Bättre och bättre

Dagen har varit bra. Dock så gick Jills järnvärden ner igen så dem fick höja droppet. Nu är vi snart nere igen, om sockervärdet är bra nu halv nio sänks de. 

Amningen går bättre och bättre. Hon har klarat sig två gånger idag utan ersättning. Hade en jättebra barnmorska som gav mig råd och tips. Alla har sagt att de ser så bra och fint ut men lite finslipning idag så känns de kul att amma. 

Andreas föräldrar och syskon var här idag. Jill har varit så svag med blodsockret så vi har inte fått träffat någon men läkaren va in idag och nu är hon ju så pigg och med så vi fick gå till caféterian om vi ville men vi mötte dem utanför avdelningen eftersom vi ska ha dropp och säng, blir lite mycket. 

Nu sover hon och vi ska väl vila. Idag är det första gången hon sover själv i sin säng. Hon skulle ha så mycket närhet och ligga hud mot hud i början sen nu på slutet har vi väl skämt bort henne lite väl mycket. Hon måste vänja sig och vi med fast de är enormt jobbigt. Känns som någon har tagit henne av mig fast hennes säng står bredvid min. Helt sjukt hur fast och hur jäkla mycket man kan älska en människa. 

Mammas älskade fina prinsessa <3. 





Kommentarer
Postat av: Sandra

Så liten och go då!!! Längtar tills vi får snosa lite på henne!
Lite läskigt att veta att Gry kommer kännas så stor när vi sett er lillskrutta.... Hon skulle ju vara bebis så länge, men har redan blivit så stor:-/ Men det är väll tur att hon utvecklas och växer:) Er lilltjej kommer hack i häl, och vem vet... Sen kanske dom hänger för jämnan😜 Kul att amningen går bra och att personalen på sjukhuset verkar vettig. Hörs och syns förhoppningsvis SNART!!!😁 kram

2013-10-11 @ 21:27:52
URL: http://www.oddli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0