Släppa taget!

Har inte haft någon lust att blogga men idag kommer det ett inlägg. 

Allt gick bra hos BVC. Prinsessan är nu 58,5 cm lång och väger 4975g. Hon växer på så fint så. Jag frågade eftersom jag tycker hon sover så mycket men så länge hon är med när hon är vaken, inte har feber och äter så är det ingen fara. Men om jag tyckte det blev värre så skulle jag självklart höra av mig. Hon kunde även ha bakterier i kroppen kvar. 
Jag fick även svara på lite frågor om jag mådde dåligt men nej det gör jag inte. Va typ bara första veckan hemma men allt var ju så nytt också. 

Idag ska jag träffa Simon, Fille och Lina så Jill och Andreas ska ha lite pappa&dotter kväll. Behöver dem tycker jag eftersom Andreas bara är hem på helgerna och om jag är hemma så gör jag det mesta. Jag är jättedålig på att låta Andreas göra saker, det är verkligen något jag måste jobba på. Han är helt underbar med Jill och kan allt men han gör på sitt vis och jag vill ha allt på mitt vis. Jättejobbigt är de men jag är ju själv hela veckodagarna och vi gör alltid på mitt vis. Men jag måste sluta för han gör de precis lika bra som jag fast på sitt vis. När jag är hemma brukar jag gå undan så jag inte lägger mig i när dem fixar och trixar. 

Jill sover lite nu så kag ska fixa lite :) 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag är precis likadan och vill att saker ska göras på mitt vis. Så himla svårt att inte vara sån när man är själv med barnen hela dagarna.
Vi får jobba på det båda två för papporna kan också :)

Svar: Ja det är jättejobbigt. Så rädd att Andreas ska känna sig dålig fast det inte är min mening. Ja vi måste släppa taget lite ;).
Jenny Rosén

2013-12-19 @ 21:55:26
URL: http://emeliemalmstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0