Västerfärnebo idag men jag mår inte bra, min kropp gör ont och huvudet dunkar så jag blev hemma. Jobbade igår i Fagersta, har börjat jobba där också på hemtjänsten. Andreas mamma jobbar där och ringde i panik efter folk så jag hoppar in lite då och då där också. 

Så idag ska vi bara ta de lugnt, jag tvättar och tar lite pö om pö. Andreas åker ju tyvärr tillbaka till Sthlm idag, så jag och Jill blir själva i några dagar igen. Ihelgen åker vi upp till Härjedalen. :) 




Jobb

Jag ligger i sängen och ska snart ta och sova. Har jobbat idag. Har inte skivit här men jag har blivit timvikarie på Björkgården i Västerfärnebo. Så glad att dem ringde två dagar efter jag skickat in papper. Jag sa innan Jill hade blivit född att jag verkligen ville jobba där, ur mysigt ställe. Så skickade jag in och sökte om att bli timvikarie (bättre än inget) och de fick jag mer än gärna bli då de inte finns några vikarier. Jag kommer bara jobba lite helger nu när Jill inte börjat på dagis sen blir de självklart mer. 

Idag jobbade jag 08.00-16:15, går dubbelt för att lära mig vad dem heter dem som bor där och deras rutiner. Så mycket nytt att hålla reda på så jag hade världens huvudvärk när jag kom hem, men vad underbart de va att se Jill och Andreas. Dem hade även maten klar och dem hade dammsugit. 

Imorgon jobbar jag 06:45-11:45, 16.00-21.00, älskar delad tur, eller inte :). Men på timmarna kommer Andreas och Jill till Västerfärnebo så ska vi ut och äta där. Tur att dem kommer för annars kommer jag inte hinna träffa min lilla tjej alls imorgon, hon sover när jag åker och sover när jag kommer hem, gissa om de ska super mysas på måndag <3. 

Men jag tyckte de var jätteroligt idag. Så skönt att komma ut och träffa helt nya människor och komma bort från Norberg, faktiskt. Dem har dåligt med vikarier här med men jag behövde testa på ett nytt boende. Nu ska jag försöka komma in i dagen sen ska jag be om att få gå dubbelt på natten, de vill jag faktiskt helst jobba. 

Nej nu ger jag upp och ställer klockan på 05:30. På måndag får jag vakna på de bästa sättet igen, genom att Jill står och ropar "mmaammmaa". 
Natti :)



Igår var vi upp till Bågen och badade, underbart att få vara naken :)

Kompis

Något jag inte har skrivit här i bloggen är att vi har fått en ny familjemedlem, en liten hankatt som heter Kompis. Egentligen var de min bror Daniel som skulle ha honom men han är nästan aldrig hemma så tyckte så synd om honom så han fick flytta hem hit. Än går de bra. Våra tjej katter är väl lite irriterade på honom, han är ju 1år så han vill ju busa men de vill inte dem. 
Lusifer har inte varit hemma på snart två månader, och ingen granne har sett honom så jag tror tyvärr att min fina kille är uppe i himlen, de skär i mitt hjärta att det inte var jag som var där när han fick avsluta (om han inte bara kommer hem någon dag, men de tror jag tyvärr inte :( ). 

En lite halvkass bild på Kompis



Hemma

Jill vilar och jag väntar på att hon ska vakna. På förmiddagen har vi hunnit vikt tvätt, dammsugit, tömt diskmaskinen och plockat lite här hemma. Idag blir vi hemma hela dagen, iaf vad som är tänkt. Daniel och Katarina ska komma hit på lite fika sen hade jag tänkt att vi skulle ta en promenad på eftermiddagen. 

Igår var mamma här på kvällen och vi tittade på Lotta på Liseberg, Magnus Carlsson var ju med då får man inte missa. Jill dansade och tokade runt så hon tvär slocknade när hon fick lägga sig och sov till åtta imorse och nu har hon vilat en och en halv timme. Hoppas hon vaknar snart för jag börjar tycka att detta är väldigt tråkigt. 




Massa

Mammas överraskning :) 







Vi tog med henne till en restaurang för mat och efterrätt och prat och skratt :). 

Här kommer lite andra bilder vad vi har gjort i veckan :) 





Jill har kommit i en period där hon vägrar sova fast ögonen går i kors och idag somnade hon på golvet till slut efter mycket håll i gång. 

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag var vi vid stranden, hur skönt som helst. I torsdag kom Andreas hem och i fredags var vi upp till Lundblad och drack lite och Jill sov hos sin farmor och farfar. På lördagen (vi sov hos min mamma) så kom Jill vid två till min mamma så vi lagade mat och busa. Jag var pigg med Andreas orkade inte mycket och idag (söndag) har vi bara tagit de lugnt :). En jättebra helg som nu är slut tyvärr :(. 

RSS 2.0