Aktiv dag.

Idag har det varit en aktiv dag.

Linus fick soppatorsk imorse när vi skulle in till tidningarna så efter tidningarna väckte jag mamma, lånade hennes bil, tankade en dunk och åkte ut till hans bil, bilen startade ändå inte (är en dieasel?). Köra honom till jobbet, somnade halv sju och vaknade åtta, halv nio, in till mamma, köra henne till jobbet, hem och klippa gräset, vika tvätt, sätta på en till maskin, vila i tre kvart, bogsera Linus bil hit, duscha, äta mat, åka till Avesta, dammsuga, hänga tvätt, tömma diskmaskinen och en lång promenad med Molly.

En bra dag, hunnit med mycket men har inte stressat.

Ligger just nu och tittar på arga snickaren, äter chips och dricker cola och deppar. Andreas fick jour i helgen så han kommer inte hem förens nästa helg. Han sa att jag och Molly gärna fick komma ner och då blir de tåg. Vi vet heller inte hur mycket han får jobba. Det är ganska tråkigt att åka ner så blir man själv hela tiden, då kunde men lika gärna stannat hemma. Som de ser ut nu så stannar vi hemma med katterna och hittar på roliga saker hemma istället.

Beställde en klänning igår, hur fin som helst så nu hoppas vi att den sitter bra, klickade även hem skor. Förhoppningsvis kommer de imorgon.

Nu ska jag ta kväller, Molly sover redan och katterna är ute men vill nog snart komma in och ta kväller dem med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0