GLAD

Jag kan inte säga annat än att, JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD. Varför vet jag inte men allt känns så bra. En månad kvar på söndag tills vi drar ifrån denna kyla för lite värme. Sola och bada är något jag ser fram emot. känner på mig att vi kommer vara jättemycket i vattnet, våran lilla dam älskar att bada.

Jill har börjat dagis nu och de går jättebra. Så skönt med ett litet dagis så alla blir sedda.

Ska snart kila upp för att hämta min lilla pärla, så tomt här hemma utan henne ♡




Jill 1år ♡

För snart ett år sedan föddes vår älskade dotter som fick namnet Jill. En tuff början för våran Prinsessa då hennes blodsocker inte ville gå upp och hon fick ligga inne i fem dagar med dropp. Men hon repade sig och vi fick äntligen åka hem och vara en familj.
Denna underbara lilla tjej var en nöjd dam bara hon fick lite mat i magen.
Tiden gick fort och nu är hon alltså 1år. Hon är fortfarande en nöjd dam men också väldigt bestämd, hon vet allt vad hon vill. Även väldigt självständig, mata går inte för sig, hon ska äta själv. Hon leker ofta för sig själv och roar sig, hon kommer och visar upp sig och är ibland gnällig men då beror de på att hon vill mysa eller är hungrig.
I mina ögon är hon den bästa lilla tjej vi kunde få. En underbar dotter jag aldrig kommer kunna leva utan. Jag kommer göra allt i min makt för att hon ska växa upp bra, lära henne vad som är bra och dåligt, visa när hon gör fel och berömma när hon gör rätt, visa att jag älskar henne mer än något annat här på jorden. Jag är så tacksam för att just jag får vara hennes mamma.

Idag har vi haft kalas för våran underbara tjej. Det kom jättemycket folk och hon fick så mycket fint i present, vi kan inte tacka nog för allt som Jill fick. Våran lilla tjej somnade som en stock efter lite välling. En lyckad dag ♡

Jag vill bara säga, TACK, tack för att just jag får vara din mamma min älskade Jill ♡♡.

Lägger ut lite bilder på vad hon fick, de är inte ens i närheten av allt men lite kan ni få se. Imorgon ska vi även hem till Lena och Farid. Där blir de paket och så bjuder dem på Jills favorit mat, stuvade makaroner och korv.
På lördag kommer även Jills tre kusin hit och hennes morbror Robert och moster Sandra ♡.










RSS 2.0